Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33103311331233133314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklentilerin oldukça altında kalan final sezonunun ardından hedef tahtasına konan David Benioff ve D. B. Weiss'a bir darbe de Reddit kullanıcılarının çabasıyla geldi!

Google'a "Bad Writers" yazıp arama yapıldığı takdirde, ikilinin görsellerine rastlamak mümkün.
  • İçinizde galiba en şanslı benim Got un sadece 2 sezonunu izlemiş biriyim. 2 sezon izleyip epeyi ara verince birde bir sürü karakteri karıştırınca 2. sezonu bir daha seyrettim. Kaçırdığım epeyi ayrıntı olduğunu anlayıp birde 2. Sezonu 2. Defa izleyince aynı zevki aldığımı görünce 1.sezonuda tekrar izlemeye karar verdim. 2.sezonu 2 günde bitirdim 1.sezonada yeni başladım onuda sanırım hafta içi bitiririm. Sonra 3. Sezondan devam edeceğim. 2.3 ay seyredecek epeyi bölümüm var. Birde yayınlama tarihine göre burdaki yorumları da atlayarak da olsa okuyorum. Daha 479. Sayfadayım. Okuyacak epeyi meteryal de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    eğer silinmedilerse o sayfalarda kitaptan spoiler verenler oluyordu dikkat et
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    Aman okuma yorumları izleyip son sezona kadar zevk almaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Glorfindel

Aman okuma yorumları izleyip son sezona kadar zevk almaya bak
    Yok hocam dikkat ediyorum merak etmeyin. Bu arada 1. Sezonda bitti 3. Sezondan kaldığım yerden devam edebilirim.

• 8. sezonu yeni bitirdim,keşke diyorum izlemeseydim!o kadar seneyi böyle bir ucube final için mi bekledik.Beter olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

4. bölümü henüz izledim.Bölüm hepten iyiydi ama son sahnede tavan yaptı resmen.İzlerken tüylerim diken diken oldu.Belki de en iyi GOT bölümüydü.O değilde biz şimdi her bölümü büyük bir merakla izliyoruz.Sezon bitince 9 ay bekliyoruz falan.İlerde dizi son sezona geldiğinde hiç izlemeyenler peynir ekmek gibi tüm sezonları bitiricekler ya ona üzülüyorum.

Bir de kitabı okuyanlar durmadan forumlarda sözlüklerde dolaşıyolar.Sürekli bir spoiler verme çabaları var adamların.Adam bölümle ilgili yorum,tahmin yapıyor hemen altına kitaptan spoilerı yerleştiriyolar.Nasıl bir kafa yapıları varsa artık biz okuduk diziyi izleyince şaşırmıyoruz sizde zevk almayın gibi mi düşünüyolar nedir.Nasıl bir kafa yapıları varsa artık.
    İşte o akıllılardan biride benim. 3. Sezon 3. Bölümden devam ediyorum. Acele etmiyorum kafam karışırsa geri dönüp tekrar izliyorum.

• 3. Sezonun son bölümüne geldim. En başından beri starklarda en akıllı kişi arya geldi bana. Onlardan favorim o birde şu sakat çocuktanda iş çıkabilir. Sezonları düşününce sonlara kadar gidecek kişiler starklardan arya targerlerden dany barethondan stanis lenisterlardan küçük şeytan birde serçe parmak gibi geliyor. Ama ben bunlara ilerleyen sezonlarda 4.5 yeni ve güçlü karakterlerin de ekleneceğini düşünüyorum. Akgezenler surların ötesindeki yabaniler orman dan birileri gibi. Bakalım görelim kimler olacak.

• Bazen aniden aklıma ilk 5 sezondaki sahneler geliyor duygulanıyorum bi hoş hissediyorum böyle bir diziye böyle bir final olmadı yazık ettiler maalesef

• 8. Sezon diğer bütün muhteşem hatıraları da mahvetti. Bütün serisiyi sildim, sayenizde cihazda yer açıldı. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizi olabilecek en saçma şekilde bitti ama neyse ki kitapları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi biteli ne kadar olmuş ama hala fanların saçma yorumları devam ediyor ne kadar boş insan var

• 32 Emmy adaylığıyla rekor kırdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kitaplar hazırdaysa, sadece son düzenlemeler ve hype yaratmak için basılmıyorsa sıkıntı yok ama öyle değilse dede ölmeden o kitapları tamamlayamayacak ve diziden daha büyük bir hayal kırıklığı olarak yerini alacak diye düşünüyorum.
  • 9 oyuncu Emmy adayı olmuş, şaka gibi. Lan kadroda bulunan 9 kişi Emmy'lik performans sergilemişse biz neden bu kadar leş bir sezon finali izledik? Son bölüm de en iyi senaryo adayı olmuş
  • Yeni dizinin akgezenler hakkında olması da ayrı saçmalık.Koy işte Robert's rebellion

• .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    linç yememek için gitmiyorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

3. Sezonun son bölümüne geldim. En başından beri starklarda en akıllı kişi arya geldi bana. Onlardan favorim o birde şu sakat çocuktanda iş çıkabilir. Sezonları düşününce sonlara kadar gidecek kişiler starklardan arya targerlerden dany barethondan stanis lenisterlardan küçük şeytan birde serçe parmak gibi geliyor. Ama ben bunlara ilerleyen sezonlarda 4.5 yeni ve güçlü karakterlerin de ekleneceğini düşünüyorum. Akgezenler surların ötesindeki yabaniler orman dan birileri gibi. Bakalım görelim kimler olacak.
    Diziyi bitirene kadar foruma girme bence
  • Dizlerim kendiliğinden çöküyor

• 
Sayfa: önceki 33103311331233133314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.