Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.488.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exomaniac

quote:

Orijinalden alıntı: savas.oz

Jon Snow hakkında müthiş bir bilgi var isteyene ya da meraklısına özel den verebilirim.şaşırabilirsin baya

yolla pmden

Banada yollarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egot

Bazılarınız Taht için şunun hakkı bunun hakkı falan yazıyorsunuz ya anlayamıyorum.Demir Taht'ın tek ve gerçek sahibi Daenerys Targaryen'dır.

hayır abisinin hakkıydı
  • gonderdım sana da
  • quote:

Jon Snow hakkında müthiş bir bilgi var isteyene ya da meraklısına özel den verebilirim.şaşırabilirsin baya

hocam banada gönderebilirmisiniz
  • doğruluğu yüzde 100 değil int. bi kaç kaynaktan buldumm..
  • quote:

doğruluğu yüzde 100 değil int. bi kaç kaynaktan buldumm..

Bende isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Bazılarınız Taht için şunun hakkı bunun hakkı falan yazıyorsunuz ya anlayamıyorum.Demir Taht'ın tek ve gerçek sahibi Daenerys Targaryen'dır.

hayır abisinin hakkıydı

Tamamda abisininde targaryen olmadığı ortaya çıktı onun hakkı olmuyor o zaman. Hatta Daenerys abisi öldüğünde gerçek bir ejderha bile değilmiş dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

720p.HDTV.DD5.1.x264-EbP

24 GB

akar

24 gb bir bölüm mü? o süre ve hdtv ye göre çok fazla.
  • Game of Thrones'un 2. sezonunun finali 3 Haziran'da HBO'ya 4,2 milyonluk izleyici oranı sağladı. Dizinin bu sezon ortalama izlenme oranı ise 10,3 milyon oldu. Bu rakamla HBO tarihinde en çok izlenen 3. dizi sıralamasına yerleşti.
    The Hollywood Reporter'ın haberine göre bu sezonun her bölümü, yasal olmayan ortamlarda da ortalama 3,9 milyon defa indirilmiş. THR, düz mantıkla, "eğer yasal olmayan ortamlardan indirip izleyen kitle, televizyondan izliyor olsaydı, dizinin resmi izleyici oranları daha da fazla olacaktı" çıkarımında bulunmuş.
    TorrentFreak adlı dosya paylaşım sitesinin yayınladığı listeye dayanarak hazırlanan haberin kaynağında Game of Thrones'un ardından ilk 3'e giren diziler How I Met Your Mother ile The Big Bang Theory olmuş.
    10 dizilik listeyi ve bu yoldan indirilme oranlarını merak edenleri yazının devamına bekliyoruz.
  • quote:

doğruluğu yüzde 100 değil int. bi kaç kaynaktan buldumm..

gönderr
  • quote:

Orijinalden alıntı: WantedLord.

quote:

quote:

hayır abisinin hakkıydı

Tamamda abisininde targaryen olmadığı ortaya çıktı onun hakkı olmuyor o zaman. Hatta Daenerys abisi öldüğünde gerçek bir ejderha bile değilmiş dedi.

Viserys'de Targaryen'di her Targaryen ejderha olacak diye birşey yok. (Bildiğim)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Iyi guzel, hatta muhtesem dizi de,
    cok fazla karakter ve konu var.
    7-8 ayri kisinin ve maceranin uzerinde donuyor dizi,
    sevdiginiz ve izlemek istediginiz karakteri bazan bir iki bolum hic gormuyorsunuz,
    bu da diziden sogutuyor maalesef.

Aksine dizinin heyacanlı olmasının bu kadar iyi olmasının nedeni bu. Daha fazla karekter gelmeli bence.

Hocam bi Arya gorelim diyoruz 2 dakka,
    Khlaeese' in maceralari 3 dakka,
    Robb Stark bir var bir yok,
    Akgezginleri sabirsizlikla bekliyoruz.
    Hani sezon 24 bolum olsa anlarim da zaten 10 bolum.
    7-8 konuya konsantre olamiyorsun.

Hocam kitap da öyle çünkü. Karakterden karaktere atlıyor sürekli.O yüzden güzel zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

720p.HDTV.DD5.1.x264-EbP

24 GB

akar

24 gb bir bölüm mü? o süre ve hdtv ye göre çok fazla.

yok 10 bölüm 24 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

quote:

kadından kral olmaz tahtı kim alırsa onun hakkıdır bence.

Kral değil zaten Kraliçe olacak.Zaten dizide ki karakterlerden hiçbiri güç olarak Daenerys ile eşit olamaz.
  • quote:

quote:

quote:

Kral değil zaten Kraliçe olacak.Zaten dizide ki karakterlerden hiçbiri güç olarak Daenerys ile eşit olamaz.

Bu kadar terse yatırmayı seven bir dizide en güçlünün kral olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

quote:

quote:

Bu kadar terse yatırmayı seven bir dizide en güçlünün kral olacağını zannetmiyorum.

Bence Jon Snow kral olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

quote:

quote:

Bence Jon Snow kral olacak

Fazla uçmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

quote:

Orijinalden alıntı: WantedLord.

quote:

quote:

hayır abisinin hakkıydı

Viserys'de Targaryen'di her Targaryen ejderha olacak diye birşey yok. (Bildiğim)

Viserys'de Targaryen'dı fakat Son Ejderha o değil Daenerys'dı.Ejderhaları Dünyaya Daenerys getirdi.

• İlginç bir haber okudum

Game of Thrones Bush'un Kafasını Kesti

http://www.techno-labs.com/1/33513/1/oku.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

İlginç bir haber okudum

Game of Thrones Bush'un Kafasını Kesti

http://www.techno-labs.com/1/33513/1/oku.html

İlginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.