Şimdi Ara

GamersFirst'de Charlar Hackleniyor!!!! :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dh_erman_dh

ee siteye login mi oLmuycaz_?

Hocam sen kendi güvenliğini al ne ko nun resmi siteye ne gamersfirste login ol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 16 Mart 2008; 18:27:05 >

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: dh_erman_dh

ee siteye login mi oLmuycaz_?

Hocam sen kendi güvenliğini al ne ko nun resmi aiteye ne gamersfirste login ol..

kesınlıkle bı kac gun veya hafta logın olmamak gerekır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachar -- 16 Mart 2008; 18:58:07 >
    Şerefsizce yaşamaktansa şerefimle ölürüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

yaw ben şifre değiştirmeye bastığımda hala beni G1 e yönlendiriyor.Siz nasıl k2 resmi sitesinden deiştirebiliyorsunuz?

eski knight uyelikdleri g1 e yonlendirilmedigi surece k2nin sitesinden degistirmeye devam edebilir
    Şerefsizce yaşamaktansa şerefimle ölürüm
  • beyler BEN CHARIMIN HOTMAİL ADRESINI DEGISTIREMIYOM G1E GECMEDIGIM ICINMI?

bence başka bir şekilde hacklenmişler

Orjinalden alıntı: NarniaOfCronicleS

Charımı kurtardım G1 den yönlendirme kalkmış mynet'e gelmiş şifre,

gidiodu azdaha 72 LW pri tek kasıodum bide.

kurtardınızmı charı

geçmiş olsun
    gercekten alın terı ıle kasıodun charını

Arkadaşlar charınızın bilgilerini g1 den değiştirebilmeleri için sizin ko daki charınızın ayriyetten gizli sorusunu bilmek zorundalar.

Tmm orası öle de itemleri çalabilirler.Ben G1 e login olup şifremi deiştirdim.Bişey olur mu?

Orjinalden alıntı: EqArTiN

quote:

Arkadaşlar charınızın bilgilerini g1 den değiştirebilmeleri için sizin ko daki charınızın ayriyetten gizli sorusunu bilmek zorundalar.

Tmm orası öle de itemleri çalabilirler.Ben G1 e login olup şifremi deiştirdim.Bişey olur mu?

Hocam itemleri çalabilmeleri için g1 id pass ı önemli değil.
    önemli olan charının asıl id pass ıdır.
    değiştirdiğin şey g1 hesabının şifresidir.
    g1 in iyi yanı ko daki id pass hacklendiyse charı g1 e yönlendirdiyseniz sadece gizli sorusunu yazarak charınızı kurtarırsınız.Gizli soruyu emaili bilmeden g1 dende değişim yapamazsınız.
    Birşey olacağı konusundaysa kesinlik yoktur ama yüzde 90 birşey olacağını sanmıyorum.
    Ama şöyle buglar oluyordu eskiden mesela bir ara gizli soruyu bilmeden charın şifresini değiştirip charı hackleyebiliyordunuz.öyle bir bug varsa risk mutlak vardır ama dediğim gibi sanmıyorum telaş yapcak birşey yok hacklenenlerinde g1 ile alakası olduğuna pek inanmıyorum ama kesinlik söz konusu değil

• quote:

Orjinalden alıntı: undertakoxp

Yukari. ßende E-mail değştircem aktivasyon kodu gönderildi diyo başka bişi yok. Mykol a da bağlanamıorum. E mailde gelmemiş Yardim ederseniz sevinirim..

önemsız bolmesıne baktınmı acaba kardes?
  • bende yönlendirmedim mailim mynet mail gelmiyor şifre sıfırlayacam 1 haftadır gelmiyor intihar edicem char hacklense napacam kesin bırakacam younu zaten hiç hack yemedim ama hacklenirse % 100 oyunuda bırakırım ....
    IMZAM KURAL DIŞIDIR | | Zaten kendim kural dışıyım.
  • uff forum kirliligi yaptım kusura bakmayın sabah chara giremeden ise gittim orda forumda da burda yazanları okuyup panik yaptım meger sifremi yanlıs girmisim simdi charıma girdim sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banko77 -- 18 Mart 2008; 12:42:17 >

Orjinalden alıntı: banko77

evet malesef bende bunu okumadan sifremi degistirdim kol anasayfadan ve su an charıma giremiyorum

ne kadar rezil bi oyunsa kendi sayfasına bile sahip cıkamıyor

charı itemleriyle satsam 2 milyar lira ediyordu

sırf hack yememek icin bilgisayarda msn bıle acmıyodum

itemlerim kilitliydi 25 günlük platinum vardı

simdiden sonra yapılacak bisey varsa paylasın bizle arkadaslar hacklenenlerden charını kuraran var mı?

gecmis olsun

belki G1 in amacı şudur .
    coğu karakteri üstlerine gecirip
    maaliyeti kaara cevirmek

yani bunlar sponsor oluyor para veriorlar..

yani oyunda yok satıyor.. karakter satışları ayrı bi yana :) iron neck gibi item li charlar .püüü

knight online den kazanılan para yani TERleme acısından .... calışma acısından
    beleşlik acısından
    başka biyerde kazanılmıyor ...

bu benim görüşüm

püüü kaybol lol die cevaplar istemiorum :O

[http://www.youtube.com/watch?v=ldMUEJBA1tk]
  • up up up
    arkadaşlar yaptıkları gerçekten ayıp ötesi bişey bu kadar insanın hakkı bogazlarından geçmez sanırım
    sonunda acısı cıkacaktır

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
    Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.

• yani şimdi beyler biz 1 hafta 10 gun nolur nolmaz hiç login olmayalım dimi? Ltfen net bi cevap
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.