Şimdi Ara

Gamepass için PS4 pro'yu satmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mantıklı mı sizce? oyun alamıyorum artık psn den. 500 lira civarı her oyun. saçma sapan 2 boyutlu oyunlar bile 100 liradan satılıyor. gamepass için pro yu satip Xbox one x almayı düşünüyorum. PlayStation dan buraya geçmiş birileri var mı hiç? veya gamepass kullanıp memnun olan?

edit: ayrıca daha geçen hafta 2k monitör aldım. pro 2k desteklemediği için full hd de takılıyorum. buda ekstra bir dezavantaj oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin- -- 27 Ekim 2018; 12:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aylık 60 tl kardeşlikle 30 tl olabilir
  • Ben de ps4 slimi satıp üstüne para koyup xbox one x almayı düşünüyorum aynen senin gibi. Gamepass var, EA access var. Ps4 oyunları çok güzel tamam da 500 lira olduktan sonra ne kadar güzel olursa olsun alınmaz. 5 yıl mı bekleyeceğiz 60 70 liraya düşmesi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇağdaşGrbz

Ben de ps4 slimi satıp üstüne para koyup xbox one x almayı düşünüyorum aynen senin gibi. Gamepass var, EA access var. Ps4 oyunları çok güzel tamam da 500 lira olduktan sonra ne kadar güzel olursa olsun alınmaz. 5 yıl mı bekleyeceğiz 60 70 liraya düşmesi için.
    hocam nerede nasıl saticaz. cok temiz pro 2800-2900 den gider herhalde? + psn hesabınıda satmayı düşünüyorum bi 400 de o eder içinde çok sağlam oyunlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

aylık 60 tl kardeşlikle 30 tl olabilir
    30 tl diyor hocam sitesinde

• Sat sat sat

• Robin- kullanıcısına yanıt
    zam geldi 60 lira oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --USA PSN Plus ve Oyun almak--
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LinkX

zam geldi 60 lira oldu.
    Xbox.com
    Xbox Game Pass'e Katılın | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass

Ücretsiz deneme sürümünüz sona erdikten sonra Xbox Game Pass aylık yalnızca 29,00 TL bir ücretle devam eder. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. ????

• Bende pro varken üstüne bide one x çok memnun exclusive ler ve fifa dışında pro yu kullanmıyorum tavsiye ederim süper cihaz.gamepass bi artı tabi ama tek başına sebeb olur mu bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin-

https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass

Ücretsiz deneme sürümünüz sona erdikten sonra Xbox Game Pass aylık yalnızca 29,00 TL bir ücretle devam eder. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. ????

Alıntıları Göster
    Microsoft Store
    Konsol için Xbox Game Pass Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass/cfq7ttc0k6l8/0001?rtc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: LinkX

https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass/cfq7ttc0k6l8/0001?rtc=1

Alıntıları Göster
    yuh orda niye öyle yazıyor

• ben ilk çıktıgı gün ps4 almış ve ilk nesil ps4 den 2 tane eskitip daha sonra ps4 pro ilk cıktıgı vakitlerde alıp 2 tanede ps4 pro eskitmiş biri olarak.
    5 ay önceki xbox one x fiyatı 2000tl indiginde sırf şu game pass ve ea pass için aldım öylesine denemek için.
    şöyle diyeyim sana xbox one x e ilk çıktıgı vakitlerde geçmedigime resmen pişman etti konsol beni.
    benim övmem ve tavsiyelerim sonucu destiny de beraber takıldgımz 6 kişi daha ps4 leri satıp xbox one x e geçtiler ve hepsi çok çok memnunlar şu an.
    4k 28inç monitörde oynuyorum ben ve xbox a geçtikten sonra 4k nın hakını verdi resmen konsol
    ps4 pro da oyunlar bulanık net degildi 4k da ama xboxonex de gerçek 4k nın tadına varıyorsun net olarak.
    game pass ea pass ve gold üyelik arkadaşım ile ortak aldık 1er yıllık ve verdigimiz parayı her türlü hak ediyor verdgi oyunlar ile
    sırf gamepass ea pass ve gold oyunlarını oynasan bile başka oyuna para vermeye gerek kalmaz hiç bir şekilde.
    rdr2 nin ps4 pro ve xboxonex video karşılaştırmalarını izlersen konsolun her kuruşunu hak etigini görürsün.
    hesap kardeşligi ile kafa dengi bi arkadaş bulursan masrafları yarı yarı karşılayarak her türlü hakını verir pişman olmassın.

• artı olarak şnlarıda söyleyeyim
    forumda xbox hesapları satılıyor ve ordan alıp satıp takas edebilirsin.
    alacagın oyunu 1 hesap 1 oyun şeklinde yaparsın.
    ps4 e göre en güzel ozeligi 1 hesap aldıgında 2 kişide aynı anda oynuya biliyor.
    ps4de 1 tane ana hesap olup 2. kşi sadece o hesapta oynarken.
    xbox da 1 kişi ana hesap oluyor. 2 kişi sadece o hesabı arkada açık bırakıyor ve kendi hesabından oynuya biliyor.
    yani bi nevi 2 sine ana hesaplarında oynuya biliyor oyunnu. ps4 de o olmuyor mesela
    bence en büyük artısı bu benim için.
    Sahibinden'e baktım orası biraz fırsatçı kaynıyor, 2500'e var 3000'e var. Ama oraya sen ilan ekleyebilirsin Satılık/Takaslık diye. Güzel teklife takaslarsın.

Bu arada Teknosa gibi yerler iyice sıyırmış, 500 dolarlık konsolu 5000₺ gibi bir fiyattan satıyorlar; sanki dolar 10 TL gibi.

Hesaplarsak: 500*5(bana kimse konsolun tam fiyatından ülkeye girdiğini söylemesin boşuna, hepsi düşük fiyattan alıyor) 2500 KDV, LTV desen 3000(karı zaten içinde var) hadi 3100 olsun.

İkinci eli temizse 2200 uzun süreli kullanılmışsa 2000 maks. Ama ne oluyor bu insanlara anlamadım🤔

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Onlar ayrı güzel... Bir artısı da Xbox'tan ve PC'den aynı anda ve aynı hesaptan oyun oynanabilir olması. Aynı evde, 2 PS4 ve 2 TV alıp oynamaya çalışmanın ne kadar saçma veya yorucu olduğunda hemfikirsek: 1 Xbox 1 PC varsa eşinle, arkadaşınla co-op olarak otur oyna oyununu bu müthiş bir şey...

• Gamepass 60 lira ama güzel fırsatlar geliyor indirim dönemlerinde. Black Friday'de de güzel gamepass fırsatları olur yine ama sanırım bir daha senelik 287 liraya gamepass bulunmaz.

• Gamepass içeriğinde bulunan oyunlar ilginizi çekiyor ve gerçekten bu oyunları oynayacağınızı düşünüyorsanız, xbox'a geçmeniz mantıklı olabilir. Şu an için gamepass ile gelen en popüler oyunlardan bir tanesi olan Forza Horizon 4 var mesela, akabinden yeni çıkacak olan Gears of war 5 gamepass'ta yerini alacak. Serinin diğer oyunları zaten bu sisteme dahil edilmiş.

Ps tarafında exclusive oyunları oynadıysanız, örnek god of war 4, horizon zero down, spiderman gibi, xbox alınabilir. Ancak xbox tarafında henüz bu bahsettiğim oyunların kalitesinde yeni yapımlar mevcut değil. Bu yüzden sırf gamepass için konsol değişimi bana çok mantıklı gelmiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Gamepass içeriğinde bulunan oyunlar ilginizi çekiyor ve gerçekten bu oyunları oynayacağınızı düşünüyorsanız, xbox'a geçmeniz mantıklı olabilir. Şu an için gamepass ile gelen en popüler oyunlardan bir tanesi olan Forza Horizon 4 var mesela, akabinden yeni çıkacak olan Gears of war 5 gamepass'ta yerini alacak. Serinin diğer oyunları zaten bu sisteme dahil edilmiş.

Ps tarafında exclusive oyunları oynadıysanız, örnek god of war 4, horizon zero down, spiderman gibi, xbox alınabilir. Ancak xbox tarafında henüz bu bahsettiğim oyunların kalitesinde yeni yapımlar mevcut değil. Bu yüzden sırf gamepass için konsol değişimi bana çok mantıklı gelmiyor!
    god of war en çok beklediğim oyundu. aldım ve oynadım. diğer exclusive oyunları oynamayı çok isterim ama 600 lira hocam bir tane oyun. ben bir oyuna 600 lira hayatta vermem

Oyunların standart sürümleri 600tl değil. Deluxe adı altında ekstra eklentilere sahip olan oyunların fiyatları 600tl civarında olabilir.

Örneğin Spider-Man 469, Horizon Zero Down 170tl.

Bu oyunları 2.el kutulu olarak veya digital'de ayrı hesap olarak, çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Ps'ye özel oyunları bitirmeden xbox'a geçmeyin derim. Ps4 Pro kullandım halen xbox one x kullanıyorum. Gamepass sisteminde toplasanız 10 bilemediniz 15 tane oynayacağınız oyun var. Geri kalan oyunların yüzüne bakmazsınız. O yüzden gamepass'da olan oyunlara göz atmadan kesin karar vermeyin diyorum.
  • Mantıklı niye olmasın? Playstation 4 sadece exc oyun oynamak içindir çünkü başka bir cazibesi yok. Xbox'da Gamepass var, Ea Access var tamam exc oyun az ama en azından oyun oynayabiliyorsun. Mantıklı bir karar olur, exc oyun oynamamak Dünya'nın sonu değil en nihayetinde 20-30 saat oynayıp kapatıyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.