Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Braymm

Dizi de arya'nın hiç bir muhafızı öldürdüğünü göremiyoruz fakat kitapta muhafızlardan birinin boğazını keserek öldürdüğü yazıyor Kitap biraz daha farklı ilerliyor gerçekten.

Mesela bir diğer değişiklik. Dizide brienne adıyla geçen catelyn'in yeminli muhafızı, kitapta fahişe adıyla geçiyor Ayrıca dizide brienne sadece jamie lannister'ı kral şehrine götürüyor fakat kitapta jamie'nin yanında kuzeni sör cleos da var yani 3 kişiler ama dizide sör cleos adı bile geçmiyor

Hemen hemen bütün olayların işlenişi kitaptan farklı dizide.(2.kitap-2.sezon) Senaryoyu o şekilde oturtmuşlar. Olayların sonuçları aynı oluyor tabi.

• Kitabı okuyanlar ak gezenlerle kim nasıl savaşıyor kim kazanıyor spoiler verin lütfen
  • Eğer HBO Store'da bulunan t-shirtler ilginizi çektiyse benzer ürünleri mağazamızdan satın alabilirsiniz. Ürünler tish-o aracılığıyla satıldığından baskı ve kumaş kalitesinden şüpheniz olmasın. TISH43TR kuponunu kullanarak da 4 TL indirimli olarak alabilirsiniz.

Game of Thrones T-shirt
  • quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

Kitabı okuyanlar ak gezenlerle kim nasıl savaşıyor kim kazanıyor spoiler verin lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

Beyler Tyrion un geleceği için kitaptan spoiler verebilecek olan varmı merak ediyorum 2.sezon sonrası ne olacak 1 yıl bekleyemem.

burda spoiler isteyip durmayın.
    gidin kitap konusunda sorun soracağınızı...

ondan sonra önüne geçilmiyor spoilerların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 16 Haziran 2012; 23:39:41 >
  • Spoiler vermeyinnnn
  • Beyler bi'şey farkettim. Cevaplarsanız sevinirim.

Dizinin ilk bölümünde Ötekiler siyahımsı yaratıklar olarak tasvir edilmiş, tee ilk bölümünde. Ama 2. sezonun son bölümünde bembeyazlar maaşallah. Bunların kendi aralarında türleri falan mı var yoksa dizinin azizliği mi?

Birde onu bunu bilmem de bence Varys ve Littlefinger tüm krallara bedel aga. Herkes ölür bu ikisi kalır. Zaten ilk sezonda ikisinin demir taht önünde bi'konuşması vardı baya iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

Beyler bi'şey farkettim. Cevaplarsanız sevinirim.

Dizinin ilk bölümünde Ötekiler siyahımsı yaratıklar olarak tasvir edilmiş, tee ilk bölümünde. Ama 2. sezonun son bölümünde bembeyazlar maaşallah. Bunların kendi aralarında türleri falan mı var yoksa dizinin azizliği mi?

Birde onu bunu bilmem de bence Varys ve Littlefinger tüm krallara bedel aga. Herkes ölür bu ikisi kalır. Zaten ilk sezonda ikisinin demir taht önünde bi'konuşması vardı baya iyiydi.

adları bile whitewalkers orda yüzü tam görünmüyo olarak tasvir etmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

Beyler bi'şey farkettim. Cevaplarsanız sevinirim.

adları bile whitewalkers orda yüzü tam görünmüyo olarak tasvir etmişler

Onu ben de düşündüm de tekrar izledim yok yani bildiğin gölge gibiler. Neyse artık..

• Arkadaşlar ben de yeni başladım diziyi izlemeye."Winter is coming" cümlesinin anlamı savaş yaklaşıyor felan anlamına mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Arkadaşlar ben de yeni başladım diziyi izlemeye."Winter is coming" cümlesinin anlamı savaş yaklaşıyor felan anlamına mı geliyor ?

Kış geliyor
  • quote:

Arkadaşlar ben de yeni başladım diziyi izlemeye."Winter is coming" cümlesinin anlamı savaş yaklaşıyor felan anlamına mı geliyor ?

2. sezonu bitirdemeden konuya girme bence spoiler'ı yersin
  • quote:

kış geliyor demek.
    kış geldiği zaman 7-8 ay kadar sürüyor. bu nedenle gerekli hazırlıkları yapıyorlar.
  • quote:

Ayrıca "Winter İs Coming" Stark Ailesinin sözüdür .
  • Ne 7-8 ayı seneler sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

kış geliyor demek.
    kış geldiği zaman 7-8 ay kadar sürüyor. bu nedenle gerekli hazırlıkları yapıyorlar.

7-8 ay değil, yıllar sürüyor üstad kış.

Bu arada Cnbc-e dergisinin verdiği iskambil destesi elime geçti, gerçekten süpermiş.Joker kartına Sibel Kekilli'yi koymuşlar.

• seneler miydi? aklımda aylar diye kalmış :)

• 2. kitabı okuyan bi'baksın. 2. sezonu izleyen de bakabilir gerçi.

Beyler kitapta Arya Harrenhal'dan kaçıyor bildiğiniz gibi... Ama aklıma takıldı, o sırada Harrenhal'da Roose Bolton diye bir eleman yok muydu? E, bu eleman Robb'a bağlı değil mi? Neden kaçtı Arya çözemedim onu biri açıklarsa sevinirim.

Bu da spoilersız öyle bi'değerlendirme ama yine spoiler'a alayım derli toplu dursun başımız ağrımasın...

Birde şimdi 3. kitaba geçtim herkesin aksine Jon'un bölümlerimde çok sıkılıyorum bunun sebebi sanırım yazarın aşırı betimlemeleri. Bir de ekşiden baktım bir sonraki kitap çok sıkıcıymış kitabın yarısı insanların ne giydikleriyle ve yemek tarifleriyle geçiyor falan diyorlar. Umarım yoktur böyle bi'şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

bomba bi şiir olmuş yazana helal olsun valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Güzel olmuş.

• 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.