Şimdi Ara

Detective conan'ın neden türkçe altyazısı yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar güzel bir seri herkes övüyor fakat ne fansub ne altyazı var lütfen sesimi duyun çevirici arkadaşlar. Artık bu seriyi çevirin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 26 Ağustos 2010; 13:38:18 >

• Her bölüm akıl dolu ama çevirenin olmaması kimsenin çevirmeyi istemediğinden değil. Ayrı bir şekilde ingilizce altyazısı yok piyasada. Mechastyler Hardsub(yani gömülü) altyazıdan çevirmeye kalkmıştı bir sıra, hâlâ sürdürüyor ama çok yavaş bir şekilde tabiki.http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=130431&st=75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 26 Aralık 2017; 19:19:11 >
  • 400 bölüm Anime
    700 çaptır Manga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Conan'ı seslendiren Death Note'da L'yi seslendiren aynı kişi. Her bölüm akıl dolu ama çevirenin olmaması kimsenin çevirmeyi istemediğinden değil. Ayrı bir şekilde ingilizce altyazısı yok piyasada. Mechastyler Hardsub(yani gömülü) altyazıdan çevirmeye kalkmıştı bir sıra, hâlâ sürdürüyor ama çok yavaş bir şekilde tabiki.http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=130431&st=75

Durduruldu en son 4 ay önce yeni bir bölüm verdi.

• Anime 500'i geçmişti,ben de bir ara izleyecektim hatta link falan da almıştım buradaki bir arkadaştan,Akuma olabilir.Yemedi İngilizce altyazı
  • Zahmetli bir iş. Fanları haricinde kimsenin çevireceğini zannetmiyorum. Grup olarak çalışılabilir yalnız. Rusça altyazı mı ne varmış? Senkron uyumluysa birkaç kişi altyazıları düzeltir. Bir kişide çevirir.
  • İngilizce altyazısı bile çok az ondandır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olsun. Yinede detective conan isteriz DP'den 18 bölümün altyazısını indirip izledim müptelası oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 26 Ağustos 2010; 14:11:27 >
  • Geçen sene Ocak ayı Akuma bana "Kaikozou grubu haftalık olarak İngilizce altyazılı olarak yeni bölümler çıkartıyor." demişti,ayrıca bir de link vermişti ama link vermek yasak galiba burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

Geçen sene Ocak ayı Akuma bana "Kaikozou grubu haftalık olarak İngilizce altyazılı olarak yeni bölümler çıkartıyor." demişti,ayrıca bir de link vermişti ama link vermek yasak galiba burada.

Yeni bölümleri mi yoksa eski bölümleri tekrar mı çıkartıyorlar?
  • quote:

Geçen sene Ocak ayı Akuma bana "Kaikozou grubu haftalık olarak İngilizce altyazılı olarak yeni bölümler çıkartıyor." demişti,ayrıca bir de link vermişti ama link vermek yasak galiba burada.

alt yazı linki vermek yasak değil

bende dombilibili den almıştım conan ı ama bitürlü yemedi başlamak.
    500+ bölüm
    ama başlayacam.monster, azumanga daioh a devam ediyorum onlar bitince başlayacam
    bitermi bilmem
  • yani alt yazısı çıksa harika olucak başlamak istediğim serilerden birisi.şuan için yine çeviri yok değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caloom

yani alt yazısı çıksa harika olucak başlamak istediğim serilerden birisi.şuan için yine çeviri yok değil mi ?

Yok. Yukarıdaki hardsubdan çeviren arkadaşta bırakmış herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimaru

quote:

Yeni bölümleri mi yoksa eski bölümleri tekrar mı çıkartıyorlar?

Hiç bilmiyorum.

http://anime.dctp.ws/

bir çeviri grubunun linki,Kaikozou bu grup oluyor sanırsam.

• Ben Almanca olarak yaklaşık 100 bölüm izledim.Laf edilmeyecek bir anime.Şahane bir anime.Derken kalan bölümleri de izleyeyim dedim.Türkçe altyazı yok.Neyse o da sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ecco -- 31 Aralık 2013; 10:11:30 >
  • Dr.Ecco D kullanıcısına yanıt
    Şuan sanırım 98.Bölümün alt yazısı var.500 Bölümü geçen ve bu kadar ilgi çeken bir animenin alt yazısının geç çıkması olmayacak bir iş doğrusu.Show tv de seyredip hayran kaldığım harika bir dizi. İngilizcem olsa valla çeviricem amme hizmeti için.
  • Bir girişim var yeni, hayırlısı olsun.

http://unityfansub.blogspot.com.tr/p/detective-conan.html
  • Şu sıralar hiç beklemediğim bir siteden kaliteli bir atak çıktı gibi. Çeviri çok iyi olmasa bile eklemeleri dikkatimi çekti. Populer erileri vasat kalitede yayınlayan bu siteye + bir puan veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Şu sıralar hiç beklemediğim bir siteden kaliteli bir atak çıktı gibi. Çeviri çok iyi olmasa bile eklemeleri dikkatimi çekti. Populer erileri vasat kalitede yayınlayan bu siteye + bir puan veririm

walla ben ingilizce altyazılı izliyorum.. aslında altyazı işinden anlasam bende ceivrip koyacam millet izlesin böle güzel bi animeyi ,, küçüklüğümüzün en güzel animesiydi diyebilirim.... eğer kolaysa programla felan halloluytorsa bende ceivirim yani, bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glos7777

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Şu sıralar hiç beklemediğim bir siteden kaliteli bir atak çıktı gibi. Çeviri çok iyi olmasa bile eklemeleri dikkatimi çekti. Populer erileri vasat kalitede yayınlayan bu siteye + bir puan veririm

walla ben ingilizce altyazılı izliyorum.. aslında altyazı işinden anlasam bende ceivrip koyacam millet izlesin böle güzel bi animeyi ,, küçüklüğümüzün en güzel animesiydi diyebilirim.... eğer kolaysa programla felan halloluytorsa bende ceivirim yani, bilginiz varmı ?

Programla değil ama ingilizce altyazıları indirip notepad ile açtıktan sonra cümleleri çevirebiliriz. Ufak bir ekip bulunabilirse bende yardım etmek isterim herkes izlesin bu animeyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.