Şimdi Ara

GamersFirst'de Charlar Hackleniyor!!!! :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Charınızı G1 e Geçirmeyin :S Siz Siz Olun G1 e Charınızı yönlendirmeyin :S

Bu genellikle Tanınmıs kisiler'e oluormuş şuana kadar 300 'kişinin Hacklendigi söyleniyor :S Kanıt felan istemeyen biraz araştirirsaniz ogrenirsiniz veya Mutlaka duymussunuzdur.

İŞTE CANI YANAN KİŞİLER !!! :S

quote:

Orjinalden alıntı: banko77

evet malesef bende bunu okumadan sifremi degistirdim kol anasayfadan ve su an charıma giremiyorum

ne kadar rezil bi oyunsa kendi sayfasına bile sahip cıkamıyor

charı itemleriyle satsam 2 milyar lira ediyordu

sırf hack yememek icin bilgisayarda msn bıle acmıyodum

itemlerim kilitliydi 25 günlük platinum vardı

simdiden sonra yapılacak bisey varsa paylasın bizle arkadaslar hacklenenlerden charını kuraran var mı?

klatakci
    quote:

Arkadaslar su an ogrenmiş oldugum bilgiyi sizlerle paylasayım dedim oyunla tamamen ırtıbatımı kopardım fakat sızlerınde bılgısı olsun kımsenın canı yanmasın dıe boyle bı konu acıyorum.

Bugun ıtıbarıyle diezde bi çok kişi hack yedi bunların arasında reelden arkadaslarımızdan bı kac kişide dahıl hatta +4 +5 iron seti unique takıalrı +9 veya +10 gigası olan olumsuz warrıor bykorkusuz dahi hacklenmıs durumda.Ve sua n +7 shellerle gezmekte.

Elıme ulasan bılgılere gore G1 sıtesının yapmıs oldugu bı ahlaksızlık sebebıyle son zamanlarda sıfre degsıtmek ıcın sıteye gıren herkes hack yemiş durumda veya her an için hack yeme tehlıkesıyle karsı karsıya.

LÜTFEN SİTEYE LOGİN OLMAYINIZ.SİTE DENİLDİGİ GİBİ HACKLI DURUMDA SU ANDA.

SAYGILAR(KAZIM LEVENT ATAKCI)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    IronsKing/Mehmet
    quote:

13 Mart perşembe akşamı evden siteye login olup şifre değiştirdim.Tüm eşyalarım yerinde idi.14 mart cuma günü hiç online olmadım.Taa ki 15 Mart cumartesi günü csw için oyuna girdiğimde charımın seal yapılmış tüm itemlerimin alındığını gördüm.Şifrem yeni değiştiği için kimsede yoktu ve de item kilit şifresini benden başka bilen yoktu.

Başka bir pc den Siteye login olmak istediğimde hesabımın beklemeye alındığını gördüm.Activitasyon kodunu onaylamanız gerekiyor gibisinden bir yazı var dı.Mailime baktım activitasyon kodu gelmiş.Sanırım e mailimi, ya da gizli sorularımı değiştirmek istemişler.Şifremi unuttum kısmından hemen şifre değiştirip ticket attım.İtemlerin geri geleceğini ya da rollback olacağını hiç sanmıyorum.

Charı soyan kişiye ; Umarım o itemler senden hastane masrafı olarak çıkar.İnşallah ailenden,sevdiklerinden acısı çıkar.İnşallah en büyük acılarla harcarsın o parayı.

Arkadaşlar çalınan itemlerim aşağıdaki gibidir.Bunların satıldığını yada size teklif edildiğini gördüğünüz an bana ulaşırsanız çok müteşekkir olurum,yoksa benim için oyun bitmiş sayılır.

+9 md,+8 dw,+3 re, +2 eme,+2 rol
    +1 rol,Iron necklea,Iron belt,+8 shell set,+9 fb.

Çok üzgünüm kendinize iyi bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoinPromox -- 17 Mart 2008; 13:50:19 >

• ewt doğrudur; Girakondaki charım gitmiştir bu yüzden mynet ve charın şifresi komple

Çalınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarniaOfCronicleS -- 16 Mart 2008; 2:07:01 >
  • up

dikkat e alınacak bi durum bu
    "Kürt Nekadar Kürtse Türkte Okadar Kürttür,
    Türk Nekadar Türkse Kürtte Okadar Türktür!"

war_star 76 15% iMDADASH 74 15%
    http://www.youtube.com/watch?v=nyrM2tcrD08
  • Yukari. ßende E-mail değştircem aktivasyon kodu gönderildi diyo başka bişi yok. Mykol a da bağlanamıorum. E mailde gelmemiş Yardim ederseniz sevinirim..
    Daha Fazla Göster
  • K2NetWork ' e bomba koyalım.

Şaka bir yana gerçekten önemli bir konu bu doğrulunu bilmesemde
  • İyi ki bende yönlendirmemişim.
  • böyle bir söylenti var, g1 neymiş önceden orayamı güveniyorduk sanki
    chara baqtım bı sorun yok
    demekkı son gunlerde olmus
    hacklenen ve soyulan arkadaslara üzüldum :(

herhalde 1-2 hafta şıfremı deıstırmıcem galıba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 16 Mart 2008; 10:59:07 >
  • ARKADAŞLAR ŞİFRELERİMİZİ DEĞİŞTİREBİLİRİZ. ARTIK K2 DE BU PİSLİĞİ GÖRMÜŞ DURUMDA VE ŞİFRE DEĞİŞİMİNDE G1 E YÖNLENDİRMİYO. RAHATCA ŞİFRELERİMİZİ DEĞİŞTİREBİLİRİZ. ßEN DEĞİŞTİRDİM... ŞİFRE DEĞİŞİMİ AYNİ ESKİSİ GİBİ YANİ ANA SAYFADAN...
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.