Şimdi Ara

Gamepass için PS4 pro'yu satmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kutulu oyunları 300-360 TL arası yada ikinci ele düştümü daha ucuza bulmak mümkün .PS4 PRO nun ex oyunları gercekten cok güzel ,ama tabikide oyun fiyatlarının düşmesi için beklemek gerekiyor .

Xbox One X te ise gamepass ea acsess olayı zaten büyük bir fırsat oyuncu için .

Ps4 satıp xbox one x almak bence dogru değil . Ayrıca xbox one x alman (tabi bütçe önemli) daha iyi olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Kutulu oyunları 300-360 TL arası yada ikinci ele düştümü daha ucuza bulmak mümkün .PS4 PRO nun ex oyunları gercekten cok güzel ,ama tabikide oyun fiyatlarının düşmesi için beklemek gerekiyor .

Xbox One X te ise gamepass ea acsess olayı zaten büyük bir fırsat oyuncu için .

Ps4 satıp xbox one x almak bence dogru değil . Ayrıca xbox one x alman (tabi bütçe önemli) daha iyi olur .
    hocam 360 lira bile inanılmaz yüksek yahu. 15-20 saatlik bir oyun için 360 lirayi bırak 100 lira anca veririm şu saatten sonra. iki üç tane alsam konsol parası çıkıyor. gidip kendime üst baş alırım daha iyi

• Haklısın hocam tabikide .2konsolunda güzel tarafları var .Dediğin gibi eskiden cok rahat konsol alabiliyorduk şimdi secim yapmamız gerekiyor .

• iki konsola sahip biri olarak xbox one x'i öneririm... ama tabi yeni gelen zamlardan sonra PS+ dengi olan Xbox Live Gold'un yıllık 440TL, Gamepass'in de aylık 60TL olması çok sert hamleler...
  • Rutbenız er olsa anlıyacagım yazdıklarınızı ,1200 mesajınız var ve ps4 hakkında hala 500 e oyun satılıyor vah tüh nasıl oyun alacağım şeklinde yakarış halindesiniz.

1. olarak ps4 de 500 e satılan rdr 2 xbox tarafında 200 e satılmıyor bunda hem fikir olalım, 500 e satılan oyunlar yenı cıkan ve yahut pre order aşamasında olan AAA oyunlar oluyor şuan revaçta olduğu için rdr 2 oyunu ornegını verıyorum. 500 e aldıgın oyunu kupa koleksıyoneri değilsen 300 e prımary hakkını satarsın ve oyun sana 200 e malolur , 2 ay oynayıp satsan 170 e satarsın hakkını oldumu sana maliyeti 30-50 arası .
    Yakın tarihte çıkan gow 4 ve far cry 5 40-45 tl .

2. olarak ps4 oyun aksesuar satısındakı canlılık xbox tarafında yok ,alıp oynadığın oyunların elden cıkarma süren daha yüksek veyahut ucuza bulma şansın ps tarafına göre daha düşük
    3. olarak xbok tarafında turkce dil desteği yok.
    4. olarak gamepass a hayvani zam geldi online oyun oynayacak isen ps4 şu aşamada daha avantajlı

geriye uyumluluk,xbox kolunun ergonomisi dışında şu aşamada cezbediciliği yok
    xbox one x -ps 4 den daha güçlü bir konsol ancak exclusive oyun seçeneği çok daha düşük, ((Gow 4 oynamayan ,zevkini alamayan boşa yasamasın :D ))

Sonuç olarak paran varsa her ıkısınıde al , paran kısıtlıysa tabikide ps4 . Fanboylugun vardır yada arkadasların xb cephesındedır ha ona birşey diyemem geri kalan hersey için ps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 1 Kasım 2018; 11:23:35 >

• Ben proyu satıp şubat gibi one x aldım. Bi kere alet daha güçlü grafikler daha net daha temiz.

İkincisi ben ms oyunlarını çok sevdiğim için gamepass benim için büyük nimet baya bi paradan tasarruf ediyorum. Forza horizon 4 gears 4 halo 5 bu oyunları oynuyorum ağırlıkta. Bide yine ps tarafında olmayan pubg tabi.

Ayrıca göreceli olucak ama xbox kolu çok daha kullanışlı.

