Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.490.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31653166316731683169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçekten ben orada Eurondan bir tepki bekliyordum. Robert'e yaptığını Euron'a da yapıyor bunu anlamayacak kadar salak mı

• Amma abartiniz bebek meselesini , cersei Eurona derki tuttuğum kiralık katil hamile olduğumu söylemiş der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 6 Mayıs 2019; 21:33:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra pazartesi günü youtube girmeyeceğim ya. Yine başlıktan spoiler yedik önemli şeyler olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danny gidici ona hazırlıyorlar bizi bu sinirli tavırlarıyla falan

• Boş bi bölümdü bence

Kocaman ejderhayı o kadar yüksekten uçuruyosun. Yanda gelen gemileri nasıl görmüyor anlamıyorum. 1 ejderha boş yere gitti.

Starbucks bardağının olduğu sahne ayrı bi saçma. Onların önünde sette o kadar kişi çalışıyor kimsenin o bardağı alası gelmemiş mi? Beleşe reklamını yaptılar.

Cercei'nin ölmesini istiyorum artık. Taht konusunda ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değil.
  • Bardak meselesi öyle boş beleş bir mesele değil onu oraya para karşılığı koyan biri varmıdır, zaten bölümleri sizdiran sizdirana, ayrıca bardak küçük bir grafik müdahale ile silinebilirdi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 6 Mayıs 2019; 21:53:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım senelerdir gördüğümüz bir sahne gerçekleşecek bu sefer
    Ejderhanın Kralın şehrinin üstünden uçması
    Bundan sonra tam bir yıkım olması lazım gerçi kurtarılacak bir yanı kalmadı gibi ama.
  • Euron

O kadar saçma yerler varda buraya mı takılıyorsunuz cidden anlamıyorum. bu adam zaten Cercei ve Jaime arasında ilişki olduğunu biliyordu şimdi bebek için Cercei'nin yanından ayrılırsa acayip saçma olur.

hoş dizi benim için 3. bölümde bitti
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    psarips

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 6 Mayıs 2019; 21:56:57 >

• Dany'e yapılanlar iyice kanıma dokunmaya başladı. Ben de Jon'un tahta daha çok yakışacağını düşünüyordum ama bu kadının bariz bir şekilde hakkı yeniyor. Ölüler ile olan savaştan sonra herkes Jon'a methiyeler düzüyorken kimse dönüp Dany'e bakmıyor bile. Bu kadın sizin kıçınızı kurtarmak için 2 tane ejderha ve iki tane ordu kaybetti. Sonra çıkıp "güvenmiyoruz biz bu kadına" diyorlar. Büyük dedesi gibi dayayacaktı 3 ejderhayı da kapılarına sıkıyorsa çökmeyin.

Bir de ilk 6 sezon ve kısmen de olsa 7 sezon boyunca bu dizinin farklı bir havası vardı. Ejderhaları doğa üstü bir varlık olarak gösterdiler. Ejderhaların doğduğunda Bran'ın rüyasında gördüğü kırmızı kuyruklu yıldız. Ejderhalar daha bebekken demir zincirleri saniyeler içerisinde toza dönüştürmeleri ve oradaki büyücünün "ejdarhalar doğunca büyü yeninden canlandı" gibi bir şeyler demesi, Dany'nin yanmaması gibi tam ayarında büyü unsuları vardı ve bu diziye farklı bir hava katıyordu. Sen git o kadar gazladığın ejderhayı kıçı kırık Euron'a 3 mızrakla öldürt. Madem ölecekti Nk öldürseydi bari en azından Nk'de bu ejderhalar kadar doğa üstü bir varlıktı.

Bir de 6 sezon boyunca Dany devamlı zor duruma düşüyor ama her defasında mantıklı bir şekilde olayları kendi lehine çevirebiliyordu. Bu sezonda ise senaristler resmen Euron ve Cersei'ye göze parmak sokarcasına torpil geçiyorlar.

Bu saatten sonra Dany Kızıl Kale'yi yakıp yıkarsa bir kişi bile çıkıp "abla naptın sen" diyemez.

• Senaryo tamamen hayal kırıklığı yarattı. Şuan CGI için kurtlar ****r ne varsa ortadan kaldırılma çabasında. Rhaelgar'ın ölümü bunu açıkça gösterdi. Jon : Rhaelgar
    iyileşmek için kaldı diyor, ama diğer yandan gariban ölüyor. Ghost'u tamamen ortadan kaldırılıyor. Arya'nın kurtu Nymeria'nın sürü bulup çekip gitmesi gibi. Ne CGI mış be, dizi dünyayı sallıyor ama bir CGI'ı karşılayamıyor. Viseryon ve Rhaelgar zaten Dany tarafından itilmişlerdi resmen, zindana kapatıldılar ve Drogon'un aldığı ilgiyi almamışlardı. İkisine üzüldüm açıkçası çopu karakterin ölmesindense onların ölmesi daha çok koydu. 3. bölümdeki savaşta çok eksiklik vardı . Night King ordusunda canlandırılmış Mamutlar, ayılar vs vs vardı onları göremedik hiç. İlla Dany delircek, Jon Danyi oldurcek .

• Sansa ve Arya'nın

Jon hakkındaki gerçeği öğrendiği sahneyi neden görmüyoruz? O kadar aileden bahsediliyor, biz son Stark'larız deniliyor, ama öyle önemli bi sahne gösterilmiyor. Ordaki tepkiler gösterilmiyor. Yazacağınız senaryoya sizin...

