Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31753176317731783179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güzel teori ama böyle bisey olsa dizi bitmez devam eder. Branın 3.bolum haricinde pek espirisini göremedik, ben branin istihbarat edecegini dusunmustum hep, dusmanlarinin planlarini sızdıracagini falan ama hic oyle olmadi daha, belki olur bi sonraki bölümde. Baska ne işe yarayacak branin görüşleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel teori ama böyle bisey olsa dizi bitmez devam eder. Branın 3.bolum haricinde pek espirisini göremedik, ben branin istihbarat edecegini dusunmustum hep, dusmanlarinin planlarini sızdıracagini falan ama hic oyle olmadi daha, belki olur bi sonraki bölümde. Baska ne işe yarayacak branin görüşleri

• Önümüzdeki bölümlerden SIZAN BİLGİLER

- Dany ordusu Jaime yakalıyor ve Varys infaz ediyor.
    - Dany bir şekilde tek taraflı olarak galip geliyo savaşta.
    - Tyrion merhamet göstermesini istiyor ve dany reddediyor.
    - Dany tüm euron gemilerini ve kings landing drogon ile yakıyor. Tyrion jaime serbest bırakıyor.
    - Jaime euronla savaşıp onu öldürüyor ama ölümcül yara alıyor.
    - Jaime Cersei'e kadar ulaşıyor ve birlikte ölüyorlar(??)

- Dany Kings Landing'de herkesi infaz etmeye başlıyor.
    - Tyrionu kardeşini serbest bıraktığı için dany hapse alıyor.
    - Tyrion ve Sansa Jon'u daenerys karşı düşman etmeye çalışıyor.
    - Jon Dany'i öldürüyor.
    - Tyrion ölüyor.

Üstte yazdığım şeyler saçma gelebilir ama bu sezonun kendisi saçma ve bu D&D'den böyle aptal bir senaryo beklenir.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    guzel teori ama öyle olursa dizi bitmez :D Branin ne gucu var pek goremedik, ben dusmanin planlarini görüp jon a soyleyecegini falan saniyodum hep yani istihbarat gibi ama öyle de olmadi cok arka plana atildi bran

• dizi şu şekilde bitecek.
    Cersei jona benimle evlenirsen savaşı durdurum diyecek jon kabul edecek savaş bitecek düğüne kim varsa gelecek ve mutlu mesut bitecek dizi.
    düğün arabasıda dani ejderi hediye edecek karayiplere balayına gidecekler.
  • Sızan senaryo bu, zaten dizi b.k yoluna gittiği için bende okudum ve 4. bölüm tuttu. Geçen haftalardan konuşmuştuk zaten. Büyük ihtimal budur. Spoilera takıntılıysanız sakın okumayın bu yorumu.
  • Kral gitti benim için dizi bitti.

Malesef sonu Lost gibi ldu.

Üstte bir arkadaşın dediği gibi 6 bölüm dizi yapıp diziyi 2,5 saatlik bir filmle bitirebilirlerdi.

Eminim dünyada aynı anda vizyona giren bu filme hasılat rekoru kırardı.

Biz de dizimize bu filmle veda ederdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 8 Mayıs 2019; 10:45:38 >
  • https://www.imdb.com/title/tt6027914/

bölümün hakettiği puanı buradan verebilirsiniz. Benım ıcın hakettiği puan 1'dir.
  • final sezonu kaç bölüm sürecek?

• Adam sonuna kadar haklı.yapımcılar bizim kadar umursamıyor gibi diziyi.biz bile daha iyi senaryo yazabilirdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Aryayi eğiten yüzsüz adam Jaqen H'ghar ın akıbetini bilen varmı? O adam cevapsız kaldı niye aryayı eğitti Jaqen H'ghar'ı aryayı eğitmesi için kiralayan yüzsüzlerin başında kim vardı?
    O olay apayrı bir saçmalık olarak kaldı.

Tanrısına hizmet için sanırım bu herif uçan, kaçan ninjalar eğitiyor. Arya eğitimden sonra ben gidiyorum evime dedi.

Evine gidince bir daha evime dönmeyeceğim uzaklara gideceğim diyor. Senaryo moka sardı iyice.

• gotfamily G kullanıcısına yanıt
    6.

• Çok büyük ihtimalle bu olaylae gerçekleşir. Dany Varys ve Tyrion konuşmasındaydı sanırım Dany dünyayı zalimden kurtaracağım gibisinden bir şeyler söylemişti. Yani sivilleri de feda edecek.

• jonh tahta gecse de kurtulsak artık bu meraktan :)
  • Imdb'de ilk 1 puanı mı vermiş oldum. 7. sezondan sonra bu sezonu pek beklentiye girmeden izliyordum ama bu nedir arkadaş. Hangi gerzek yazmış bu senaryoyu. 7. Sezondan beri hataları görmezden gelerek izlemeye çalışiyorum da bu bölümün açılışı hariç her yeri hata.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    böyle birşeyin olmayacağını sende biliyorsun
  • arkadaşlar 4.bölüm yayınlanmdı mı internet te bulamiyorum
  • O değilde ilk izlerken bölümleri mantık hatalarına pek takılmadığım için iyi geliyor Lakin şimdi düşünüyorumda 4. bölüm GoT tarihinin en kötü bölümü bana göre olurda bu kadar olmaz gerçekten, Bu yüzden finalde beni tatmin edece tek şey Kralın şehrinin yok olması olur yakıp yıkılırsa ancak memnun olurum.
  • 9:09 da ww'nin şaşkınlığı efsane ya :D

YouTube
    Jon Snow vs White walker(508)
    https://youtu.be/prxY65j3UEw

• 9gag girin Game of Thrones bölümüne. Daha güzel şeyler var. Uğraşmayın teori falan
  • 
Sayfa: önceki 31753176317731783179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.