Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense bu spoiler tartışmaları hep yeni bölüme bir iki gün kala, haftasonları çıkıyor. Hafta içi pek bir sessiz oluyor konu.

@rodelero75

Benden de özür diledin mi göremedim de arkadaş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Diziyi en basından beri izliyorum, ilk defa bugün mesaj atacak oldum bu konuya ne olduysa artık millet cok atarlı. yavasca kacayım en iyisi.

arkadaşım sen ilk ve tek olsan sıkıntı değil.
    kitabı okuyan hava atmak için geliyor buraya yazıyor. O nedenle sadece sana atarlanmıyor insanlar.
    Gün geldi burda yediği spoiler sebebi ile diziyi bırakanlar oldu.

ben kitabı okumadım sadece diziyi takip etmek istiyorum ama buna saygı duyan yok.
    artık spoiler yiye yiye konuya giremez olduk.

kitap bölümü varken dizi bölümünde kitaptan bilgi yazmak bana göre akıl yoksunluğudur. başka birşey değil.
    aklı olan adam karpuz almak için manava gider, nalbura gitmez.
    kitaptan birşey konuşacak adam da kitap bölümüne gider. Bu kadar basit.
    gitmiyor da gelip dizi bölümünde soruyosa ben o adamın aklından zoru olduğunu düşünürüm.

başına 5. kitaptan" yazmak birşey çözüm değil diyorum bunu bile idrak edecek kafa yok adamlarda.
    ben ne bileyim 5. kitap nereye denk geliyor?
    belki izlediğim bir bölüm belki de 4 bölüm sonrası. Nerden bileyim?
    Şunu diyebilir mi: 5. kitaptan, dizide ise 3.sezon 8. bölümden spoiler...
    diyemez... Çünkü yazacağı şeyin kaçıncı bölümde ele alınacağını o da bilmiyor. O zaman biz nerden bilelim?

3. sezon 4. bölümü izlemiş biri bu filmin kitap bölümüne gidip de ilk kitabı okuyan adama s03e04 den birşey yazsa adama söverler.
    burda da sövüyorlar emin olun.

birisi sormadığı sürece oynanmamış bölümden bilgi vermenin hiçbir geçerli sebebi yoktur.
    kurallarda bunun değişmesi gerek.
    Oynanmamış bölümden soracak kişi de bi zahmet gitsin kitap bölümüne orda sorsun.
    Burada soranı da banlamak lazım.

bölümün iyice cılkını çıkardılar. Film hakkında YORUM dahi yapamaz olduk.

İşin özü anlaşıldı kardeşim. Kitap ile ilgili bir şey yazacak olan var ise ayrıca kitaplar için bölüm var orada yazabilirler.

Ayrıca burda GOT gibi bir kitabı okuyup neyin havasını atıyorlar bilmiyorum. Sanki biz anlamıyoruz, bizim milleti dövsen yine kitap okumaz, ama iş böyle kurgusal saçma sapan sanatsal dokudan uzak bir kitaba gelince en son pinokyoyu okuyan adam bile yok Yüzüklerin Efendisi yok GOT yok bilmem ne okuyor. İlginçtir.

• Şu konuya her geldiğimde aynı tartışma , kitaptan spoiler veren adamların beyni almıyor galiba , bu nasıl bir şey nasıl bir zihniyet anlamadım .
  • Oğlum bak delirtmeyin beni bir spoiler basarım kombo yaparım burada

• Ulan millet şu konuda tartışarak post kasıyor anlamıyorumki spoiler verince ne zevk alıyorlar Allahtan bu seferkini görmedim ama bi' arkadaşın fikri vardı sınırsız ceza verip konunun başına,üstüne vs. ibret alsınlar diye yayınlayalım diyordu mantıklı bence
  • Kitabı okuyup 2 gram Asoiaf bilgisiyle burda artislik yapıyorlar kitap bölümünde aktif olun bu kadar bilginiz varsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

O zaman yapılacak en mantıklı şey kitaptan spoiler vermeden önce, verilecek olan spoiler hakkında ayrıntılı not düşmek. Hangi kitaptan olduğu vs.

Yoksa her türlü dediğim gibi karmaşa çıkıyor. Ama ben olacağı biliyorum, yine bazı densizler gelip hiçbir şey demeden pat diye verecektir kitaptan spoiler. Onları da sınırsız uzaklaştırmak lazım bence. Katı kurallar koymak lazım.

Evet haklısın , ama o kişilerde sınırlı , onları çizseler yeter , genel olarak herkes belirtiyor çünkü kitaptan diye (Bkz ; Cyphon / Rhaegar / Ben )

Rhaegar Targaryen nickli kişi mi güldürme beni nerde bir spoiler tarıtşması çıksa işin içinde kesin bulunuyor

• kim ölmüş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İllallah

kim ölmüş ?

Toplanın, olay var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

quote:

quote:

O zaman yapılacak en mantıklı şey kitaptan spoiler vermeden önce, verilecek olan spoiler hakkında ayrıntılı not düşmek. Hangi kitaptan olduğu vs.

Yoksa her türlü dediğim gibi karmaşa çıkıyor. Ama ben olacağı biliyorum, yine bazı densizler gelip hiçbir şey demeden pat diye verecektir kitaptan spoiler. Onları da sınırsız uzaklaştırmak lazım bence. Katı kurallar koymak lazım.

Evet haklısın , ama o kişilerde sınırlı , onları çizseler yeter , genel olarak herkes belirtiyor çünkü kitaptan diye (Bkz ; Cyphon / Rhaegar / Ben )

Rhaegar Targaryen nickli kişi mi güldürme beni nerde bir spoiler tarıtşması çıksa işin içinde kesin bulunuyor

Tartışma çıkartan o mu peki o tartışmalarda ?
    Her tartışmada bulunmak birisini suçlu yapmaz.

• quote:

quote:

kim ölmüş ?

Toplanın, olay var.

Kelaynak mısın?
  • Konunun ciddi şekilde temizlenmesi lazım. Son üç sayfa komple tartışma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam anladık arkadaşın rhaegar,Cypon'u hiç spoiler yüzünden tartışmaya girdiğini gördün mü yok ama malum kişiyi her gün tartışmada görmek mümkün .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam anladık arkadaşın rhaegar,Cypon'u hiç spoiler yüzünden tartışmaya girdiğini gördün mü yok ama malum kişiyi her gün tartışmada görmek mümkün .

Rheagar'ı ilk defa bu konuda gördüm.

• Dizi konusunda bile kavga çıkıyor

• Ne oluyor la burda eğlence mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

quote:

kim ölmüş ?

Toplanın, olay var.

Kelaynak mısın?

Yok kardeşim onlar Threskiornithidae familyasından, ben Corvidae'lerdenim. Farklı dünyaların kuşlarıyız, uçtuğumuz gök aynı olsa da.
  • Uuuuu kavga var toplanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

Uuuuu kavga var toplanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

Uuuuu kavga var toplanın

• 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.