Şimdi Ara

Gamepad ile ilgili ilginç bir sorun..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Küçük bir sorunum var kısaca açıklamak istiyorum.

PES2012 oynarken ve oyuncu ile koşarken oyuncu birden saniyelik duruyor ve sonra koşmaya yeniden devam ediyor. Diyorum acaba bir temazsızlık mı var ama bu sorun fifada olmuyor. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan veya çözen varmı ? Yoksa fikirleriniz ?

Not: Söylediğim sorun 2 gamepad'imdede var ve diğer oyunlarda böyle birşey olmuyor.(Oluyorsada sorun çıkartmıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GranTurismo -- 6 Kasım 2011; 19:47:38 >

• Sorun peste
  • Sorun oyunda. Her iki gamepad'de sadece bir oyunda oluyorsa sorun oyundan kaynaklanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Sorun oyunda. Her iki gamepad'de sadece bir oyunda oluyorsa sorun oyundan kaynaklanıyordur.

Bende öyle umuyorum hocam yeni update gelene kadar bekliycem olmadı yeni joystick alıcam. Tamam gamepadlerim biraz eski ama 2sindede tamı tamına aynı hata olması ilginç.
  • Ama şöyle de bir durum var. Bu genel bir sorun ise, yani oyundan kaynaklanıyorsa, neden başkalarında da yaşanmıyor?
  • Hocam sorunu tam olarak tanımlarsayabilirsen evde dener yazarım sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Hocam sorunu tam olarak tanımlarsayabilirsen evde dener yazarım sonucu.

Ya bak dostum adamla koşuyorum ya, adam birden duruyor ve yeniden koşmaya başlıyor. Ama ben hiçbişe yapmıyorum kendi kendine oluyor bu olay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 de Tuhaf Bir Sorun?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de oluyor, sorun PES'de maalesef:)
  • Sanırım yaşadığın olaya bir benzerini ben de Call of Duty'de yaşıyorum mesela left stick ile koşarken adam birden duruyor tekrar basıyorum biraz koşuyor ve yeniden duruyor böyle sinir bozucu olayı Black Ops'ta çoğu kez yaşadım..Ben de gamepad de sorun olduğunu düşünüyordum , PES oynamadım bilmiyorum fakat böyle bir sorun yaşanması can sıkıcı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Hocam sorunu tam olarak tanımlarsayabilirsen evde dener yazarım sonucu.

Ya bak dostum adamla koşuyorum ya, adam birden duruyor ve yeniden koşmaya başlıyor. Ama ben hiçbişe yapmıyorum kendi kendine oluyor bu olay.

Hocam bende de oldu birkaç kez, oyunla ilgili birşey, senin yapacağın birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Bende de oluyor, sorun PES'de maalesef:)

Ümit olum senin sattığın kolla oynuyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Sanırım yaşadığın olaya bir benzerini ben de Call of Duty'de yaşıyorum mesela left stick ile koşarken adam birden duruyor tekrar basıyorum biraz koşuyor ve yeniden duruyor böyle sinir bozucu olayı Black Ops'ta çoğu kez yaşadım..Ben de gamepad de sorun olduğunu düşünüyordum , PES oynamadım bilmiyorum fakat böyle bir sorun yaşanması can sıkıcı ...

aynen baba analog ile ilgili olabilir mi acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.