Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30553056305730583059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arya'nın night king pıçaklaması, daha önce bu tekniği kullandığı sahnesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Nisan 2019; 13:51:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mormont hanesinden geride kimse kalmadı sanırım.
  • atiuser A kullanıcısına yanıt
    Bölüm tek başına incelendiğinde tabii ki çok güzel sayılabilir.ama geçen sezonlara bağlı tüm olarak incelendiğinde bu rezaletin hiçbir düzgün açıklaması olamaz.
    GoT benim favori dizimdi.1.sezondan beri takip ederim.got yayınlandığında teorileriyle,sahneleri tekrar tekrar izlemekle meşgul olurdum.
    Sonra son 2 bölümü hariç çöp bir 6.sezon çekildi.mantık hatalarıyla dolup taşan bir 7.sezon çekildi.ardından bu bölüm. ilk defa bir savaş sahnesini tekrar izlemeyeceğim. Rezaleti de tekrar açıklayasım gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 29 Nisan 2019; 13:52:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Bran warg. Warg'lar sadece hayvanları kontrol edebiliyor. Kitaplarda insanları kontrol eden var mı bilmiyorum ama. Hodor mevzusun bahsi geçmedi ama internette tartışmaları vardı. Genel kanı bu yönde
    evet dediğiniz gibi

ya aralarında bağ olan birini kontrol edebiliyor, ya da daha düşük zekalıları
    hatta ejderhaları kontrol edememelerinin nedeni, daha güçlü ve zeki hayvan olmalarıymış

Movies & TV Stack Exchange
    Can a warg control dragons?
    https://movies.stackexchange.com/questions/53879/can-a-warg-control-dragons

• Stratejik olarak ne kadar çöp bir hamle olsa da tam duvar kağıdı yapmalık sahne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 29 Nisan 2019; 14:1:39 >

• tam bir hayal kırıklıydı savaş.
    ne oldu lekesiz yenilmez orduya.ne oldu dotraklarmidir nedir atlarla saldırı yapan atlilara? fala foş oldular.
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Bu yönü olabilir.
  • Sırf yazdığı okunsun diye yazanlar var.Sanki tv sinema tarihinde daha iyi dizi varmış gibi ve o dizinin yapımcılarıymış gibi eleştiriyor millet

Bölüm inanılmaz.tüyler diken diken.saygılar
  • Yav bu bölümede rezalet diyen gitsin çukur izlesin

Bizim millet mi böyle bir tek acaba. Endgame çıkar rezalet. Got rezalet. Ama bakarsın hepsinin puanı çok yüksek. Bizim millette muhalif olmak şart sanırım
  • GÖNLÜMÜN EFENDİSİ YİNE GELMEDİ
  • Bölümü izleyip hemen uyudum rüyamda Night King in weirwood ağacı altında doğduğu ve weirwood ağacı altında öldüğü sahneleri gördüm bir anlık bran gibi hissettim anasını satayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finwe. -- 29 Nisan 2019; 14:1:58 >
  • Ak gezenlerin ordusu 20dkda yenilseydi de ne dicektiniz biliyor musunuz?

Bu Ak Gezenler bu kadar mıydı ya? 8 sezon bekledik bunu mu yapabildiler bir tek
  • İllidianStormraqe kullanıcısına yanıt
    Lütfen ingilizcen varsa redditte yorumları okuyabilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk dijitürkten izlerken dedim ulan yine yaptı yapacağını dijütürk bu seferde aydınlığı kısmışlar deyip abandım monitörün aydınlığına %80'e kadar getirdim yinede gözlerimi kısarak dibinden izledim yani bir bok göremedik meğer sahneler ''karanlıkta'' çekilmiş. Yuh ulan insan zekasıyla bu kadar dalga geçilmez.

Piçlerin savaşı ve çetinocak savaşı buna bin basar. Birde utanmadan helms deep'e gönderme yapıyorlar. Ulan 2000 yılının teknolojisi ile lotr neler yapmış. 20 yıl sonrası yaptıkları beklentiye birde içeriğe bak.

• Kaç senedir bu diziyi izliyorum. Bu bölüm kadar gözüme batan hiçbir bölüm olmadı. Bölümü izledikten sonra tadım kaçtı yemin ediyorum. Yani yönetmenler Battle of Bastards gibi bir bölümü çektiler. O bölüm nere bu bölüm nere? Bu kadar mı kötü çekim olur?

Ulan seçilmiş prens, Azor Ahai dedik dedik durduk. O kadar teori ürettik. Uzun gecenin sonunu getirecek kişi dedik. Bir sürü metaforu didik didik araştırdık. Sonra dedik ki Jon Snow, seçilmiş prens. Kehanetler uyuyor. Bu adam boşuna dirilmedi. Kullandığı kılıç hakkında da zaten bir sürü teori var. Kesin bu adam o uzun gece de iş yapacak. Ee noldu? Hiçbir şey. Yani o uzun gece böyle mi bitecekti? O kadar anlatılan, bir o kadar ürkünç olan bu gece böyle anlamsız bitti. Biz boşuna yükseldik onca zaman demek ki. Sanırım aşırı beklentimden dolayı oldu bunlar. Kaldı geriye 3 bölüm. Geriye kalan bu 3 bölümde, Euron'un billur esprilerini duyarız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Ak gezenlerin ordusu 20dkda yenilseydi de ne dicektiniz biliyor musunuz?

Bu Ak Gezenler bu kadar mıydı ya? 8 sezon bekledik bunu mu yapabildiler bir tek
    hocam 20 dk da ezilmesinlerde başta lekesizler ve atlı birlikleri de kagıt gibi gecmesinler.savaş stratejisi bile cok yanlışdı baştan.savaş sırasında onden hicbir zaman atlı birlikler gonderilmez.

• Gece Kralı'nın Arya'yı farketmemesi konusunda ise, Arya ölülerden birinin suratını alıp kılık değiştirerek Gece Kralı'nın radarından çıkmış olabilir.

Bu çok mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 29 Nisan 2019; 14:3:48 >
  • Bran üstad, olacakları biliyormuş

s08e03

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Gece Kralı'nın Arya'yı farketmemesi konusunda ise, Arya ölülerden birinin suratını alıp kılık değiştirerek Gece Kralı'nın radarından çıkmış olabilir.

Bu çok mantıklı.
    ama işte o kısım gösterilmedi, biz de öyle tahmin ediyoruz şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Dizi senaristlerinin yaşadığı kafayı söylüyorum

Spoiler
    Spoiler
    Spoiler

Beyler birilerini öldürmemiz lazım artık, liste yapıyorum herkes birini söylesin

Lord kumandani oldurelim onun pek seveni yok zaten
    Dondarrionu da yaz o kaç kere ölümden döndü artık oldurelim bi isimize yaramaz artık
    Jorahi da yaz onluk bi iste kalmadi
    Theonu da yaz zaten testisleri yok o çocuğun

Peki night kingi kim öldürsün abi ?
    Su 1 50 boyunda kız varya arya mıdır nedir onu çok seviyolar onu yaz

Dany ve john a ne yazalım abi ?
    (agzinda sigara vardir) daha onların sevişme sahnesini cekicez koçum onlara bisey olmasın

Tamam abi
    Lan gözümde canlandı harbiden böyle olmuş galiba

• 
Sayfa: önceki 30553056305730583059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.