Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33093310331133123313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Yapımcı falan sandım ilk görünce meğerse Arya'yı döven kızmış
    nasıl giyinmiş bu öyle :O

• Tazı ve Dağ'ın ilk karşılaşmaları

İlk sezonlar daha iyidi

• Şöyle bir karakteri bile bozdular ya daha ne diyeyim (karakter olarak çok iyiydi ta ki ejderha nefesinden sonra gülümseyene denk) Bir de geleceği görebilecek ilahi bir güce sahipken aryanın yapacağı şeyi görememesi de ayrı bir olay. Ha bir de ejderha ateşiyle ölmeyin ejderha ateşinde dövülen bağcılar çakısıyla ölmesi var tabi.

• 5. Bölümü izlerken bir ara durdurup baktım acaba yanlışlıkla finali mi açtım diye. Çok etkileyici bir bölümdü benim açımdan. Ama Son bölüm çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için de. Bence 5. Bölümde bitirseler daha az tepki toplardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final sezonu yuzunden gelmis gecmis en iyi dizi mi degil mi diye tartisilir ama bir gercek var ki DUNYANIN GELMIS GECMIS EN 'FENOMEN'DIZISI.. Hic LOST falan demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Haziran 2019; 18:7:45 >

• Aklıma ne takıldı ya

Bu Dany'nin ilk ölen ejderhası var ya. Bunu ölüler nasıl çıkardılar o suyun içinden? Yüzme bilmiyorlar sonuçta nasıl daldılar da ejderhayı demir halata sarıp yukarı çıkarabildiler? O koca demir halatı nereden buldular bu da başka soru işareti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 15 Haziran 2019; 9:46:36 >
  • Yanan barikatta yaptıkları gibi kendilerini feda etmişlerdir. Ağırlıkla atlayıp dipte halatı ejderhaya bağlamışlardır. Halatı da hardhomedaki baskından sonra yabanilerden bulmuş olabilirler.

• Son bölüm "The Iron Throne"nun imdb puanı 4.3'ten 4.2'ye geriledi. Umarım sonunda 1 puana kadar geriler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ben mi özlüyorum bu diziyi ?

• furandor kullanıcısına yanıt
    boşluğu uzun bir süre, belki de hiç bir zaman dolmayacak. malesef bir çok şey yarım kaldığı için de bu his geçmeyecek.
  • Kusura bakma ama LOST
    Farkli bir bakis acisi dizinin muzikleri guzel diye diziyi en tepede gormen.
    Son Sezonu komple çöp olan dizi nasil en iyi olabilir?

• 1.sezonla alakalı
    Robert'i cersei mi öldürttü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HİBİDİHUBLA1

1.sezonla alakalı
    Robert'i cersei mi öldürttü ?
    aynen.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Bir insan 3 senede hiç mi değişmez işte kanıtı ;

Teori kasmıcaksak niye izledik bu diziyi ? O zaman gider çocuklar duymasın izlerdik.

• Beyler 7. Sezon a tam başladım izlediğim site telif yedi şansıma :( google da nerde aratsam ya yok ya da telif yemiş.. Varmı telif yemeyen site? Varsa eğer pm atarsanız çok makbule geçer dostlar.

• O kadar çok şey yapılabilirdiki düşündükçe sinirleniyorum arkadaş bu kadar berbat nasıl bitirebildiler ya hala aklım almıyor bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım izlediğim bir dizi veya filmde

Ne olurdu son sahnelerin biri böyle olsaydı

bran veya jonun ak gezene dönüşüp şöyle bir sahne ile son bulsa

• Bildiğim kadarıyla kitap serisi henüz bitirilmedi, şimdi dizi bittiği için yeni kitap çıkmayacak mı?
  • yeni dizi akgezenlerin yaratılışını anlatacakmış. akgezenlerin
    saçma sapan bir şekilde öldüğünü gördük. ne anlamı var ki bunu gördükten sonra yaratılışlarını izlemenin. ne yaparlarsa yapsınlar binlerce yıl sonra hiçbir işlevleri olmadan saçma birşekilde ölecekler duvarı geçer geçmez.

bu son yerine

DİKKAT: SPOİLER BUTONUNDA AVENGERS IW İLE İLGİLİ SPOİLER VARDIR.

avengers iw de olduğu gibi kötü karakter kazanmış olsa çok daha vurucu olmazmıydı ? ben iw ye sıfır spoiler ile gitmiştim ve 1 sene sonra devam filmi çıkacağınıda bilmiyordum. ağzım açık kalmıştı thanos kazanıp film bitince. got ta bu şekilde sonlansa night king kazansa çok daha vurucu olmaz mıydı ? bunun yerine klasik mutlu sonla bitti. night king kazanmış olsa bu yeni çıkacak diziyi merakla bekleyecektim

benim görüşüm böyle. tersini düşünenler de vardır illa ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 23 Haziran 2019; 12:9:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Kusura bakma ama LOST
    Farkli bir bakis acisi dizinin muzikleri guzel diye diziyi en tepede gormen.
    Son Sezonu komple çöp olan dizi nasil en iyi olabilir?
    en azindan Lost gibi 4,5,6 sezonu cop degil Lost ilk 3 sezondan sonra bozdu...
  • 
Sayfa: önceki 33093310331133123313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.