• Sansa'nın Tyrion ile konuşmasında Dany'den daha iyisi varsa naparsın muhabbatinde, Jon'un asıl kimliğini tam olarak söylediği sahnede yoktu. Senaristler bir an önce bitsin gidek tatil yapak derdinde

• Rhegal'in maaşı yatmıyordu galiba huzursuzluk çıkarınca yapımcı da rolüne son vermiş. Yoksa böyle apar topar saçma şekilde hikayeden çıkmasına akıl sır ermiyor.
  • PHI kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen senaristlerin beceriksizliğinden ve tecrübesizliğinden kaynaklanıyor. O sahneleri gösteremiyorlar çünkü ortada öyle bir sahne yok. Çünkü ne yazacaklarını bilmiyorlar. Karakterlere hâkim değiller hangi karakter nerede ne durumda nasıl tepki verir bilmiyorlar.

• dizide ölmesine üzüldüğüm tek canlı ejderhalardır. ve ölmesi halinde dany olacaktır. bence diziyi bunlar güzelleştirdi. tyrion varys sansa vs alayı ihanet eden sinsi karaktersizler. hele sansa sen kimsin lan. resmen delirdim 2 ejderin ölmesine. dün spoilerden bakınca sinirden uyuyamadım. normalde hiçbir diziyi umursamazdım. ancak bu ejderhalar ve dany başka. yukarıda arkadaşın dediği gibi herkesi korkutan bu kadar doğaüstü olan ejderhalar bu kadar kolay ölmemeliydi. hatta hiç ölmemeliydi. hayattan soğudum yeminle. umalım da drogonun başına bir şey gelmesin. o da ölürse sokarım böyle diziye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 6 Mayıs 2019; 22:34:29 >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Bebekler Night King tarafından White Walker'a dönüştürülüyor.

• taht jonun hakki zaten, ne cercei ne dany yeni KRAL JON SNOW

Tormund un clagene ile dertlestigi sahne beni benden aldi

• Saçma bir bölüm daha. Yazar Martin der ki, yetişkin bir ejderhayı öldürebilecek tek şey ejderha Meraxes'in başına geldiği gibi milyonda bir ihtimalle okun ejderhanın gözünden girmesidir. Gemilerin havadan çok önceden görülmesi gerektiğini geçtim (senaristler Dany, Euron'un donanmasını unuttu diyorlar bu konuda ), Euron'un gemisindeki gibi ballistalar/scorpionlar yüzlerce metre yüksekteki hareketli bir hedefi hareketli bir platformdan vuramazlar. Hadi oklar imkansız şekilde yüzlerce metre yükseliyor, radar mı takılı bu alette? Onun dışında gerçek hayatta ballistaların gemilere takılmamasının önemli bir sebebi vardı: Okların gemilerin tahtalarına saplanıp hasar vermeden kalması. Hadi Qyburn ortaçağda radarı icat etti, tahtayı geçemeyen oklar çelik gibi zırhlı ejderhanın nasıl bir tarafından girip öbür tarafından çıkacak? Nasıl gerçek hayatta tahtaya saplanıp kalan oklar top mermisi gibi gemi gövdelerini parçalayacak?

Mantıksızlıkları bir kenara koyarsak hikaye de çok sıkıntılı. Dany deli falan değil arkadaş. 5. sezondan sonra beynini aldırmış Tyrion ile Varys'i dinlemese şimdi tahtında oturuyordu. Ayrıca ejderhalarla şehri basıp yakmak zalimlik de kuşatıp milleti aç bırakmak merhamet mi? Savaş bu, Aegon güllerle fetih yapmadı ve o da deli değildi. Son bölümler boş geçmesin diye Jon ile Dany arasında temelsiz bir boş çatışma çıkartmak için kasıyorlar ama öyle sırıtıyor ki. Jaime'nin karakterinin katledilmesine ise hiç bulaşmayacağım bile. Bütün hikayesi kötü, berbat bir insanken iyi bir insana dönüşmek olan Jaime başladığı yere dönemez arkadaş.

Kitaplarda da Dany'nin tahta oturabileceğini sanmıyorum (ortada bir taht kalacağını da sanmıyorum) ama olayların böyle gelişmeyeceği kesin. Tabi kitaplar yazar ölmeden çıkabilirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 6 Mayıs 2019; 22:44:5 >

• Varys jonu destekledigine göre jon %75 kral oldu diyebiliriz bence ama yinede belli olmaz, kuzeyden ayrilirken veda hacasi vardi sanki ölecekmiş gibi geldi bana. Ghostu da sürdü ama 10dk sonra ghostun ahı tuttu herhalde
    Dany de ölse de kurtulsak, ben hic sevemedim o karakteri. Bu seride adam gibi adam birisi varsa o jondur, tormund dedigi gibi heryerde herzaman savasiyor hic durmuyor.

Ejderhalari çatır çutur harcadilar, yeni savasta ejderhanin yapabilecegi pek birsey yok gibi. Ejderhalar hobbitteki smaug gibi degil, orda daha bi fantastikti ama smaug bile öldürülmüştü.

Bu dizinin büyük boss u cercei idi, dizinin basindan beri en tehlikeli dusmandi. Ölümünü cok merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 31653166316731683169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.