Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç kere yazdım bi Allah'ın kulu cevap vermedi. 3. Sezon başlayasıya kadar kitap serisine başlamayı düşünüyorum serinin ilk iki kitabı hangisi iki kitabı alıp en baştan başlamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Kaç kere yazdım bi Allah'ın kulu cevap vermedi. 3. Sezon başlayasıya kadar kitap serisine başlamayı düşünüyorum serinin ilk iki kitabı hangisi iki kitabı alıp en baştan başlamak istiyorum

google a yazmayi denedin mi

http://www.google.com.tr/search?q=game+of+thrones+kitap+sirasi&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr&client=safari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 28 Haziran 2012; 20:33:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackfir3

Simdi beyler ben az önce ikinci sezonu bitirdim ve bildigim kadarıyla 3.sezon '13 Nisan'da çıkacak. Simdi kac kitap var ve ben kac kitabı bitirdim kac kitap kaldı? Okumamı mı tavsiye edersiniz yoksa beklememi mı?

Şimdiden teşekkürler.

Taht oyunları 1. kitapdır o yüzden "buz ve ateşin şarkısı 1" olarak geçer

Kralların Çarpışması 2. kitapdır

"A Sorm of Swords" 3. kitapdır

"A Feast for Crows" 4. kitapdır. Türkçe çevrimine başlandı. Ekim-Kasım gibi piyasaya çıkması tahmin ediliyor.

"A Dance with Dragons" 5. kitapdır.

"The Winds of Winter" 6.kitapdır.

"A Dream of Spring" 7. kitapdır.

Koyu yazılan kitaplar daha Türkçe'ye çevirilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 29 Haziran 2012; 10:37:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackfir3

Simdi beyler ben az önce ikinci sezonu bitirdim ve bildigim kadarıyla 3.sezon '13 Nisan'da çıkacak. Simdi kac kitap var ve ben kac kitabı bitirdim kac kitap kaldı? Okumamı mı tavsiye edersiniz yoksa beklememi mı?

Şimdiden teşekkürler.

Bende senin gibiydim 2.sezonu bitirdim ve direk 3.kitap olan Kılıçların Fırtınası I-II yi aldım. 3. kitap tam olarak şurdan başlıyor.

WW ların çıkışı ve Brienne'in jamie lannister'ı kralin şehrine götürmesiyle başlıyor. Yalnız benim gibi 1 ve 2. kitabı okumadıysan dizide geçmeyip sadece kitap da geçen bazı karekterleri anlamakta zorlanırsın ama pek sorun olmuyor

• Beyler Diziye Yeni Başladım Kitapların İsimlerini Verebilirmisiniz ?

bide d&r da varmıdır ilk 2 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck504

Beyler Diziye Yeni Başladım Kitapların İsimlerini Verebilirmisiniz ?

Dostum senin mesajından iki önce ki mesajda kitapların listesi verilmiş.Ayrıca D&R'dan bulabilirsin şahsen ben birinci kitabı oradan aldım.
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

Game of Thrones (2011 - 2019)

Benzemiyorlar mı?
  • Güzel diziymiş.
  • İyisiyle kötüsüyle 2.sezonu dün bitirdim herşeyi anladımda abi
    o çakır gözlü ak gezen bizim tombalağı nasıl görmedi merakla bekliyorum 3.sezonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytuğ12

İyisiyle kötüsüyle 2.sezonu dün bitirdim herşeyi anladımda abi
    o çakır gözlü ak gezen bizim tombalağı nasıl görmedi merakla bekliyorum 3.sezonu

Gördü fakat birşey yapmadı.Sam'i görmemek mümkün mü ?

• Arkadaşlar 2.sezonu daha izlemedim.

Torrent varsa link atabilir misiniz?
  • yeni başladım 2.bölümde bitti karıya gıcık oldum o ufak oğluyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egot

quote:

Dostum senin mesajından iki önce ki mesajda kitapların listesi verilmiş.Ayrıca D&R'dan bulabilirsin şahsen ben birinci kitabı oradan aldım.

peki d&r'in sitesinde var trabzondaki şubelerindede illaki vardır dimi ?

• O değil de şimdi aklıma geldi 2. sezonda Jamie ile Brienne'in karşısına çıkan kuzeyli adamlardan biri Eddard Stark'a çok benzemiyor muydu? Ben mi benzettim...
  • son 2 bölüm kaldı çok güzelmiş dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

O değil de şimdi aklıma geldi 2. sezonda Jamie ile Brienne'in karşısına çıkan kuzeyli adamlardan biri Eddard Stark'a çok benzemiyor muydu? Ben mi benzettim...

Evet o adam çok benziyordu,kendimizi mi avutuyoruz Eddard reyiz diye galiba
  • Az önce buldum serinin öncesini tarih dersi gibi anlatıyor farklı hanelerle ilgili videolarda bulunmakta.Videolar Blu-raydan çıkan ekstralarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suspect7 -- 29 Haziran 2012; 22:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suspect7

Az önce buldum serinin öncesini tarih dersi gibi anlatıyor farklı hanelerle ilgili videolarda bulunmakta.Videolar Blu-raydan çıkan ekstralarmış.

Bu videolar çok güzel ve detaylı bir şekilde anlatılıyor neyin ne olduğunu.Almak lazım fakat blu-ray versiyonu HBO Shop'da $74,99 iken burda 2 katı olur sanırım.

• Merhaba arkadaşlar Game of Thrones'un ben de mübtelasıyım.2. sezonu yeni bitirebildim okul zamanı izleyememiştim. 1. sezon zaten önceden bitmişti ama tekrar izliyorum.Kitabına da 1. kitaptayım gayet heyecanlı.

İmzalar çok güzel ama bence jaqen h'ghar abimizle tazının olduğu bir imza da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 30 Haziran 2012; 15:54:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Egot

quote:

peki d&r'in sitesinde var trabzondaki şubelerindede illaki vardır dimi ?

Büyük ihtimalle vardır D&R standart bir mağaza her mağazasında aynı kitapların olacağını düşünüyorum en azından çok satanlar içinde olan bir kitabın.

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.