Şimdi Ara

Gamescom 2010 - FIFA 11 İlk İzlenim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
16.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

video da oyunun oynandıgı monitorler samsung xl 2370 gibi gorunuyo bende ps 3 için aldım bu monitorden fakat fifa 10 da goruntu katlanılamayacak kadar kotuydu acaba ben yanlıs bişey mi yapıyorum bu kadar para heba olmasın arkadaslar bi bilgisi olan varsa lutfen paylassın...

Yakından baktığınız için öyle, uzaklaşın, düzelir
  • ben artık fifa yı daha çok oynıycam yayınladığınız için teşşekür ederim güle güle pes
  • Şöyle diyor oynayanlar doğru mu? "pc'de fifa11,fifa 2010'un konsollardaki hali gibi olucak menüler vs.. konsollardaki fifa 11 ise tamamen bu yeni özelliklerini duyduğumuz hali gibi olucak.yani yine ea pc'ye kazık mı attı merak ediyorum
  • yalnız futbolcular gene ellerini havaya kaldırınca formaların hali ne öyle ? FiFA serisi bana göre çok doğru işler yapmaya çalışıyo en azından çaba sarf ediyolar 2-3 oyun sonra PES i yakalayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: David77

yalnız futbolcular gene ellerini havaya kaldırınca formaların hali ne öyle ? FiFA serisi bana göre çok doğru işler yapmaya çalışıyo en azından çaba sarf ediyolar 2-3 oyun sonra PES i yakalayabilir

Pes'i YAKALAYABİLİR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.

quote:

yalnız futbolcular gene ellerini havaya kaldırınca formaların hali ne öyle ? FiFA serisi bana göre çok doğru işler yapmaya çalışıyo en azından çaba sarf ediyolar 2-3 oyun sonra PES i yakalayabilir

Pes'i YAKALAYABİLİR ?

• incelediğim videolarda PC wersiyonu Kesin olarak FIFA 10 olacak yine büyük gelişme diyebiliriz... tabiki oyuna FIFA 11 yazmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

quote:

Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.

quote:

Pes'i YAKALAYABİLİR ?

PCboylar yazık size ya hani fifa 2011 pc de müthiş bir deneyim olucaktı konsollardan kat kat daha fazla grafik olup 16x aa açıcaktınız

Bizim Hiç Next-Gen Fifamız Olmadı Abi
    [sizer=red]Gamescom 2010 - FIFA 11 İlk İzlenim

Not:Bu mesajım ilk pc ye fifa 2011 next-gen çıkıcak haberinde o ubersonik(ne işe yarıyolarsa sırf artistlik) sistemleriyle hava atıp konsolları küçümseyip kibirden gözü dönmüş kişileredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 25 Ağustos 2010; 10:29:11 >

• Çok güzel bir anlatım süper
  • Fifa gerçekten gzl olucağa benzıor ama ben su zamana kdr hep pes oynaıcısı oldum fifa pek oynamadım ama bu pesi iyice bozdular gibime gelıor fifayı biraz örnek alsa iyi olucak bence
  • güzel görünüyor bekliyoruz bakalm
  • ne zaman çıkıyor konsollara
  • fifa 2010 bende cok oynadım bı noktadan sonra sıkıyor bence şut atıyorsun gol olmıcagı bellı kaleciler hep aynı ucus stıller 2 metreden zımba gıbı topları cıkartıyorlar kale fılelerı 10 yhıl oncesınden kalmıs oyunda cok fazla suprıs olmuyor yane saygılar
  • playstation cafe işletiyorum. Makınaların yarısına fifa yarısına pes acıyorum ama fifa actıklarım butun gun boş kalıyor. yaptıgım gozlemlere gore de fifa oynayanların yas ortalaması 12-15 civarı. pes oynayanların ortalaması 18-28 arası degısıyor. Sanırım yenı nesıl cocuklar daha cok fifa sevıyor. izmir den savgıler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
    playstation cafe işletiyorum. Makınaların yarısına fifa yarısına pes acıyorum ama fifa actıklarım butun gun boş kalıyor. yaptıgım gozlemlere gore de fifa oynayanların yas ortalaması 12-15 civarı. pes oynayanların ortalaması 18-28 arası degısıyor. Sanırım yenı nesıl cocuklar daha cok fifa sevıyor. izmir den savgıler..

Senin Cafe'ne gelen insanların düşük kalite olmasindandir pes oynamaları ;) pes ile fifayi karşılaştırmam bile ;)
  • buyuk insanlar zoru sevmior çunkü pes te kolay gol atılıyo kolay çalım atılıyo fln filan fifada iş parmaklara düşüyo iyi oynayan döktürüyo hele o hareketleri yapmayı bilen biriyle oynadıım zaman bende çok keyf alıorum hatta oynadıım biri bilmiosa onada öğretiyorum oda fifa ya bayılıo pes çok kolay ama pes 2011 in iyi olucağını düşünüorum deiştiini umuyorum fifa11 ide merakla bekliorum hep hayel etmiştim pc mde şöle bi yun olsa başından kalkmam die her playstation cafeye gidişimde sonunda olucak gibi ama sonuç olarak 2 snnde yeni versiyonları çok güzel göküyo umarım ole olurr :D saygılar
  • Very nice site!
  • Erdinç abi pro passing konusunda hiç açıklama yapmamışsın onun hakkında biraz yorum yaparsan daha aydınlatıcı olur saygılarımla...
  • bu sitemim fifa 11 pc'yi fifa 10 konsollardakiyle aynı olduğunu düşünenlere ya siz manyakmısınız ? ya harbiden manyasınız yada hiç aradaki farkları videolarla veya screenshotlarla kontrol etmemişsiniz ya bi kere fifa 11 pc konsollardakiyle aynı pas verişler aynı,grafikler aynı,futbolcu modellemeleri aynı,gerçekçilik aynı stadyumların gerçekçiliği aynı herşey aynı sadece fifa11 PS3 VE XBOX 360'TA
  • işlemci amd x2 5000
    ram 2 gb
    ekran kartı ati hd 3400 512 mb
    harddisk 250 gb
    vista
    oyunu aldım tuş ayarlarını yapamadım :( oyunu az da olsa takılarak oynuyorum (en düşük kalitede bile) normal mi yok sa benim pc mi kotu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.