Şimdi Ara

Game of Thrones - Kitap/Dizi Farkları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Hem diziyi hem de kitabı takip edenlerle kitap serisi ve dizinin farklarını yazalım diyorum. Ne dersiniz?

''Winter is Coming."
  • Dizi cinselliği feci abartmış .

Orijinalden alıntı: rdjrholmes09

Dizi cinselliği feci abartmış .

Katılıyorum. Öyle ki sırf bunun için diziyi takip edenler var

''Winter is Coming."
  • Brandon tully i dizi de hiç goremedik . Oysaki kendisinin robb a çok yararı dokunmuştu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastStark -- 22 Temmuz 2014; 18:29:28 >

''Winter is Coming."
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastStark

Jon Snow'un Üstad Aemon'a Sam'in kahya olarak kardeşliğe alınması için rica ettiği bölüm de yok dizi de. Bayağı bir şeyi atlamışlar yazayım aklıma geldikçe.

spoiler vermeden yazarsan :) bölümü izlemeyenler için kötü spriz olmaz sanırım :)

Playstation Vita Kulübü

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • En basiti 4. sezondan vereyim.

Tyrion ve Jaime kavga ederek ayrılıyor kitapta.Dizide ise helalleşip ayrılıyorlar.Bu kısım sadece kitap dizi farkı ya da eksikliği değil direk kitabı oynamaya girer.GRRM nasıl izin vermiş anlamadım.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

quote:

Jon Snow'un Üstad Aemon'a Sam'in kahya olarak kardeşliğe alınması için rica ettiği bölüm de yok dizi de. Bayağı bir şeyi atlamışlar yazayım aklıma geldikçe.

spoiler vermeden yazarsan :) bölümü izlemeyenler için kötü spriz olmaz sanırım :)

Pek spoilerlik bir şey değil sanki ama ben yine de bundan sonra spoiler içine alayım :)

-Renly ile çiçek şövalyesi Loras'ın eşcinsel ilişkisi kitapta yok.
    -Branın vahşilerden kurtarıldığı zaman kitapta Ulu kurtlar da Robb'a yardım ediyor ama dizide böyle birşey yok. (Zaten izlediğim kadarıyla kurtlar pek ön planda değil.)
    -Littlefingerin “Onlarla savaşmayacağım, Onları ...eceğim” tehdidi kitapta yok.

Devamı gelecek :)

''Winter is Coming."

• Kitabı okumadım ama okuyan arkadaşım cinselliğin kitapta daha az olduğunu söylemişti.
    Sanırım bundan bahsediyorsunuzhttp://onedio.com/haber/game-of-thrones-tv-dizisi-ve-kitap-arasindaki-14-ana-fark-298515

Orijinalden alıntı: EAyca

Sanırım bundan bahsediyorsunuzhttp://onedio.com/haber/game-of-thrones-tv-dizisi-ve-kitap-arasindaki-14-ana-fark-298515

Evet, aynen. Gayet güzel, spoiler'a çok fazla kaçmadan hazırlamışlar. Okunabilir.

Bir de şu var.http://onedio.com/haber/game-of-thrones-kitaplarinda-olup-dizide-olmayan-9-olay-317369

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 24 Temmuz 2014; 15:57:26 >

• Henuz 2. Kitabi bitirmeme ragmen cok buyuk farklar gorum. Tabii hikayenin akisini etkilemiyor ama aradaki bazi baglanti ve olaylar cok farkli gelisiyor.
    Theon Kisyarini aldigi zaman Bolton pici Ramsay'in Theonu yakalamasi, kaleyi ele gecirirken bazi detaylar.Aryanin Harrenhall'den kacisi ve Valar Moughulis ? İle esirleri kacirmasi vs. Tazinin yuzunun nasil yandigini, hikayesi vs ilk kitapta geciyordu ama filmde anlatilmadi galiba, hikayesi aklimda kalmis.
    Bunlar ve aklima gelmeyen onlarcasi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ai që ka frikë edhe kur ka të drejtë, nuk fiton.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

quote:

Pek spoilerlik bir şey değil sanki ama ben yine de bundan sonra spoiler içine alayım :)

-Renly ile çiçek şövalyesi Loras'ın eşcinsel ilişkisi kitapta yok.
    -Branın vahşilerden kurtarıldığı zaman kitapta Ulu kurtlar da Robb'a yardım ediyor ama dizide böyle birşey yok. (Zaten izlediğim kadarıyla kurtlar pek ön planda değil.)
    -Littlefingerin “Onlarla savaşmayacağım, Onları ...eceğim” tehdidi kitapta yok.

Devamı gelecek :)

Diğerlerini hatırlamıyorum ama Renly-Loras ilişkisi kitapta olması lazım.

• Kitaplarını okumayı istiyorum ama diziden çok soğudum.Sadece ilk beş bölümünü izledim cinsellik hat safhadaydı dayanamadım.

Playstation Vita Kulübü

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Şuan ilk kitabını okuyorum ve hemen bitirmemek adına biraz yavaş gidiyorum diyebilirim. Günler sonra 150-200 sayfa civarı okuduktan sonra merak edip ilk bölümü açtım. Böyle bir şey olamaz saatlerimi verdiğim sayfaları dakikalar içinde yediler içim acıdı Olayları çok hızlı geçiyor ama dizi olduğundan gayet normal. Artık kitapları bitirdikten sonra diziye başlayacağım. Bir de okurken hoşuma giden bi kısım olursa açıyorum youtube'den izliyorum o sahneyi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.