Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31743175317631773178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu adamda her konuya yakışıyor ya, Her izlediğimde gülüyorum
  • Espa kullanıcısına yanıt
    battle of bastards benim izledigim en guzel savas sahnelerinden biriydi. O sahne gibisi zor cekilir zaten her sahneden onu beklersen ohooo. 3.bolumdeki savas winterfell sahneside guzeldi beni tatmin etti gayet. Genelde yabanci dizi de olsa boyle sahneler cekemiyorlar, para yetmiyor yada cok anlamsiz sahneler cekiyorlar vikings gibi. Bir dizide sürekli iyi savas sahnesi beklemek cok anlamsiz bişey, filmden beklersin ama diziden beklersen surekli hayal kirikligina ugrarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Bu Bran denen ergen geçmişe dönüp Ros'u, Margaery'yi falan izlemiyorsa şerefsizim Çocuğun beyni uyuşmuş.
    Ros dizideki en sağlam hatundu, aşırı underrated.

• 4. bölümün puanı 6.9 a düştü beter olun
  • Knight king öldü ama
    Jon Snowun amcasını untumayın halen hayatta ve kalbinde dragon glass var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 8 Mayıs 2019; 0:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Knight king öldü ama
    Jon Snowun amcasını untumayın halen hayatta ve kalbinde dragon glass var
    öldü ya hocam o jon snowu kurtardıktan sonra. ben de çok isterim bi şekilde dönmesini ama saçma bi şekilde harcadılar onu da
  • Furkan-37 kullanıcısına yanıt
    ben daha 7x01 deyim o bölüme gelmedim bahsettiğin yer
    viseronun vurulduğu yer
    olsa gerek tahminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 8 Mayıs 2019; 0:54:14 >

• şu sızan senaryoya baktım da inşallah doğru değildir ama doğru çıkacak gibi arkadaş Jon kral olmadıktan sonra(neymiş tekrar nöbete donucekmis siyahlara bürünüp)ne bokuma dirilttiniz adamı hadi ölülerin savaşı için diyecem ondada birboka yaramadı bok yoluna gidicekti daha sizin yapacağınız işe ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

ben daha 7x01 deyim o bölüme gelmedim bahsettiğin yer
    viseronun vurulduğu yer
    olsa gerek tahminim
    tüh hocam bilmiyordum kusura bakmayın güncelsinizdir diye düşündüm yav. hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum da söylemeyeyim izleyin siz

• Furkan-37 kullanıcısına yanıt
    yok yav sorun değil ben spoilerdan etkilenmem rahat ol
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt

Dany'nin ejderhası öldü diye düşük puan vermedilerse ben de bir şey bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Dany'nin ejderhası öldü diye düşük puan vermedilerse ben de bir şey bilmiyorum
    Bölümün tek sorunu o olsaydı keşke de hak etmemiş olsaydı o puanı. 3.bölüm bile çok aldı hak ettiğinden 10 puanla giriş yapmıştı 3-4 bin kişinin oyuyla. Şimdi 2.bölümün de gerisinde.

• Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Hasan Sabbah diye bir adam varmış vakti evvelde, hiç duymadınız ya da hikayelerine denk gelmediniz mi?

Bu zat, üst düzey suikastçiler yetiştirip birden fazla kıtada sayısız devlete korku saldı, hatta emrini verdiği suikastlerle de birçok devleti zayıflattı.

İşin özü, izlediğimiz fantastik dizide çoçuk yaşlardan itibaren dövüş eğitimi alan, hayatta kalma mücadelesi veren ve bunlarda çok başarılı olan bir karakterin bu denli öne çıkması ve önemli karakterleri öldürmesi neden anormal olsun?
  • +18 sahneler amerika'da tv yayınında sansürsüz yayınlanıyor mu?
  • Mesele bütçeyse (ki öyle olduğunu sanmıyorum, reyting rekoru kıracak bir dizi HBO gereken bütçeyi sağlamış olmalı) İlk 6 bölümü çekip, gerisini sinema filmi yapabilirlerdi.
  • Benjen

Akgezen, Benjen'i yaralayıp dönüşmeye bırakmış; ormanın çocukları Benjen'deki büyüyü kaldırmış.

Crasterin çocuklarını alıp dönüştürüyorlardı. Savaş Cercei lehine ilerlerse Bran devreye girip Küçük Sam'i dönüştürebilir. İlk akgezenin nasıl ortaya çıktığını boşuna görmedi bu çocuk. Ormanın çocuklarının gücü Bran'de de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 8 Mayıs 2019; 3:11:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

zaten ilk sezonlarinin o kadar begenilmesinin nedeni kitaptaki hikayeye göre gitmesi. Yazar mukemmel kurgulamis herseyi ama yillardir bekliyoz yeni kitap cikmiyor
    Al işte o zaman kesin b*k gibi yerde bitirecekler diziyi...
    Ya Jon ya Daneeys ölecek bence düzgün bitmesini beklemiyorum bu dizinin. Jamie Euron Greyjoy u öldürecek. Tazi kardeşini öldürecek, arya kraliyeciyi öldürecek son ejderha da Daneeys I korumaya çalışırken ölecek. Bok gibi kalacaz ortada. Jon u tahta orturtmazlar otursa da çok yaşayamazlar bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aryayi eğiten yüzsüz adam Jaqen H'ghar ın akıbetini bilen varmı? O adam cevapsız kaldı niye aryayı eğitti Jaqen H'ghar'ı aryayı eğitmesi için kiralayan yüzsüzlerin başında kim vardı?
  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    Ben hasan sabbahi ramiz dayi ile tanidim. Bildigim onun anlattigi kadar.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    dany, cercei, dağ, euron, bu karakterler ölsün jon yaşasin ve kral olsun benim cok hosuma gider. Hepsi birbirinden deli, pis insanlar. Bu dizide biri kral olacaksa o da jon snowdur. Lotr da aragorn neyse, vikingsde ragnar neyse, gotta da jon o'dur bence.

• 
Sayfa: önceki 31743175317631773178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.