Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26482649265026512652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bölüm güzeldi ama mantık hatası

Çok saçma değil mi sadece tek ejder vardı Viserion ve Rhaegal nerde ?
    Ilk bölümlerden bütçe kıstığınız belli o kadar geçiştirdiniz bari bu bölüm düzgün görseydik.

Dothrakiler gereksiz 3 ejder ile yak hepsini direk bitti.

Haritayı detaylı bilmiyorum ama umarım teleport atmamışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 4 Ağustos 2017; 19:13:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: North Jon

bu bölümden sonra targaryen tarafına kaydım

Lekesizler olsa birde neler olurdu düşünemiyorum kraliçem gücünü göstermiyor yapacaklarını bildiğinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

7x4

Ilk bölümlerden bütçe kıstığınız belli o kadar geçiştirdiniz bari bu bölüm düzgün görseydik.

Ejderlerin sürücüsü yokken katliam olurdu tutamazdı Dany onları merhametli davranmış oldu bir nevi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 4 Ağustos 2017; 19:18:33 >

• Eger dany de ki güç cersei de olsaydi 1 gun beklemeden tum gücüyle halk falan demeden herkesi bitirirdi. Ama dany vicdanli ve akilli birisi olduğu icin bunu yapmiyor. Buna rağmen bazıları sirf dany güçlü diye cersei i destekliyor böyle saçmalık olmaz.

Cildirdim artik birader yeter bu güzel kızın cektikleri

HEİL QUENN DAENERYS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jon diz çöktü mü bilen var mı?

• Ejderhaların birini okla indirecekler sanırım birinde night king / bran ile birşey bekliyorum.Diğerinde ise artık Allah kerim :) Bronn ortadan ikiye ayırır biri seni umarım.
  • Birisi link atabilirmi ?

• Bölüm hakkında tek sıkıntım jaime,o kadar şeyin arasından suya girip kacarsa gercekten cok sacma olur,umarım oyle birşey görmeyiz :) tyrionla yüzleşmesini cok isterim acıkcası
  • Beyler link var var da 240p yahu. Yok mu yüksek çözünürlüğü
  • Beyler elimde bir link var sanki biraz daha kaliteli gibi. Hala izlemedim içimden bir ses 1080 bekle diyor.
  • Cepten izlemek için link lütfen 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

7x4

Ejderlerin sürücüsü yokken katliam olurdu tutamazdı Dany onları merhametli davranmış oldu bir nevi

Katliam olsun işte hepsi düşman sonuçta yine yaktı yani ne merhameti.

• Dayanamadım izledim. Efsane bi bölümdü yüksek kalitelisi çıkınca yine izliyeceğim

• dayanamayıp izleyenlerdenim ben de ama pişman değilim yüksek kalitede tekrar izleriz efsane bölümdü
  • Pm yollarsanız efsane olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Jamie bu kadar olaya rağmen ölmediğine göre çok çok önemli bir rolü olacak muhtemelen dizide. Cersei'yi öldürmesini zaten herkes bekliyordur fakat olay çok bambaşka yerlere gidebilir. Karakteri harika işlediler zaten bu zamana kadar bence müthiş bir başarı bu, sonu da güzel olacaktır.
  • diğer bölümlerde sızmış dedi bi arkadasım ama dalgamı geciyo emin değilim redditde de göremedim. varmı bilgisi olan ?
  • Geçen gün sızan senaryoyu okuduğum için açtım bölümü atlaya atlaya baktım.Sadece son 15 dksını hiç izlemedim (sonu ve başı hariç ) pzt hd izleriz işte Gota karşı heyecanımı kaybedeli uzun zaman oldu ama bakalım bu bölüm güzele benziyor (dediğim gibi atlaya atlaya baktım)

Diğer bölümlerde sızarsa yalnız oturup bu akşam hepsini izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

diğer bölümlerde sızmış dedi bi arkadasım ama dalgamı geciyo emin değilim redditde de göremedim. varmı bilgisi olan ?

Evet bütün Bölümler

http://www.merlininkazani.com/An_itibariyle_Game_of_Thronesun_bolumleri_internete_dustu-oyun_sinema-95788p1.html

• İzlediğim en güzel bölümdü. Kaldı 3 bölüm ilk bölüm hariç her bölüm hareketli geçiyor harika gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 26482649265026512652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.