Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (3311. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
5. Bölümü izlerken bir ara durdurup baktım acaba yanlışlıkla finali mi açtım diye. Çok etkileyici bir bölümdü benim açımdan. Ama Son bölüm çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için de. Bence 5. Bölümde bitirseler daha az tepki toplardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aklıma ne takıldı ya
Bu Dany'nin ilk ölen ejderhası var ya. Bunu ölüler nasıl çıkardılar o suyun içinden? Yüzme bilmiyorlar sonuçta nasıl daldılar da ejderhayı demir halata sarıp yukarı çıkarabildiler? O koca demir halatı nereden buldular bu da başka soru işareti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 15 Haziran 2019; 9:46:36 > -
Yanan barikatta yaptıkları gibi kendilerini feda etmişlerdir. Ağırlıkla atlayıp dipte halatı ejderhaya bağlamışlardır. Halatı da hardhomedaki baskından sonra yabanilerden bulmuş olabilirler.
-
Bir ben mi özlüyorum bu diziyi ?
boşluğu uzun bir süre, belki de hiç bir zaman dolmayacak. malesef bir çok şey yarım kaldığı için de bu his geçmeyecek. -
Kusura bakma ama LOST
Farkli bir bakis acisi dizinin muzikleri guzel diye diziyi en tepede gormen.
Son Sezonu komple çöp olan dizi nasil en iyi olabilir?
1.sezonla alakalı
-
aynen.quote:
Orijinalden alıntı: HİBİDİHUBLA1
1.sezonla alakalı
-
-
Beyler 7. Sezon a tam başladım izlediğim site telif yedi şansıma :( google da nerde aratsam ya yok ya da telif yemiş.. Varmı telif yemeyen site? Varsa eğer pm atarsanız çok makbule geçer dostlar.
O kadar çok şey yapılabilirdiki düşündükçe sinirleniyorum arkadaş bu kadar berbat nasıl bitirebildiler ya hala aklım almıyor bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım izlediğim bir dizi veya filmde
Ne olurdu son sahnelerin biri böyle olsaydı
-
Bildiğim kadarıyla kitap serisi henüz bitirilmedi, şimdi dizi bittiği için yeni kitap çıkmayacak mı? -
yeni dizi akgezenlerin yaratılışını anlatacakmış. akgezenlerin
bu son yerine
DİKKAT: SPOİLER BUTONUNDA AVENGERS IW İLE İLGİLİ SPOİLER VARDIR.
benim görüşüm böyle. tersini düşünenler de vardır illa ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 23 Haziran 2019; 12:9:9 >
-
en azindan Lost gibi 4,5,6 sezonu cop degil Lost ilk 3 sezondan sonra bozdu...quote:
Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi
Kusura bakma ama LOST
Farkli bir bakis acisi dizinin muzikleri guzel diye diziyi en tepede gormen.
Son Sezonu komple çöp olan dizi nasil en iyi olabilir?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X