Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3059. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30573058305930603061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizi hiçbir zaman karakter harcamada çekinen bir yapım olmadı, karakterin dizideki rolü bittiyse, hikaye gelişimine katkısı olmayacaksa veya hikayenin aldığı yeni yolda rolü yoksa her karakteri rahat harcadılar. Edd Stark, Robb Stark, Tywin Lannister gibi karakterlerin ölmesi bunların en önemli örnekleri.

Yine hikayenin yeni akışında rolleri kalmadığı için Martell ve Tyrell hanelerini çok kolay süpürdüler.

Bu bölüm özelinde hep yan karakterler gitti, asıl karakterlerden kimse ölmedi diye eleştiriler var, bunlar çok mantıksız. Demek ki hepsinin rolü var, yapacağı işler var.

Bu bölüm özelinde genel olarak beğendim bölümü. Zaten bu savaşın 3. bölümde olması bence savaşı yaşayanların kazanacağının belli olduğunun önemli bir göstergesiydi.

Savaşı izlerken bazı olaylar yaşayanlar lehine gitse de, hep Night King istediğini yaptı. Sonuçta üç dört saatlık savaş sahneleri olsa bile olay Night King’in bir şekilde öldürülmesine bakıyordu. Bölüm sonlarında bile işler hep ters gitse de canlılar için bir şekilde Night King’in öleceği belliydi. Zaten Kızıl kadın ile konuşmasından sonra bu görevin Arya’ya verildiği de çok netti. Night Kingin öldürülme sahnesini daha etkili, vurucu yapsalar biraz daha iyi olurdu bence. Night King’in öyle ölmesi beni ne çok tatmin etti, ne de üzdü.

O kadar Bran’ın yanına geldi Bran bir kelime etmedi, tamam NK konuşmuyor, ama o sahnenin dramatikliği içi Bran’ın ağzından çıkabilecek birkaç kelime daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 29 Nisan 2019; 14:33:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Finwe.

İkiside mükemmeldi millet DRAMA arıyor galiba çok istiyorsanız drama gidin Türk dizisi izleyin arkadaş

Alıntıları Göster
    çok net çöpçüsünüz ya önünüze ne konursa ona okeysiniz. hiçbir fikriniz düşünceniz yok, aynen ikiside muazzamdı kardeşim haklısın.
  • Akasya AVM'de game of thrones tahtı
    6 mayıs'a kadarmış

https://www.instagram.com/p/Bw1k4zDAAwr/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence burda bitirmezler hicbirsey aciklamadan. 1 bölüm hazirlik. 1 bölüm vs cersei. 1 bölümde yani son bölüm herseyin aciklandigi bölüm olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsclobberintime

Jon da targaryen ama cayır cayır yanıyor. O durum sadece Danye özel.
    Spoiler uyarısı, çalışmıyor spoiler!!!

Jon cayır cayır yanmıyor, normal ateşten yanmıyor. Sadece Viserion’un çıkardığı buz ateşinden yanıyor, orada Dany olsa o da kaçardı Viserion’dan deliler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 29 Nisan 2019; 14:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

çok net çöpçüsünüz ya önünüze ne konursa ona okeysiniz. hiçbir fikriniz düşünceniz yok, aynen ikiside muazzamdı kardeşim haklısın.

Alıntıları Göster
    Hayır arkadaş ne olucaktı ki Game of Thrones bu adı üzerinde Game of Walkers falan değil sonuçta. Bran her şeyi gördü ve planı tamamen tıkırında gitti başka yolu yoktu ellerinde gandalf veya feanor gibi bir adam yok ki NK ile kapışıcak

• Bu bölümde Jaqen H'gharın ne kadar vurdum duymaz biri olduğu yüzümüze vuruldu.

Aryadan kat kat daha yeteneklisin al eline bir tane valerya çeliği hançer atla atına git surun ötesine daimi kış topraklarına öldür Gece Kralını, çıkmasın bu kadar tantana.

• Sezonun çok kısa olmasını bende hiç sevmiyorum. Aksine final sezonları uzun olması gerekir ne de olsa final sezonu, her şeyin açıklığa kavuşacağı sezon.
  • maicole kullanıcısına yanıt

Jonun ilk sezonda eli yandı ilk akgezeni öldürdüğünde.
  • İllidianStormraqe kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim bu türklerde bir şey beğenmiyor kafasındasınız ya reddit tonla üyesi olan bir mecra ayrıca başka forumlarda var öyle araştırırsam tek beğenmeyen bizim olmadığımızı yazdım mantık çerçevesinde bakıldığında bu bölüm çöptü o zaman niye kaç sezondur büyük kış geliyor dediler boşaymış ya sulu kar yağdı hemen eridi

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

vardı ejderya ile ak gezen kral yiyişiyordu.

Alıntıları Göster

• Arya ve Syrio kılıç ustası arasındaki muhabbet

"Not today"
    küçücük kız, büyümüş de neler yapmış öyle

• Spoiler

Her şeyi anladım beğenen arkadaşlar şunu açıklasın neden yıllardır yanına yaklaşmayan ve hep geriden kontrol eden nk piyon gibi ön safta yer aldı bunu açıklasın süper diyen arkadaşlar başka sözüm yok

• Bence bu bölümün final bölümü olması gerekiyordu. Dizinin sloganı bile winter is coming. Şimdi finalde Cersei mi izleyeceğiz çok mu önemli Cersei.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andare -- 29 Nisan 2019; 14:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andare

Bence bu bölümün final bölümü olması gerekiyordu. Dizinin sloganı bile winter is coming. Şimdi finalde Cersei mi izleyeceğiz çok mu önemli Cersei.
    Slogan Winter is Coming olabilir ama dizinin adı Taht Oyunları işin sonu Taht olmalı
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Ulan yarıldım yav

• Yaptıkları plan zaten saçmalık idi.Orada 3 savaş yönetmiş biri var 2 taktik açıdan zeki sayılacak adam var.Yaptıkları plan
    Bran'ı koruyalım tamam yeter,hadi dağılalım Bran'i koruyacaklar da 15 kişilik asker hani.
    Bu bölümde gördük plan harbiden berbat. Red Woman geldi ne yaptı ne etti niye gitti niye öldü. Nasıl zindana indi zindanda neler yaptılar.Tanrı neden bunu istedi.Ne kaleyi korudular ne ejderhaları kullandılar.
    Hele hele o finali.Arkadaş.Bran artık bir şey yapacak dedik Arya uçaktan inmiş gibi zıpladı bitirdi işi.

Çok kötüydü.Çok..Yemişim ejderhaları ateş dansı valar magulusu be.

Ya ölülerin dirildiğini ,dirileceğini hiç mi öngöremediler ya ona göre plan yapmadılar arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 29 Nisan 2019; 14:37:18 >

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam 👍🏻

• Spoylerrrrr

Ya ben her şeyi geçtim okeyim diyorum neden nk piyon gibi önde gitti arkadan çok rahat işini hallederdi eski bölümlerde hep öyle bu mantık hatası her şeyden üstün bran demeyin wightları kontrol edebiliyor salar üstüne 20k wight öldürür beklese zaten kimse sağ çıkamaz oradan çok saçma mantık hatasıydı bu yüzden çöptü yok arya öldürmüş bran öldürmüş sam öldürmüş nk yi zaten onu göz ardı ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 29 Nisan 2019; 14:36:9 >
  • Çöp!

Çöp!

Çöp!

İzlediğim koca 7 sezona acıyorum!

Büyük kış diye beklenen savaş bu muydu yani? Madem bu savaşa bağlanmayacaktı, 7 sezondur neden onca olayı izledik? Daenerys, Jon, dothrakiler, lekesizler, ejderhalar hepsi boşunaymış. Olmasalardıda savaş kazanılırmış.

O zaman ne diye bu kadar tantanayı izledik diye sormazlar mı? Cersei'yi yenmek için mi? Peh!

Çöp!

Çöp!

Çöp!
  • 
Sayfa: önceki 30573058305930603061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.