Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33073308330933103311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

bence dizi iyi bitti. bazı karakterleri o kadar içselleştirmişsiniz, sahiplenmişsiniz ki beklediğiniz son olmayınca büyük bir kızgınlıkla dizi kötüydü diyorsunuz. bu kadın bu durumu güzel tarif etmiş:
    https://www.haberturk.com/game-of-thrones-neden-cok-sevildi-2480944
    Saçmalama troll. Kimsenin bir son beklediği yok hatta son bölümden önce kimsenin bir beklentisi yoktu ama yinede dizi kötü bitti.

Bu istenen sonla alakalı değil kitaplar aşağı yukarı aynı biter. Diyaloglar ve buraya gelen olay örgüsü çok alakasız ve kötü yazılmış. Bunu anlayabilcek kapasiten yoksa git Türk Dizilerini izle sana GoT ile aynı heyecanı verir.

• çok az izledim iyi ki devamını getirmemişim zaten finalinden herkes şikayetçi abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Bu mesaj silindi.
    Bu ne agresiflik be. Adam akıllı yorum yapmasını öğren önce. Başkalarının fikirlerine saygı duymayı öğren. Son sezon batırdılar bu doğru ama bu dizinin iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu arada blok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

resmen beni anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 31 Mayıs 2019; 23:39:21 >
  • En iyi sezonu wedding olan sezondu, epey dumur olmuştum
    Kurtlar da efsane hava katıyordu

GoT olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

İyi dövüşcüydü ama çeviklik konusunda hiçbir şey görmedik.
    Çeviklik deyince 1 prens martell 2 bronn
    Ayrıca kitapta ned starkın el kutlamalarında tazı yeniyordu galiba jaime yi.
    Kılıç dövüşünde Jaime'nin alamayacağı adam yok desek yanlış olmaz sanırım. Eli kesilmemiş halinden bahsediyorum tabi..

Dağ çok güçlü tabi ama kılıç dövüşünde özellikle birebirde daha hareketli olmak avantajdır.
  • konuya gelen yorumların bıçak gibi kesilmesinden bile belli hayal kırıklığının boyutu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Kılıç dövüşünde Jaime'nin alamayacağı adam yok desek yanlış olmaz sanırım. Eli kesilmemiş halinden bahsediyorum tabi..

Dağ çok güçlü tabi ama kılıç dövüşünde özellikle birebirde daha hareketli olmak avantajdır.

Alıntıları Göster
    arthur dayne'i kıyaslamaya dahil etmedin sanırım
  • hobbit ve witcher serisi bitince de böyle olmuştu
    seriler bitince genellikle böyle oluyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 2 Haziran 2019; 1:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

arthur dayne'i kıyaslamaya dahil etmedin sanırım

Alıntıları Göster
    Ser Arthur Dayne'ye öyle bir hakaret etmek istemedim. Arthur Dayne'yi kıyaslayacak olsam, Arthur tek ve ona karşı Jamie + Tazı + Dağ

üçlüsü aynı anda çıksa kim alır diye bir kıyaslamaya girerdim. Böyle bir durumda bile Arthur alır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Ser Arthur Dayne'ye öyle bir hakaret etmek istemedim. Arthur Dayne'yi kıyaslayacak olsam, Arthur tek ve ona karşı Jamie + Tazı + Dağ

üçlüsü aynı anda çıksa kim alır diye bir kıyaslamaya girerdim. Böyle bir durumda bile Arthur alır diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Sir Arthur Dayne için bir rakip aranıyorsa bu Sir Barristan Selmy sen başkası olamaz.

Jaime bile Selmy den bahsederken bir eliyle işerken diğer eliyle rakiplerini zorlanmadan indirir demişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpman

Sir Arthur Dayne için bir rakip aranıyorsa bu Sir Barristan Selmy sen başkası olamaz.

Jaime bile Selmy den bahsederken bir eliyle işerken diğer eliyle rakiplerini zorlanmadan indirir demişti.

Alıntıları Göster
    Jaime onu Arthur için söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Dizinin en sıkıcı bölümüydü o bölüm ya
    Onun haricinde fıstık gibi bir diziydi.

Alıntıları Göster
    onlar mecburi bölümler çünki

bb gibi yüksek prodiksiyonlu diziler için para gerek ve para sıkıntısı çekilmemesi için arada sırada o tarz düşük bütçeli fazla büyük bir alanda geçmeyen bölümleri her dizi çekmiştir

• drogo mrogo khal khalesi hikaye

onların drogosu ejderhası varsa

bizimde karısıyla birlikte 500 den fazla adamı dövüşerek yenen kahlesimiz var

qapla

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Diziyi özledim ara sıra kısa videolara bakıyorum youtubede, en az 2-3 sezon daha uzasaydı keşke çünkü son sezon çok sıkışık oldu

Niye aceleyle diziyi bitirmek istediler onu anlamıyorum sonuçta deli gibi para kazanmıyorlar mı bu işten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Valla benim aklımda bi bu kaldı ve uzun süre unutabileceğimi düşünmüyorum

Alıntıları Göster

• D@D kardeşler star wars’a başlayacakları için aceleyle bitirdiler.

• bu drogon daneryesin bedenini ne yapmaya yanında götürdü açıkladılar mı yiyecekmiymiş ????
  • Yorum yapayım bitirdikten sonra.

Genel olarak tüm sezonları düşünürsek dizi gerçekten belli bir seviyenin üstündeydi. Ara sezonlarda da zaman zaman saçmaladı, sadece finalde değil. Final sezonu hakkında ise herkes verdiği tepkide haklı. Bu dizi bu final sezonuyla hatırlanacak ya, yazık gerçekten.
  • game of thrones dizi tarihinin 2. lost vakası olarak tarihe geçti maalesef.lost dizisini tekrar izleme eğilimine girdiğim anda hep final bölümü aklıma geir ve vazgeçerim,got diziside maalesef o kategoriye girdi benim nezlimde.
  • 
Sayfa: önceki 33073308330933103311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.