Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28672868286928702871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tormund´la beric´e ne oldu umarım yaşıyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 29 Ağustos 2017; 13:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

hear me roar!

bu zamana kadar hep tarafsız kaldım, sadece dany'i sevimsiz buluyordum, gücünü sadece ejderhalardan aldığı için ve onu da bir adamın altına yatarak kazandığı için bana hep gülünç geldi kraliçelicik oynaması,

bir yanda bir karga iken sayısız şey yaşayıp kuzeyin kralı olmuş jon snow diğer yanda sürgün yemiş sayısız dehşet ve mucize görmüş dünyanın her yerini dolaşmış girmediği genelev kalmamış ve yaşayan en büyük denizci ünvanını kazanmış olan euron greyjoy, bir başka tarafta düzenli olarak 15 yıl boyunca kral kocasını aldatmış, 3 çocuğu kadeşinden yapmış ve tüm saray ahalisine yedirmiş, kral kocasını öldürmüş ve bu işten sıyrılmış, kral eli'nin ölmesine vesile olmuş ve yırtmış, iki oğlunu kral yapmış, paralel yapıyı ortadan kaldırmış ve nihayetinde tahta oturmuş cersei lannister, diğer yanda ise doğuştan gelen yanmama skilli olan ve daha önce dediğim gibi başkasının altına yatarak kazandığı ejderha yumurtası olan dany targeryan,

bu oyunun adı taht oyunları, eğer demir tahtı kazanmak istiyorsan bilmelisin ki verilen sözlerin, edilen yeminlerin ve sadakatlerin hiçbir değeri yoktur, ne dünyayı kurtarmak isteyen jon snow ne de kraliçelicilik oynayan dany targeryan benim ilgimi çekmiyor, çünkü değrerli olan tek şey ailedir ve onları hayatta tutmaktır, bu zamana kadar hep tarafsız kalan ben yaklaşan tehlikeye karşı en akıllı adımları atan cersei lannister ve euron greyjoy'u kendime yakın bulmaya başladım bu bölümle birlikte ve onları tutmaya başladım, yaptıkları planda ihanet olması umrumda değil, çünkü cercie reis'in dediği gibi,

"when you play the game of thrones, you win or you die."

eğer canlılar kazanırsa büyük darbe yemiş olacaklar savaşta ve güçsüzleşecekler, bu süre zarfında assos'tan gelen ordu ile cersei onların canına okuyabilir, eğer ölüler kazanırsa zaten bütün ordu ölülerin olacak ve ölülerin 3 ejderhası olacak, onları durdurmaya çok az şeyin gücü yeter, belki kimsenin gücü yetmez, belki de cercie reis geçmişte yaptığı gibi bir plan yaparak durdurabilir, asos'tan gelen ordunun pek işe yarayacağını düşünmüyorum,

Game of Thrones (2011 - 2019)

kısaca en doğru ve en akıllı adımları atarak düşmanlarını alt etmeye en yakın kişi cersei lannister ve euron greyjoy bana göre, var olsunlar,

hear me roar!

Hocam Cersei'yi en çok seven Jamie Lannister bile onu terkedip kuzeye yol aldı sen hala neyin kafasındasın
    Euron'un da ne yaptığını görmedik her türlü şeyi gördüğünü kendisi söyledi.yine de duvarın ötesi vs jon kadar şey gördüğünü sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pool -- 29 Ağustos 2017; 13:51:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord dedpul

quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

hear me roar!

bu zamana kadar hep tarafsız kaldım, sadece dany'i sevimsiz buluyordum, gücünü sadece ejderhalardan aldığı için ve onu da bir adamın altına yatarak kazandığı için bana hep gülünç geldi kraliçelicik oynaması,

bir yanda bir karga iken sayısız şey yaşayıp kuzeyin kralı olmuş jon snow diğer yanda sürgün yemiş sayısız dehşet ve mucize görmüş dünyanın her yerini dolaşmış girmediği genelev kalmamış ve yaşayan en büyük denizci ünvanını kazanmış olan euron greyjoy, bir başka tarafta düzenli olarak 15 yıl boyunca kral kocasını aldatmış, 3 çocuğu kadeşinden yapmış ve tüm saray ahalisine yedirmiş, kral kocasını öldürmüş ve bu işten sıyrılmış, kral eli'nin ölmesine vesile olmuş ve yırtmış, iki oğlunu kral yapmış, paralel yapıyı ortadan kaldırmış ve nihayetinde tahta oturmuş cersei lannister, diğer yanda ise doğuştan gelen yanmama skilli olan ve daha önce dediğim gibi başkasının altına yatarak kazandığı ejderha yumurtası olan dany targeryan,

bu oyunun adı taht oyunları, eğer demir tahtı kazanmak istiyorsan bilmelisin ki verilen sözlerin, edilen yeminlerin ve sadakatlerin hiçbir değeri yoktur, ne dünyayı kurtarmak isteyen jon snow ne de kraliçelicilik oynayan dany targeryan benim ilgimi çekmiyor, çünkü değrerli olan tek şey ailedir ve onları hayatta tutmaktır, bu zamana kadar hep tarafsız kalan ben yaklaşan tehlikeye karşı en akıllı adımları atan cersei lannister ve euron greyjoy'u kendime yakın bulmaya başladım bu bölümle birlikte ve onları tutmaya başladım, yaptıkları planda ihanet olması umrumda değil, çünkü cercie reis'in dediği gibi,

"when you play the game of thrones, you win or you die."

eğer canlılar kazanırsa büyük darbe yemiş olacaklar savaşta ve güçsüzleşecekler, bu süre zarfında assos'tan gelen ordu ile cersei onların canına okuyabilir, eğer ölüler kazanırsa zaten bütün ordu ölülerin olacak ve ölülerin 3 ejderhası olacak, onları durdurmaya çok az şeyin gücü yeter, belki kimsenin gücü yetmez, belki de cercie reis geçmişte yaptığı gibi bir plan yaparak durdurabilir, asos'tan gelen ordunun pek işe yarayacağını düşünmüyorum,

Game of Thrones (2011 - 2019)

kısaca en doğru ve en akıllı adımları atarak düşmanlarını alt etmeye en yakın kişi cersei lannister ve euron greyjoy bana göre, var olsunlar,

hear me roar!

Hocam Cersei'yi en çok seven Jamie Lannister bile onu terkedip kuzeye yol aldı sen hala neyin kafasındasın
    Euron'un da ne yaptığını görmedik her türlü şeyi gördüğünü kendisi söyledi.yine de duvarın ötesi vs jon kadar şey gördüğünü sanmıyorum.

cersei'nin dediği gibi en salak lannister jamie

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jamie Lannister dağ ı öldürmüş olabilir mi

• Dizi en cok izleyici rekorunu 7.sezon da kirdi

???

Bitti diyenler neyin kafasinda

• Merak ettiklerim;

-8.Sezon ne zaman sizce?
    -8.Sezon son sezon mu dizi bitiyor mu?
    -Jon Snow,2un arkasında koca kuzey varken neden hala cercie den korkuyor?
    -Dany zaten 3 tane ejderhası olmasa bir şey olamazdı
  • zülkif gonzo kullanıcısına yanıt
    İnsan başladı mecbur izliyor. Bitti demek yanlış olur ama geçen sezonlar kadar iyi olmadığı gayet açık bence. Ne olacağını tahmin ede ede izliyoruz. Eskiden ulan böyle olur mu, ya şöyle olursa diye şüpheyle izlerdik hiçbiri de olmazdı yandan vururdu dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

Merak ettiklerim;

-8.Sezon ne zaman sizce?

-yapımcılar üzerine düşe düşe 2019 a uzayabilir dediklerine göre büyük ihtimalle 2019 da
    -evet 8. sezon son ve 6 bölüm olacak ama bölümleri uzun 60-80 dk
    -jon un cersei den korktuğunu sanmıyorum ileride NK ile olacak savaşta ateşkes istiyor.
    -katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 29 Ağustos 2017; 15:12:46 >
  • Tyrion dan bende kıllanıyorum

Bu sezon dany'nin uzun süre başarısızlik göstermesinin tek nedeni tyrion bence bilerek yanlış akıl veriyo ve yönlendiriyor 6.bolumde dany onu dinlese jon ölecekti.Şuana kadar 7.sezon boyunca eğer ikili oynamiyorsa yaptığı planlardan dolayı bence en başarısız kişi.Yaptıgı herşey başarısızlığa ugratti danyi bence bunlar tesadüf değil içten pazarlıkli bu tyrion gemi sahnesinde iyice kıllandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 29 Ağustos 2017; 14:14:51 >
  • Cok ilginc bi teori olacak ama tutar gibi

Bran gecmis ve suanda olanlari goruyorum dedi.Night kingde ejderha isini ongorup sezon sonunda duvari yikti.Bu demek oluyor ki night kingde gelecegi goruyor.Ama nasil baglarlar orasini bilmiyorum.Cunku adam bi konussa derdini anlatacak

• 7 sezonu izlemedim. Simdi baslamayi dusunuyorum Bolumler Epic mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Westerosun hakimi kesin targeryanlar olucak, Cercie den bir cacık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRust

Cok ilginc bi teori olacak ama tutar gibi

Bran gecmis ve suanda olanlari goruyorum dedi.Night kingde ejderha isini ongorup sezon sonunda duvari yikti.Bu demek oluyor ki night kingde gelecegi goruyor.Ama nasil baglarlar orasini bilmiyorum.Cunku adam bi konussa derdini anlatacak

Stephen King'in bir filmi vardı Yüzyıllık Fırtına diye. Oradaki ana kötümüz filmin başından sonuna kadar herkese bana istediğimi vereyim ben de gideyim deyip duruyordu tabi bu arada kasabada bir dünya olay oluyordu. Filmin sonunda sormak akıllarına gelmişti ne istiyorsun diye ona benzettim

• Sizce son dönemde izlediğimiz GOT,
    Oberyn Martell
    gibi bir karakteri öldürür müydü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 29 Ağustos 2017; 14:31:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

Merak ettiklerim;

-8.Sezon ne zaman sizce?

-yapımcılar üzerine düşe düşe 2019 a uzayabilir dediklerine göre büyük ihtimalle 2019 da
    -evet 8. sezon son ve 6 bölüm olacak ama bölümleri uzun 60-80 dk
    -jon un cercei den korktuğunu sanmıyorum ileride NK ile olacak savaşta ateşkes istiyor.
    -katılıyorum

Allah razı olsun yorumun için, bunca zamandır yorum atarım bu konuya ilk defa sen cevap verdin. Eyvallah.

• Cercei değil cersei

Jhon değil Jon

• Şu sezon herşey oldu bittiye geldi önceki sezonlara göre sıfır aksiyon sıfır detay(görsel açıdan)....

hep bir şey olur diye bekledik ama boşşşş...
  • Arkadaşlar cercie nin çocuğu ölecek yataktan kanlar içinde uyanacak falan diyorlardı bu bölümde ben hiç görmedim acaba sonlarsa mı vardı?

• Bu sezon genelde bölümlere yorumum; geçiş bölümüydü şeklindeydi. Meğer sezon, geçiş sezonuymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Arkadaşlar cercie nin çocuğu ölecek yataktan kanlar içinde uyanacak falan diyorlardı bu bölümde ben hiç görmedim acaba sonlarsa mı vardı?

öyle bir şey yok kardeş
  • 
Sayfa: önceki 28672868286928702871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.