Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

Citizen yine iş başında

Bölüm mükemmeldi bu arada.. Açık ara en güzel bölümdü. Bir ton detay ve kitaba gönderme vardı. Her bölüm bir öncekinden daha mükemmel oluyor bu sezon.

720p ve türkçe alt yazı olarak çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Saçmalık. Sizinde anlayamadığınız nokta dizinin uyarlama olduğu. "Arya çok iyi acaba şimdi ne yapacak?" diye yazdığı zaman biri direk olarak konu kitaba kayar. Bu gayet normal. Burada kitaptan bahsetmeyin ben okumadım demek çocukça bir tepki. Adam üzerine yazmışsa kitap diye sayı bile vermesine gerek yok kitap spoileri yemek istemiyorsan açmazsın. Açıyorsan sızlanmanın anlamı yok. Adam 4.kitap yazmış öteki ağlıyor. İyi ama ben daha "154. Sayfadayım. Spoiler yedim neden kitabın sayfasını belirtmiyorsunuz? " Bu iş böyle olmaz.
    Adam yazmış üste çıkma için "Ben dizi güncelini takip ediyorum." eeeee? "Bütün spoilerları açmam gerek." Yok öyle dava. Bu UYARLAMA BİR dizi. İllaki normal olarak kitaptan konuşulacak. Spoiler yemek istemiyorsan açmazsın, açıyor isen katlanırsın.
    Ayrıca "dizi keyfimi engelliyorsunuz." sözü de resmen sakız oldu. Adam diziye tam hakim olmak için kitapları da takip ediyor. Siz adamın dizi keyfine neden mani oluyorsunuz. Adam oraya kabak gibi koyuyor spoiler diye, gelmemiş bölümden diye. Neden açıyorsun.
    Kitaptan denildikten sonra isterse Martin gelsin 7.kitabın sonunu söylesin kimsenin ağlamaya hakkı yok. Soru sormaya korkar oldu millet.

Tamam bunun için ilgili bir bölüm var gitsin orda sorsun diyoruz biz de.
    Tarkan albümündeki bir şarkıya klip çekmiş, sen de konu dışına "sizce sırada hangi şarkıya klip çekecek hadi tahmin edelim" diye bir yarışma konusu açsan seni konu dışından 15 gün banlarlar.
    Neden?
    Müzik konusu var diye.

Ama sen "müzikle ilgili değil ki , tahmin yarışması yapıyorum" desen de fayda etmez.
    Bunun örneklerini çok gördük.

forumla ilgili sorunlar konusunda bu şekilde konu açan bir sürü kişi oldu.

Biz de aynı şeyi söylüyoruz, kitaptan soru soracaksa gitsin kitap bölümünde sorsun.
    desin ki "ben diziyi de izliyorum, dizide şu olay yaşandı, kitaba göre daha ileride ne yaşanacak sizce?"

Örnek olarak ben dün gece yayınlanan bölümü henüz izlemedim.
    Bu akşam izleyeceğim. Dolayısıyla şu andan sonraki hiçbir spoiler butonuna basma şansım yok.
    çünkü izlemediğim bir bölüm var ve muhtemelen onun hakkında konuşulacak.
    Ama bu akşam bölümü izledikten sonra açamayacağım spoiler olmaz.
    Çünkü güncel olarak izlemiş ve gösterilen her olayı zaten görmüş olacağım.

bu ikisi arasında ince bir çizgi var ve bizler herkesin bu ince çizgiyi anlamasını beklemiyoruz.
    Sadece yöneticiler anlayıp gerekli cezayı verse 2-3 kişiden sonra bu olay kendiliğinden son bulur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 29 Nisan 2013; 11:47:53 >

• bana spoiler yedirin çok merak ediyorum ilerlerde ne olacağını o kadar beklemek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Citizen yine iş başında

Bölüm mükemmeldi bu arada.. Açık ara en güzel bölümdü. Bir ton detay ve kitaba gönderme vardı. Her bölüm bir öncekinden daha mükemmel oluyor bu sezon.

Dizimag'den izledim bölümü. Altyazı daha çıkmamıştı orada. Divxplanet da çıkarmamıştır henüz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Citizen yine iş başında

Dizimag'den izledim bölümü. Altyazı daha çıkmamıştı orada. Divxplanet da çıkarmamıştır henüz.

.amunda da 720p HDTV x264 IMMERSE çıkmış. Türkçe altyazı kaç gibi gelir acaba?

• Altyazı çıkmış

@emre_mod
  • snowa bak bee koçum benim
  • Altyazı gelmiş izleyelim bakalım
  • quote:

Altyazı çıkmış

@emre_mod

Allaaaaaah uleen altyazı çıkmış
  • Snow açılışı yaptı artık durduramayız :D ayrıca harika bi bölümdü..
    Tywin reyis nasıl ayarı verdi çocuklarına

• Cercei Lannister'in son anda döt oluşu görmek izin bile izlenir.
  • Yarım saniye veya daha düşük ses senkronizasyon sorunu var bu sürümde. Küçük de olsa rahatsız ediyor. Killers'ı indiriyorum şimdi.

Game.of.Thrones.S03E05.720p.HDTV.x264-IMMERSE
  • Güzeldi bölüm.

cersei

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen in.direlim bakalım.
  • Millet ne takmış spoiler'a, yaşlarını çok merak ediyorum bu ağlayan elemanların. Ben daha 4 kitabı okudum, gittim 5. kitaptan spoiler istedim ardından gidip 6. kitaptan yayınlanmış ufak bir bölümü de okudum, yani hala nefes alıp verebiliyorum. Spoiler verdiler, eee noldu? Bu kadar tartışmaya değer mi? Adama sövsen bu kadar tartışma çıkarmaz.

• Tywin reyiz

Lord Karstark
  • Bölümün sonu özellikle Müthişti.
    Karının suratındaki ifade aklımdan çıkmıyor pis pis sırıtıyordu sonra sende şunla evlencen deyince ki suratı süperdiResmen g.t oldu.
  • Cercei

• Tywin Lannister yaptı yapacağını çok iyiydi ya
  • Spoiler vermiyorum ama süper bir olay vardı. :) :)

ÖNCESİ

SONRASI

• 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.