Yeni bitirdim bu sefer her köşeden çok iyi sonlarla bitti . İlk sezondan dahada merak içinde bıraktı beni ...
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Yeni bitirdim bu sefer her köşeden çok iyi sonlarla bitti . İlk sezondan dahada merak içinde bıraktı beni ...
Alıntıları Göster
Kitabını da okuyorum arkadaşlar doğum günü hediyesi olarak bana kitapçıdan 45 TL çek hediye ettiler diğer 2 kitap da hazır .İlkinden sonra hangisi geliyor kılıçların dansı mı kralların çarpışması mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Edvardo
Kitabını da okuyorum arkadaşlar doğum günü hediyesi olarak bana kitapçıdan 45 TL çek hediye ettiler diğer 2 kitap da hazır .İlkinden sonra hangisi geliyor kılıçların dansı mı kralların çarpışması mı?
Alıntıları Göster
Game of Thrones Season 2 [10 üzerinden 6 puan]
(Geçen sezon yaşattığı hayal kırıklığı sebebiyle izleme önceliğimi "low priority" ye indirmiştim ve haklı olduğumu gördüm. Kışın gelmesini zaten beklemiyordum. İlk 8 bölüm durağandı ve hiç çekemedi beni, etkilenmek istememe rağmen olmadı, ciddi manada 1,5 dakikalık jenerik, 45 dakika görüntüden daha fazla zevk verdi ! Bu yavaşlıkla 10 yıl gider rahat dizi. Bölümün durağanlığını kurtaracak birebir dövüş sahneleri çok çabuk geçiştilmiş, Spartacus'ta ki gibi kamera etraflarında dönse ve biraz daha ışıklandırılıp zırhlar parlasa daha fazla zevk verecek izleyiciye. Joffrey'in annesini Hürrem Sultanımız Meryem Uzerli oynasaydı kat kat daha fazla renk katardı, asıl taht oyunları Hürrem ile güzel olur. Son 2 bölümü ayrı değerlendireceğim, tek kelime ile işte bu dedirtti ve ilk 8 bölümde bu şekilde izleyiciyi kitlemeliydi ekrana. Ak gezerler walking dead setinden çıkmış gelmişler resmen 3. sezonda ortalığı yıkacaklar herhalde.)