• Ps4 veya pronun exc. dışında alıp kullanmanın mantıklı bir açıklaması yok bana göre ki defalarca deneyimledim bu olayı nesil başından beri 3-4 ps4 alıp sattım 2 defa da pro şuanda ones ve onex kullanıyorum

Servislerdeki fiyat pahalı ise internet kullanmayı bilen adam herşekilde alternatif yollar ile oyun key vs. uygun fiyata bulabilir

Gamepass kütüphanesi pek cazip değildi ama toparlamaya başladılar

hesap konusunda da p2 olarak aldığın hesabı kendi hesabından oynayabiliyorsun en azından

vs. vs. uzar gider konu
  • Ps4 pro en iyi platform degil ama xbox one x cok iyi bir cihaz. Bence iki konsol da kullanilmali cunku mesela online gaming de bana xbox daha yakin geliyordu PS de ise tam tersiydi.(online i biraktim orasi ayri)

Xbox one s kullaniyorum ve 3.defa xbox almamin sebebi de geriye uyumluluk olmasi. Artik yeni cikan oyunlar bildiginiz cop. Dead space gibi bir oyun cikmadi bu nesil daha yeni 3 lemeyi bitirdim ilk ve ikinci oyun harikaydi 3.oyun yine cop.

Sonra bu nesil ne oldu EA visceral i kapatti dead space gibi bir oyun yok. Ayni seyi mass effect serisi icinde soyleyebilirim. Bu yil basinda eski sattigim ps3 te yine 3lemeyi oynamistim. Sonra ps3 u sattim.Black friday de xbox one da yine oynayacagim. Cunku mass effect gibi bir oyun da yok. Andromeda yi saymiyorum bildiginiz cop ve seriye yakismayacak bir oyun.

Mass effect , dead space benzeri yada esdeger bir oyun bu nesilde yok o yuzden geriye uyumluluk benim icin onemli.

Sirf bu yuzden xbox aldim ama seneye ps4 pro ya gececegim.

Ps4 pro bence sahip olunmasi gereken bir konsol hatta benim ana platformum olacak cunku grafik takintili biri degilim. Xbox one da bazen kayboluyorum dashboard i bildiginiz kasiyor. (One s icin bahsediyorum One X de bu olay yoktur belki)

PS yada xbox ikisinde de fiyatlar ucuk ben geriden takip ettigim icin ps5 cikisinda fiyatlarin inmesini bekleyip o zaman oynayacagim. Cunku ben bi oyuna en fazla 80 tl veririm.Belki 5 sene sonra oynarim ama o kadar para vermem anlami yok benim icin.

Ben gamepass i onemli bulmuyorum. Kimse ben oyun oynarken arkamdan” hey oyunu bitir bak bitirmezsen uyeligin dolacak” fikrini vermemeli. Satin alip istedigim zaman oynamaliyim. Gamepass hileli bir sistem 5 para vermem.

Xbox one s i geriye uyumluluk icin kullaniyorum Ve ps pro da tum oynamak istediklerimi oynayacagim. Iki konsolu da alin gecin

• selamlar, xbox one x i amazon.uk den alsak veya amazon.de , ingiliz-alman amazonu diyelim.

garantisi nasıl oluyor bu cihazların bilgisi olan varmı? en son 2017 ocak ayında yazılmış bir konu gördüm google aratma sonucu, aleti seri numarasıyla kaydedince 1 yıl garanti veriyormuş türkiyede geçerliymiş yazsmışlar. Böyle bir yazıya denk geldim, hala geçerlimi veya aslı astarı varmı bunun.

kısacası 3050 tl e xbox one x + forza4 + rdr2 satılıyor şu an, tr e geliş fiyatı kargosu dahil.

benim tek endişem garanti sorunu.
  • murderyamf kullanıcısına yanıt
    Almanya dan alacaksanız 2 yıl garanti geçerli oluyor diye biliyorum. Ben geçen hafta amazon.it aldım. Sisteme kayıt ettirdim 2 yıl garantili çıktı. Almanya için 2 yıl garanti demişti xbox Türkiye.
    Xbox Türkiye tel arayın sorun.

0 (212) 375 52 32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 1 Kasım 2018; 22:3:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.