Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
    Gören de Dany ejderhalar kedi kadarken Kralın Şehri'ne saldırmayı planladığını sanır, ejderhaların büyümemiş olduğunu geçtim daha ordusu yok. Ejderhalar hızlı büyüyorlar ve ulaşacakları maksimum boyuta ulaştıkları vakit müthiş bir güçler, öldürülmeleri zor vs. Düşün, uzun yıllar sonra sadece üç tane var ve üçü de Dany'de. Ejderhaları fazla küçümsüyor gibisin, Harrenhal hikayesini bir daha gözden geçir bence.

Hocam hikayenin fantastik tarafı çok yavan kalıyor, bi çekiciliği, özgünlüğü yok. Onun haricinde karakter betimlemeleri falan süper ona lafım yokta keşke fantastik ögeleri insanlar arasında konuşulan eski efsaneler olarak kalsaymış en azından bi havası olurdu. Kitabı okumadım bilmiyorum böyle mi ama mistik yönden sıfır.

Birde Dany karakterini sevmiyorum ben ejdarhalarını kullanacak zeka yok onda.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Sonu hariç muhteşem bir sahneydi.Büyük oyuncu bu Alfie Allen.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Beyler Tyrion un geleceği için kitaptan spoiler verebilecek olan varmı merak ediyorum 2.sezon sonrası ne olacak 1 yıl bekleyemem.
  • Son bölümü izleyenler baksın beyler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackmarsh

Son bölümü izleyenler baksın beyler :D

Gece gece öldüm gülmekten,aklıma bile gelmemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

Şu anda 3.kitaba başlasam çok şey kaçırmış olur muyum yoksa 2.kitabı tamamen bitirdiler mi ?
    2.kitabıda almıştım ama üstad cressen falan dedi o zaman tanımıyordum kapatmıştım bir dahada okumadım

Ben başladım. 2 kitabı bitirmişler ikinci sezonda hatta 3. kitap 3 boru sesiyle başlıyor. Kitapta olup dizide olmayan 2-3 karakter var birde 2-3 olayı farklı şekilde aktarmışlar ama 3. kitapta da üzerinden geçiyor yani anlarsın sorun olmaz. Hem 1000 sayfa 2. kitapta, 2-3 detay için o kadar sayfa okurun mu bilemeyeceğim... 3'den başla sende benim yaptığım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 16 Haziran 2012; 13:29:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

Şu anda 3.kitaba başlasam çok şey kaçırmış olur muyum yoksa 2.kitabı tamamen bitirdiler mi ?
    2.kitabıda almıştım ama üstad cressen falan dedi o zaman tanımıyordum kapatmıştım bir dahada okumadım

Ben başladım. 2 kitabı bitirmişler ikinci sezonda hatta 3. kitap 3 boru sesiyle başlıyor. Kitapta olup dizide olmayan 2-3 karakter var birde 2-3 olayı farklı şekilde aktarmışlar ama 3. kitapta da üzerinden geçiyor yani anlarsın sorun olmaz. Hem 1000 sayfa 2. kitapta, 2-3 detay için o kadar sayfa okurun mu bilemeyeceğim... 3'den başla sende benim yaptığım gibi.

Kardeş ak gezenlerle kim nasıl savaşıyor bilgin varmı

• quote:

• Game of Thrones (2011 - 2019)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serjical

Gülmekten öldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K2Co3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

buldum paylaşmak istedim ..

Bunu güzel diye koyan Charlie Parra del Riego'yu dinlememiştir.

• Yahu beyler bu kitaplar hakkında bilgi verir misiniz ? 1. ve 2. sezonuda izledim. En son hangi kitap çıktı veya ben hangisini okumalıyım şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

/>

• quote:

Benzerliğin bu kadarı!

• Dizi de arya'nın hiç bir muhafızı öldürdüğünü göremiyoruz fakat kitapta muhafızlardan birinin boğazını keserek öldürdüğü yazıyor Kitap biraz daha farklı ilerliyor gerçekten.

Mesela bir diğer değişiklik. Dizide brienne adıyla geçen catelyn'in yeminli muhafızı, kitapta fahişe adıyla geçiyor Ayrıca dizide brienne sadece jamie lannister'ı kral şehrine götürüyor fakat kitapta jamie'nin yanında kuzeni sör cleos da var yani 3 kişiler ama dizide sör cleos adı bile geçmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Dizi de arya'nın hiç bir muhafızı öldürdüğünü göremiyoruz fakat kitapta muhafızlardan birinin boğazını keserek öldürdüğü yazıyor Kitap biraz daha farklı ilerliyor gerçekten.

Mesela bir diğer değişiklik. Dizide brienne adıyla geçen catelyn'in yeminli muhafızı, kitapta fahişe adıyla geçiyor Ayrıca dizide brienne sadece jamie lannister'ı kral şehrine götürüyor fakat kitapta jamie'nin yanında kuzeni sör cleos da var yani 3 kişiler ama dizide sör cleos adı bile geçmiyor

Fahişe diye geçmiyor, Jaime bilerek öyle hitap ediyor.

Tek farklılıklar da o değil ki, dizide pek çok olayı farklı yapıp kitaptakinden değişik biçimde birbirine bağladılar. Üçüncü sezonu bekleyemeyip kitaba başlarım diyen dizi izleyicileri, mutlaka ikinci kitaptan başlamalı, üçten değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serjical

ne çok uğraşıyolar bunla ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

dinledim ne alakası var

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 16 Haziran 2012; 18:31:09 >
  • 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.