Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (3157. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
31 Misafir (19 Mobil) - 12 Masaüstü,
19 Mobil
19 Mobil
Giriş
-
_____________________________ -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ilginç 4. Bölümle ilgili çalışan bir link bulamadım. Ilk 3 bölümde hız sıkıntı olmamıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Son bölüm yerine muhteşem yüzyıldan rastgele bir bölüm seçin izleyin.Dizi finale yaklaştıkça oyunculuklar daha dibe batmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 6 Mayıs 2019; 12:10:16 >_____________________________ Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691) -
Rezalet. Tamamen rezalet.
Her şeyi geçtim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 6 Mayıs 2019; 12:13:3 >_____________________________
-
Zamunda, rarbg??quote:
Orijinalden alıntı: AA3437
Ilginç 4. Bölümle ilgili çalışan bir link bulamadım. Ilk 3 bölümde hız sıkıntı olmamıştı._____________________________ -
Gece kralına çöp tenekesi muamelesi çeken diziden ne bekliyorduk,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Renault Clio Techno Esprit Alpine 1.0 TCe x-tronic 90 hp -
Bölüm tam anlamıyla rezaletti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Losing virginity is for losers. I'm not a loser!
-

Starbucks o dönemde varmış demek
_____________________________ SONY Playstation 5 Digital Sürüm
AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse -
İlk kurucusu Brandon Stark, yıllar boyu Starkbucks'dan starbucksa evrildiquote:
Orijinalden alıntı: Dark matter
Starbucks o dönemde varmış demek

_____________________________ Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
-
Evet beyler tartışmayı açıyorum.
Lost mu GoT mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The Red Wedding! -
ben lost derim . Öyle bir dizi birdaha gelmez _____________________________ -
1 dakika da buldum hocam. Rarbg denen bişey var. Hiç aramadan direkt gelip buraya soruyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
JAHREIN Game of thrones bölüm incelemelerini seviyorum YouTube'da gören link atsın biraz gülelim
Bu kadar şişirilmiş bir bölüm olamaz yav.
İlk 32 dakika çöp resmen. Banane Brienne ile Jaime'nin halvetinden? Gerçekten ilk 32 dakikayı seyretmeseniz de hiçbir şey kaybetmezsiniz.
5. ve 6.bölüm spoilerı sonra ekledin seni şikayet ettim işini bitircem _____________________________ -
Haklısın hocam sonradan ayiktim sıkıntı yok canın sağolsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı