Şimdi Ara

GAME OF THRONES 5.SEZON FİNAL DEĞERLENDİRMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.BÖLÜMÜ İZLEMEDİYSEN KAPAT ŞİMDİDEN EFSANE SPOİLER VAR

EVET ARKADAŞLAR KİMNE GÖRE SIKICI KİNE GÖRE EĞLENCELİ GEÇMİŞ BİR SEZONU BİTMİŞ BULUNMAKTAYIZ

FİNAL BÖLÜMÜNDE EFSANE ŞEYLER YAŞANDI George R. R. Martin AMCA GENE YAPTI YAPACAĞINI GELENEĞİ BOZMADI HER SEZON SEVİLEN BİRİNİ GENE ÖLDÜRDÜ
    "Ulan harcaya harcaya kuruttunuz Stark hanesini be yeter."
    SÖZLERİNİ DUYAR GİBİYİM SON SAHNEDE JONA BIÇAKLARI SOKUP BIRAKTILAR ÖLÜR MÜ ÖLMEZ Mİ BİLİNMEZ

SON SAHNEYE GELEN BEN ETİKİLEYEN BİR YORUM

"Tahminim kızıl cadı jon snow’u canlandıracak snow canlandığında ilk önce o ufaklığı kazığa oturtmalı diğerlerinin niyeti belliydi zaten hiç sevmediler snow’u ama ufaklığın yaptığı nankörlük"

ADAM HAKLI BEYLER...

CERSEİ BU SEZON ETTİKLERİNİ BULUYOR UTAN UTAN İZLEYİN DERİM
    BİR DE STANNİS AMCANIN SAVAŞI KAYBETMESİ VAR O DA AYRI ACABA NASIL BİR DÖNÜŞ YAPACAK

SANSA DA BU ARADA MAHSUR KALDIĞI KALEDEN THEON İLE KAÇIYOR

UZAK VADİLERDE KHALESSİ 9.BÖLÜMDE DRAGONA ATLAYIP GİDİYOR SONRA DRAGON TRİP ATIYOR MEREENDEN UZAK BİR YERDE KALIYOR YAZIK DOTHRAKLİLER ACABA KHALESSİ İLE NE YAPACAK

SANSA DA BU ARADA MAHSUR KALDIĞI KALEDEN THEON İLE KAÇIYOR

BİR DE ARYA VAR TABİ KARA LİSTESİNDEN BİR ADAM SİLİYOR YÜZSÜZ İŞTE

EVET ARKDAŞLAR BU SEZON ÇOK ACAYİP ŞEYLER OLDU SİZİNDE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
    6.SEZON NELER OLUR

CERSEİ WALK OF SHAME
    LİNK:https://youtu.be/d28NWseRua8
     GAME OF THRONES 5.SEZON FİNAL DEĞERLENDİRMESİ GAME OF THRONES 5.SEZON FİNAL DEĞERLENDİRMESİ GAME OF THRONES 5.SEZON FİNAL DEĞERLENDİRMESİ GAME OF THRONES 5.SEZON FİNAL DEĞERLENDİRMESİ

• İlik gibi ilik, Cersei'ye sağlam bir tavşan verin 1 haftaya kendine gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jon snow öldümü bilinmez ama eğer ölür de 6 cı sezon da olmazsa yeter artık ebesinin şeyi yani amk ( amk açılımı açık mert korkusuz )
  • ''Döşşeği olmayan en döşşekli adam sensin.'' Burada sesli güldüm baya:D
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    ahaha
  • ANKA KUŞU MİSALİ GERİ DÖNER O BECAUSE JON SNOW
  • Robert strong sonunda girdi diziye ayrıca burdaki arkadaşların verdiği spoilerlar sonucu jon snowun bıçaklanması hiç şaşırtmadı bir tek olly ye üzüldüm efsane bir bölüm daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • robert strong kimdir necidir bu devasa?
  • Ser Robert Strong, Qyburn tarafından Cersei Lannister'ın davasında ve onun adına düello etmesi amacıyla getirilen, iki buçuk metreye yakın boyuyla dev bir insandır.

