Şimdi Ara

Gamez Aion

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar ben gamez pvp server'ında aion oynuyorum. pek türke rastlanmıyo. hatta hiç rastlanmıyo 43 level gladiator 33 level spiritmaster var. irtibata geçerseniz seviniriiiim.

• bende baslamayı düşünüyorum server kalabalık mı?
  • bendemi başlasamki
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

bende baslamayı düşünüyorum server kalabalık mı?

slm ben Celal bende oynuyorum üstelik yaklaşık 15 Türk arkadaş var serverde klan kurduk sen hangi serverdesin siel mi limuel mi?
  • Ya üstadlar,bende başlama arefesindeyim ortak bi grup kursak da akşamları takılsak hiç fena olmaz yardımlaşırız da
  • beyler biz sieldeyiz asmodian charımın adı crasher gelmek isteyen bana pm atsın oyundan sabahları oyundayım klan kurduk WindsOfAnatolia adında gelmek isteyen irtibata geçsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devil01 -- 13 Ocak 2012; 18:30:42 >
  • 1 yıl oynadım o serverda full abg set 55 level 5 karakter var çok sıktı. İlk başlarda güzel belki ama daha sonra yapacak birşey kalmıyor hep savaşıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Haritaları
    19 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    3 ay önce açıldı
    --> Silkroad Online Soundtrack <--
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu öğretmem gereken 4 arkadas var ve bu gün gelmeyi planlıyoruz fakat private serverin nasıl kurulacagı hakkında bir bilgim yok ayrıca orjinal aionun ücretsiz olma meselesi var okudugum bilgilere göre gold pack aldırmak üzere tasarlancak sınırlandırma geldiği için pek oynanacak halde olmayacak sanıyorum private tercihimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.