Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (739. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen bölümün sonunda çıtayı yükselttikleri için bu bölüm normal geldi bana.

Sonuna geldik Cersei'nin malum duvara toslama sahnesi biraz tadını getirdi dizinin..

Birde Jaime Lannister'ın banyo sahnesini doğru anlayamadım izleyenler onaylasın bi..

Jaime Mad King'in şövalyesi - şövalye derken güvendiği adamı, sağ kolu -. Bu Mad King cidden MadKing. Masum insanları filan yakıyor, bundan zevk alıyor filan. En sonunda da Jaime'ye "Bana babanın kellesini getir" diyor. Jaime de bağlılık yeminini bozarak kral katili oluyor. Sonrasını anlayamadım. Ned Stark girdi işin içine..
    O kısım ne oluyor ?

• Bu gaftanin en onemli olayi jonun milli olmasi

you nothinh know jon sn..oihhhh oooohhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noldu Cersei hı noldu??

Tywin Reyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derebeyi01 -- 29 Nisan 2013; 15:02:54 >
  • Cersei'ye üzüldümGerçek bir erkeği hakediyordu

Küçük kızın söylediği şarkıda baya iyiydi, onada üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Geçen bölümün sonunda çıtayı yükselttikleri için bu bölüm normal geldi bana.

Sonuna geldik Cersei'nin malum duvara toslama sahnesi biraz tadını getirdi dizinin..

Birde Jaime Lannister'ın banyo sahnesini doğru anlayamadım izleyenler onaylasın bi..

Jaime Mad King'in şövalyesi - şövalye derken güvendiği adamı, sağ kolu -. Bu Mad King cidden MadKing. Masum insanları filan yakıyor, bundan zevk alıyor filan. En sonunda da Jaime'ye "Bana babanın kellesini getir" diyor. Jaime de bağlılık yeminini bozarak kral katili oluyor. Sonrasını anlayamadım. Ned Stark girdi işin içine..
    O kısım ne oluyor ?

5. Bölüm

Hocam orada Jaime MadKing'e karşı yeminini neden bozduğunu anlatıyor. MadKing şehir alınacak gibi olduğu için şehrin her bir yanına wildfire dolduruyor hatta kızıl kaleye bile dolduruyor.. Yani isyancılar şehre girdiğinde komple kings landing'i yakacak.. Jaime Madking'e yalvarıyor, yakma şehri teslim ol diyor ama adam dinlemiyor ve Pycelle'in sözleriyle kapıyı Tywin'e açıyorlar ve tywin şehri alıyor. Sonra madking Jaime'ye bana babanın kellesini getir diyor, Jaime arada kalıyor ve daha sonra kral, şehri yaktıracakken kralı öldürüyor. Bi anlamda Jaime masumları korumuş oluyor yani(eğer kralı öldürmese şehir yanacak ve şehirdeki tüm masumlar ölecek). Sonra Ned Stark buluyor bunu ve kendince yargılıyor işte kral katili diye. Jaime de delleniyor tabi Sen kimsin de beni yargılıyorsun kurt aslanı yargılayamaz tribine giriyor.. Durumun aslını anlatmıyor kimseye..

• Vasat bir bölümü mükemmel bitirdiler
  • Çok heyecanlıyım, akşama saklıyorum yeni bölümü.
  • Keşke spoilerın kitaptan olduğunu belirtseydin.
  • 5.bölüm

john snow malı götürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketrp -- 29 Nisan 2013; 16:28:54 >
  • Konuda çok sakat var.
  • 3×5

ygrittenin vücudu çok çirkindi be

• Arkadaşlar sakin...
  • O spoıler ı yazanın cocugu olmaz ıns.
  • Bu kadar tepki göstereceğinizi tahmin etsem mesajı yazmazdım zaten ama çok ağır spoiler diye belirttiğim için sorun çıkmaz diye tahmin etmiştim herkesten özür diliyorum.
  • Böyle bi trollük olacağını düşünüp sadece ilk cümleyi okudum sonrasında şikayet ettim.

Selam olsun sana Darthblast selam olsun
  • Allahtan görmedim her ne ise, daha da girmem bu konuya... Hadi selametle...
  • Dizi kitaba yetiştiğinde ne olacak çok merak ediyorum :)

• Jamie.

• 03x05 yorum ve bir soru

4 e göre daha durağan olduğu gerçek ama güzel bir bölümdü.köpek ve öbür adamın dövüş sahnesi güzeldi.ygritte yenge de ufak bir şov yaptı bizlereama süphesiz bölümün en çarpıcı yeri arya'nın "kellesi alınmış birini de hayata döndürebilir misin?" vari sorusuydu.anlamadığım şey ise bu jon snow a yalancı diyen adam wang değil mi zaten,uçursun kartalını baksın hangisinde adam var hangisinde yok.niye soruyor?

son olarak;

siz genç khaleesiye diss mi attınız başınıza büyük bi bela aldınız yoo yoo

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Bu kadar tepki göstereceğinizi tahmin etsem mesajı yazmazdım zaten ama çok ağır spoiler diye belirttiğim için sorun çıkmaz diye tahmin etmiştim herkesten özür diliyorum.

Hocam ne yazmıştın ki? PM'den yollarsan sevinirim, merakta kaldım şimdi. Ben şahsen sadece 2 kitabı okudum ve okumaya devam ediyorum şu anda ama spoiler aldıkça iyice okuyasım geliyor o olaylara daha çabuk gelmek için. Ama bazı arkadaşlarımızda böyle olmayabilir. Bunu da neden yazdın derseniz, yukarıda birisi alaycı bir şekilde spoiler almak istemeyen arkadaşlara konuşmuş da ordan esti.

Spoilerin içinde sadece ilerde yaşanacak bir olayın ismin var. Eğer ben merak ederim, aratır da öğrenirim sonra sana söverim diyorsanız bakmayın.

Bu arada Red Wedding de geliyor hani.

• 
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.