Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26452646264726482649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir işi de doğru yapın, 8k'dan bahsedilirken 360p nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emek hirsizligindan baska bir sey degil bu hackerler bir sekilde bulunup cezalandirilmali

Ama sende su verileri duzgun koru yani hbo nun da hatasi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7x04

bölümü izledim ingilizce olmayınca çoğu yeri kaçırdım. 3 bölümde görmediğimizi bu bölüme harcamak için sıvamışlar açıkçası.

Bran-Arya ve Sansa dialogları çok yavandı. Kaç senedir beri görmemişsin insan biraz duygusal davranır.
  • 8. sezon 2. bölüm senaryosu diyorlar umarım değildir.

https://pastebin.com/Aiginbap

vpn ile açın gözükmüyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 4 Ağustos 2017; 16:28:49 >
  • 8. sezon 1. bölümün içeriğiyle ilgili bir şey okumadım ama 10'dan fazla versiyon okuduğunu söyleyenler var Doğrusu sadece bir tanesi ama millet fırsattan istifade edip kendi senaryosunu yazmış belli ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Ekşi sözlükte paylaşılmış hocam.
    Hack olayında HBO'nun tüm dizi film projelerinin taslaklarrıda çalınmış
  • S07E04 izledim izlemeyenler bakmasın

Dohtraki ve Drogon charge'ı efsane olmuş çok beğendim.Bu bölümle ivme tekrardan Dany'e döndü,Cercei-Jamie Tarly'leri ve Lannister ordusunun çoğunu kaybetti tek ejderha tokat manyağı yaptı hepsini

Winterfell sahnelerinin daha duygusal olmasını beklerdim ne Bran'nın dönüşünde ne de Arya'nın dönüşünde o duygusallığı veremedi bana.

Jon ve Dany git gide ısınıyorlar birbirine, şu diz çök takıntısı da olmasa tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

8. sezon 2. bölüm senaryosu diyorlar umarım değildir.

Gerçek olamayacak kadar efsane olmamış mı hocam Dany Winterfell'de ve Jon'dan hamile falan

• Drogon yavaş ciğerimi söktün

• Viserion ve Rhaegal nerede yav bu nasıl iş.
  • 240p izleyip bu kadar beğeneceği mi düşünmemiştim.

Elim titriyor hala Dothraki niraları beni benden aldı
  • Ey heckırlar siz kimsiniz ya bir kerede 720p sızdırın anasını satayım
  • efsanevi bölüm olmuş valla tüylerim diken diken oldu özellikle son sahne

yalnız
    artık biraz daha dany nin kazanmasını istiyorum. 3 bölümde dany yi resmen şamar oğlanına çevirdiler. kadında 3 tane ejderha var ki tek başına kazanmaya bile yeterken üstüne dünyadaki en güçlü kara ordusu hem sayı hem nitelik olarak dany de (dothraki+lekesiz) sadece denizde üstün değil tamam bunu kabul ederim ama tüm savaşlarda dany nin kazanıp yine de tahta geçememesini istiyorum cersei in basit bir şekilde kazanmasını hiç hazmedemiyorum.

• Yine mi bölümleri sızdırdılar?
  • henüz izlemedim. pazartesiye kadar sabredicem yüksek kalite için.

bir yandan da üzülüyorum, sonuçta bu işe insanlar emek veriyor, elin hackeri geliyo tüm emeğinizi çarçur ediyo. üzücü.
  • Sızan bölümü 360p izleyen biri olarak izlemeyenlere pazartesiyi beklemelerini öneriyorum,yüksek kalitede izlenmeye hak eden bir bölüm olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

8. sezon 2. bölüm senaryosu diyorlar umarım değildir.

ondan sonra
    da 11 gelir
    diyorlar.
  • tüm bölümler yayınlanmış olabilir arkadaşlar. ya bu hbo ne yapıyo ya ? sen hbo sun birader elinin altında milyar dolarlık yapımlar var milyonlar izliyor bunu 1.5 tb lık veriyi sen nasıl kaptırıyorsun nasıl bir güvenlik var anlamıyorum buluta mı koyuyorsun birader bölümleri

yükleyin harddisklere koyun kenera yayınlayacağınız zaman takın alete arkadaş çok mu zor ? hbo nun sinema sistemine geçmesi lazım diyecem de zaten dizi bitti lan 8. sezondan bile sızıntı geliyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

Viserion ve Rhaegal nerede yav bu nasıl iş.

Hocam tek sebebi bütçedir diye düşünüyorum.

Valla öyle ya böyle giderse onu bile göremeyeceğiz hackleyip duruyorlar adamların gelirleri düşer heralde. Drogon'a ok fırlatırlarken gözüm hep diğer ejdarhaların yardıma gelmesini aradı. İki bölümdür saçmalıklar silsilesi aldı başını gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 26452646264726482649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.