Qyburn'ün önerisiyle, Kral Tommen Baratheon onu yeni Kral Muhafızı ilan etmiştir.

Ser Robert yüzünü asla göstermemekte ve büyük miğferinin altında saklamaktadır. Görünüşe göre hiç bir fizyolojik ihtiyacı olmayan, ne yemek yediği ne de su içtiği görülen birisidir.

Qyburn'e göre Ser Robert, Kral Tommen Baratheon'un bütün düşmanları yok edilip kötülük krallıktan uzaklaştırılıncaya kadar korumak üzere sessizlik yemini etmiştir.

Kevan Lannister Ser Robert Strong'un gerçek kimliği hakkında bazı şüpheler duymakta, Mace Tyrell ve Randyll Tarly ile birlikte onun aslında ölmüş olan Gregor Clegane'den türetildiğini düşünmektedir.

Robert Strong 2 m 40 cm uzunluğunda, bacakları birer ağaç gövdesi kalınlığında, göğsü adeta saban atı hacminde ve omuzları ise bir öküzü gücendirmeyecek ebatlardadır. Üzerindeki zırhı, beyaz minelenmiş çelikten ve yaldız işlemeli zincirli bir zırh olarak tasvir edilmektedir. Büyük bir miğfer yüzünü gizlemekteyken; yedi tanrıdan biri olan İnanç'ın yedi rengi olan gökkusağı renkleri de göğsünü süslemektedir. Bir çift altından yapılmhttps://store.donanimhaber.com/ed/73/60/ed7360e381a584bac1ae674fede518da.jpga yedi-uçlu yıldız da beyaz pelerinini omuzlarına tutturmaktadır.

DİZİDE
    Robert Strong, Kraliçe Cersei Lannister nezaret altından çıkıp Kırmızı Kule'ye varıncaya kadarki çıplak yürüyüşünü tamamladığında onu kaldırıp giriş kapısına kadar taşımış ve o noktada Qyburn tarafından davasında kendisi adına dövüşecek şampiyonu olarak tanıtılmıştır.
     GAME OF THRONES 5.SEZON FİNAL DEĞERLENDİRMESİ GAME OF THRONES 5.SEZON FİNAL DEĞERLENDİRMESİ

• Robert strong bekliyordum ben de
  • Cercei hepsinden öcünü alacak bence. Çok pis kin besledi gibime geliyor.

Arya'nın sahnesinde nefesim kesildi. Gözünü kırmadan kesti biçti adamı. Ve çok şekildi yani açın izleyin o sahneyi harika bir oyunculuk vardı orada. Muazzamdı.

Jon kesin dirilecek imkansız dirilmemesi gibime geliyor.

Sansa kaçtı ve yolları kesin şu Cate'e yemin eden şovalye kadın varya adını unıttum kesin onla kesişecek yolları.

Arya kör oldu ama bence "Yürüyemeyeceksin ama uçacaksın." Hesabı Arya da birilerinin kılığına bürününce görebilecek gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Cersei kendi ağzı ile emir verdi açtırdı din şeysini öcünü alır benim bildiğim cersei zaten kızı öldü herhalde

Aynen öyle ARYA EFSANEYDİ Artık o Arya Stark değil Hiç kimse oldu sanki

Brienne Of Tarth dan bahsediyorsun galiba

Aynen daha o
    DROGON SÜRECEKMİŞ SANKİ

Arya için uçacaksın değemeyiz ama belki olur kim bilir O SÖZÜ BRAN STARKA SÖYLENDİ VE KHALESSİNİN DRAGONLARININ İÇİNE GİRİP YÖNETECEK DİYE BİLİYORUM AMA YANLIŞ BİR TEORİDE OLABİLİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.