Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26442645264626472648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spoiler vermiyorum rahat olun ama bolumu izledim. 7sezonluk serinin "en" bolumudur 7x04

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar ham dataları hacklemiş, o tarihler ne öyle 2011 indian film falan yazıyor,, demek hackerlar yapımcılardan rüşvet istedi vermediler yayınladı onlarda,,

hackerlar ne kadar istiyormuş parasını verelim bütün bölümleri yayınlasınlar,, dijitürk falan boşuna uğaraşmasın millet

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

adamlar ham dataları hacklemiş, o tarihler ne öyle 2011 indian film falan yazıyor,, demek hackerlar yapımcılardan rüşvet istedi vermediler yayınladı onlarda,,

hackerlar ne kadar istiyormuş parasını verelim bütün bölümleri yayınlasınlar,, dijitürk falan boşuna uğaraşmasın millet

kanka o kadar paran varsa al bi digiturk bak keyfine. ne diye korsan indiricem diye uğraşıyosun ki.
  • Arkadaşlar bu haftaki bölüm sızdırılmış... Millet keyifle izliyor. Size linki vereceğim mümkünse şikayet edin bu emek hırsızlarını. Buyrun:

https://mega.nz/#!kCwRxRDR!PK41UPcHaSWPGf56UyAyaO2RaWIqMapMzhHDhCgsJjE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogudeg

Arkadaşlar bu haftaki bölüm sızdırılmış... Millet keyifle izliyor. Size linki vereceğim mümkünse şikayet edin bu emek hırsızlarını. Buyrun:

https://mega.nz/#!kCwRxRDR!PK41UPcHaSWPGf56UyAyaO2RaWIqMapMzhHDhCgsJjE

bu haftaki bölüm sızdırılmadı tüm bölümler sızdırıldı ama hepsini birden paylaşmadılar gözdağı veriyorlar galiba
  • Ogudeg kullanıcısına yanıt
    sağol hocam hemen şikayet ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Great Danton

ingilizce altyazı var mı bir yerlerde?

Bende arıyorum ama bulamadım var mıdır acaba?
  • kalitelisi ne zaman çıkar 240p izlemek istemiyorum
  • sosyal medyada salağın teki yüzünden 4.bölümden çok büyük spoiler yedim dediği doğruysa baya sağlam bölüm olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 4 Ağustos 2017; 15:35:46 >
  • 8. sezon 1. bölüm spoileri sızmış galiba.

Ben daha tadı kaçmasın diye 7. sezon sızan spoilerlarını okumuyorum millet 8. sezona geçmiş. Ayrıca youtuber kitlesinden uzak durun 8. sezon sızıntısı doğruysa muhtemelen teorim diye yutturacaklardır.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    torrente yüklenmiş
  • beyler altyazısı olan var mı ingilizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

8. sezon 1. bölüm spoileri sızmış galiba.

Ben daha tadı kaçmasın diye 7. sezon sızan spoilerlarını okumuyorum millet 8. sezona geçmiş. Ayrıca youtuber kitlesinden uzak durun 8. sezon sızıntısı doğruysa muhtemelen teorim diye yutturacaklardır.

o nasıl olmuş ya daha çekimler başlamadı. link var mı hocam
  • Game of Thrones (2011 - 2019)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

8. sezon 1. bölüm spoileri sızmış galiba.

o nasıl olmuş ya daha çekimler başlamadı. link var mı hocam

https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/6rfros/hbo_leaks_for_season_8_script_outlines/

• yarın alt yazılı olarak bizim sitelerde izleriz artık...
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    zaman meselesi 3 ay beklemeyeceksin tek günde bütün bölümleri izlemiş olacaksın :D şanslı hacerlar,, o datalar ağa açık bırakılır mı bu devirde,,

• Yanlış anlamayın sırf kötülemek için yazmıyorum ama bölüm pek tatmin etmedi.

Winterfell'deki diyaloglar basit yazılmış gibi geldi. Konuşmalar karakter dışı demiyorum, ne de olsa hepsi bir takım olaylar yaşayıp değişti ama yine de sanki 14 yaşında birisi tarafından yazmış gibi. Awkward moments.

Missandei çok bilgili biri değil mi, Dany her konuda ona danışıyor. Bir şeyin konusu geçti mi başlar bilgi vermeye hemen. Ama gel gör ki bir çevirmen "bastard" kelimesini bilmiyor ve evlilik dışı çocuklara piç denmesi tuhaf geliyor. Amerika'nın evlilik ahlakını bozmaya çalıştığı bir diyalogtur arkadaşlar oyuna gelmeyin Wink .

Davos'un 180 derece değişmesine girmiyorum bile. Yeni tanrın Jon mu Dany mi kaçakçı?

Savaş sahnesinde game of tesadüf izliyor gibi hissettim. Aslında yazacak çok şeyim var ama 1080p gelmesini bekliyorum bölümü tam dikkat izleyemedim. Hatam varsa düzeltin.

• Yahu bu adamlar suç mu işledi de hackerlar böyle birşey yapıyor her seferinde ? Şu dizileri hackleme olayından tek rahatsız olan ben değilim heralde. Bence radikal bir karar alıp 8.sezonu çekmesinler bu nedir böyle ya. Sanki suç işlemiş adamlar da cezalandırıyorlar hackleyerek kafaya bak.
  • Altyazı ne zamana çıkar acaba eşekherif izlemiş hemen çıkartsa bari
  • 
Sayfa: önceki 26442645264626472648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.