Nasıl mouse 'dur kullananız var mı? Microsoft aldım mouse durduk yere kayıp duruyor. Bu arada cs için alıyorum mouse 'u.
Kayma sorunu mouse pad kullanmadığınızdan oluyor olabilir.. Mouse yerine mouse pad almanızı öneririm.
Bana bir mouse'a 100 küsür vermek çok saçma geliyor.
Dostum deneyerek karar vermelisin G5 demiş arkadaşın biri o eline büyük gelebilir alternatifler çok fps oyunları için mx518 ve dkt çok modaydı bir aralar hey gidi günler şimdi ise acayip çok üretilmeye başlandı razer,logitech ve steelseries hepsi oyun için özel ürünler üretiyorhttp://www.shop4gamers.com/main/ herşeyibi burdan temin edebilirsin dediğim gibi önce deneyip kullan sonra karar vrmelisin pro olarak oyun oynuyorsan kulaklık da şart tabi.
Aynı fareyi Vatan'dan peşin olarak 38 tl civarı aldım.Oscar editor programını yüklemelisiniz yoksa kaydırma tekerleğinin yanında ki çift tık tuşu bunda 3 tuş olarak çalışıyor.Dpı ayarlamasının olmasıda özellikle awp lerde işe yarıyor ama biraz yavaş kalıyosunuz.Cs nin hızına yetişebilir mi bilmiyorum.Gerci bu tip şeyler için de oldukça yeteneksizim.:).Kullanım olarak eli doldurduğu için rahat ettiriyo.
100 küsere AMD İşlemci var.Mosuelerin kayma sorunu Padten kaynaklıyor... BEndede bu kayma denilen sorun vardı..Taki bu PAD'i alana kadar şimdi kaymadan eser yok..
X7-750BF ile çok iyi uyum sağlacakllarına eminim.Bir Mouseye 100 küsür vermek bence akıllın mantığın almadığı bir iş olur.Ha para sorun değil dersen RAZER al ama yanında sağlam bir PAD almak zorundasın...
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjianatsu
100 küsere AMD İşlemci var.Mosuelerin kayma sorunu Padten kaynaklıyor... BEndede bu kayma denilen sorun vardı..Taki bu PAD'i alana kadar şimdi kaymadan eser yok.. X7-750BF ile çok iyi uyum sağlacakllarına eminim.Bir Mouseye 100 küsür vermek bence akıllın mantığın almadığı bir iş olur.Ha para sorun değil dersen RAZER al ama yanında sağlam bir PAD almak zorundasın...
Birader 100 lira mouse verilir nasıl verilir ama alıp da evde kasmıycan ya takım turnuvalar maddi getirisi falan var bu işi zevk için yapıyorsan tabi ki de ucuz ekipmanlarla tadına varabilirsin ama lan gamelerde kulaklık,pad ve mouseun önemi çoktur..
quote:
Orijinalden alıntı: anatomie
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjianatsu
100 küsere AMD İşlemci var.Mosuelerin kayma sorunu Padten kaynaklıyor... BEndede bu kayma denilen sorun vardı..Taki bu PAD'i alana kadar şimdi kaymadan eser yok.. X7-750BF ile çok iyi uyum sağlacakllarına eminim.Bir Mouseye 100 küsür vermek bence akıllın mantığın almadığı bir iş olur.Ha para sorun değil dersen RAZER al ama yanında sağlam bir PAD almak zorundasın...
Birader 100 lira mouse verilir nasıl verilir ama alıp da evde kasmıycan ya takım turnuvalar maddi getirisi falan var bu işi zevk için yapıyorsan tabi ki de ucuz ekipmanlarla tadına varabilirsin ama lan gamelerde kulaklık,pad ve mouseun önemi çoktur..
bilgisayarda en çok kullandığın şey fare olduğu için 100 lira vermek abartı değil bence
bende g5 var ama 20liralık microsoft klavyem var(bu bile pahalı sayılabilir ama başka bulamamıştım), klavye pek önemli değil çünkü fare kadar
Kayma sorunu dediğiniz, mouse sabit dururken ekrandaki ok-imleç'mi hareket ediyor?
Valla dostum MC habu kullandım,Mx1000 kullandım mx518 g5 kullandım en dayanıklısı mx 518 ardından habu..Habu çok hoşuma gitmişti halada gider..USB sinde problem çıktı gönderdim geri geldi şimdi süs diye duruyor..
resimdeki x7 ve birde a4 tech in klavyesini aldım. memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme