Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26462647264826492650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cöp kalitede de izlesek efsane bölümdü. Beklenen turde aksiyon vardi.

Not: Pazartesi yuksek kalitede tekrar izlemeye deger

Birlesmeler tamamlaniyor ve yeni ittifaklar askla kurulacak gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 4 Ağustos 2017; 17:7:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzlediğim en iyi bölümlerden biriydi sanırım. Azor ahai büyük ihtimalle Jaime. Night King'i de Arya'nın öldüreceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vilgefortz of Roggeveen

İzlediğim en iyi bölümlerden biriydi sanırım. Azor ahai büyük ihtimalle Jaime. Night King'i de Arya'nın öldüreceğini düşünüyorum.

ikiside imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

İzlediğim en iyi bölümlerden biriydi sanırım. Azor ahai büyük ihtimalle Jaime. Night King'i de Arya'nın öldüreceğini düşünüyorum.

ikiside imkansız

Jon'un Azor ahai olması çok bariz olur bence. Bran'de Arya'ya bıçağı verirken adamlar bıçağın valyrian steel olduğunu vurguladı.

• Ne oldu beyler buralar şenlenmiş yine. Bölümler mı sızdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigok -- 4 Ağustos 2017; 17:26:26 >
  • quote:

quote:

quote:

ikiside imkansız

Jon'un Azor ahai olması çok bariz olur bence. Bran'de Arya'ya bıçağı verirken adamlar bıçağın valyrian steel olduğunu vurguladı.

jon un kılıcıda valyrian steel zaten.. ayrıca jon kitabın ilk cümlelerinden itibaren vurgulunan bir karakter.
    her yerde jon ile ilgili ipuçları var. jon u bu kadar anlatıp bu kadar vurgulayıp karakteri geliştirip son dakikada hadi jaime cersei i öldür ve tek elinle azor ahai ol demek saçma. zaten bu noktadan sonra öyle bir karizması yok jaimenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Sızan bölümü 360p izleyen biri olarak izlemeyenlere pazartesiyi beklemelerini öneriyorum,yüksek kalitede izlenmeye hak eden bir bölüm olmuş.

360p link atar mısın
  • Dizinin en iyi bölümlerinden birisiydi kesinlikle.

Jaime'nin Daenerys'in üstüne at koşturması en beğendiğim sahneydi. Dothrakilerin açık alandaki savaş becerileri de söylendiği kadar varmış.

• Oha izlesem mi izlemesem mi yorumlar beni benden aldı 360p dayanamıcam sanırım
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Hocam PM pls.

• quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Sızan bölümü 360p izleyen biri olarak izlemeyenlere pazartesiyi beklemelerini öneriyorum,yüksek kalitede izlenmeye hak eden bir bölüm olmuş.

360p link atar mısın

Hocam bi arkadaşım için torrent açmıştım, isterseniz size de vereyim:https://yadi.sk/d/eg99H7jV3LiY5s

İndirdiğinizde söyleyin de kapatim torrenti, başka indirecek arkadaşlar varsa pmden haber etsin ona göre kapatim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTospa -- 4 Ağustos 2017; 17:47:2 >

• Mesajları sondan okumaya başladım neyse durumu farkedene kadar çok fazla spoiler yemedik en azından

• gelmiş geçmiş en iyi 2-3 bölümden biriydi belki en iyisi. lannister ordusunun önce gelenlerin sadece atlılar oldugunu sanıp ardından ejderhayı görmesi baya iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Dizinin en iyi bölümlerinden birisiydi kesinlikle.

Jaime'nin Daenerys'in üstüne at koşturması en beğendiğim sahneydi. Dothrakilerin açık alandaki savaş becerileri de söylendiği kadar varmış.

bende çok beğendim o sahneyi. genel olarak bu bölümün çekimleri ve sesler efsane olmuş. akşam altyazılı tekrar izledikten sonra pazartesi 3. defa yüksek kalitede izleyeceğim geriye 3 bölüm kaldı ama

• diğer bölümlerde sızdırılır diye düşünüyorum ben bi anda çıkmayacak sanırım
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Çekimler başlamadı ama 8. sezon senaryosu tamamlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bence izlemeyin hocam. Bölüm söylendiği kadar iyiyse 720p ya da 1080p kalitesinde izlemek seyir zevkini daha da artırır

Konudan uzak durmak lazım yorumlar adamı bitirecek cinsten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Dizinin en iyi bölümlerinden birisiydi kesinlikle.

bende çok beğendim o sahneyi. genel olarak bu bölümün çekimleri ve sesler efsane olmuş. akşam altyazılı tekrar izledikten sonra pazartesi 3. defa yüksek kalitede izleyeceğim geriye 3 bölüm kaldı ama

Battle of the Bastards'ı izledikten sonra daha iyisini çekeceklerini düşünmüyordum. Yapabiliyorlarmış.

• o sizin sesler efsane dediğiniz altı üstü
    yanma
    sesi
  • 
Sayfa: önceki 26462647264826492650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.