Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26212622262326242625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle veya boyle Turk dizilerinin 350 yil bile gecse gelemeyecegi seviyede dizi izliyoruz

Bence bu bolum de efsane olmus keske bolum sureleri uzasa 80 dakika falan olsa kalan 4 bolum husran olacak bu tarz devam ederse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Dolu var.
    2017'de interneti kullanmayı bilmemek, ne diyim ki beN?

• Bu bölüm çok iyiydi zaten dizinin olayı diyaloglarla ilerliyor. Basit bir castely rock ve tyrell çatışmasını uzun uzadıya göstermeleri saçma olurdu zaten. Ayrıca baştaki dany üstünlüğünün kırılması iyi oldu burda da yazanlar vardı dany aldı tahtı gibi. Bunun önüne geçmek için dany e yara aldırdılar. Tek çare ejderhaları kullanması kaldı.

• Bu Ironbank'in üstünde hiç durulmuyor ama hiç beklemediğimiz bi anda ters köşe yapıcaklar bence

• Castely Rock ve Tyrell kaleleri pek önemli bir gelişme olmadığı için savaş sahnelerinin hızlıca geçilmesi umrumda olmadı ama dizideki tutarsızlıklar canımı sıkmaya başladı.En kötüsü ise Euron'un her yere ışık hızında gidebilmesi.

• "Dul Feryadı" kılıcın ismine bak la .

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aaa öyle deme Türk dizilerindeki dakikalarca bakışmaları hiçbir şeye değişmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Atmosfer dışında çöp bir bölümdü. Dizinin inandırıcılığı baya azaldı. Daenerys sahneleri sıkılıcılıkta tavan yaptı iyice. Cersei ve Euron sahneleri zevk veriyor biraz o kadar.
  • Bitse de gitsek tadında çekilmiş bir bölümdü.

Hele Euron sahneleri çok saçma geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilus Reyiz

Bu Ironbank'in üstünde hiç durulmuyor ama hiç beklemediğimiz bi anda ters köşe yapıcaklar bence

Ironbank aslında dizide hep sözü geçen ama fazla ayrıntıya gerek duyulmayan bişey. Verdikleri tehditlerle izleyici mesajı alması gerekiyor. Para konuşur dostum bu topraklarda diyorlar.
  • Arkadaşlar altyazi ile birlikte indirebileceğim bir yer yok mudur?

• Antares kullanıcısına yanıt
    aynen öyle şimdi kendi fikrimi söyliyim

cersei altınları alamicak banka daenerysi desteklicek daenerys baya bi paralı asker alıcak lannisterlar çöküşe geçicek. 7.sezonda tahtı alabileceğini düşünmüyorum ama dannynin

• Casterly Rock neyse de High Garden'ı almasını Leydi Olenna gibi sonradan duymamız kötü oldu. Bu arada Amazon sürümü ne harikaymış öyle partlara ayırmalar falan çok sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 31 Temmuz 2017; 18:16:31 >

• Dany yedi krallığın başını alır bundan sonra

• Kitabı okuyan arkadaşların hala beklentiler içinde olduklarını görüyorum. Yok Tyrell nasıl bu kadar kolay yenildi, Martell hanesini bok ettiler gibi. Arkadaşlar bunun böyle olacağı kaç sezon önceden belliydi. Adamlar asla güney hanelerini diziye sokmadılar. Bence böyle bir amaçlarıda yoktu. Dizi Stark-Lannister savaşı ile başladı sonra Targeryan devreye girdi, hepsi bu kadar. Bu kadarını göstermek onlara yetiyor. Ben hiç şaşırmadım açıkcası Martell hanesinin kum yılanları ölünce savaştan çıkmış sayılmaları yada Tyrellerin bir anda diziden çıkarılmaları. Yapımcılar bunu en başından beri istiyor yoksa Doran Martell'i kitaptaki gibi uyarlasalar diziye ortalık Tywin'den sonra adam görür ama onu sokarlarsa Aegon'u da diziye koymaları gerekecek vs vs

• Ne Eruon'muş arkadaş.
    Euron konusunda mantık hatası var. Düşündüklerimi ekşİ'den biri yazmış aynen alıyorum

biz kitap takipçilerine çok sağlam giydiriyorsunuz farkındayız ancak dizide zaman, mekan ve kaynak konusunda efsanevi saçmalıklar mevcut. üzerinde ot bitmeyen iron islands'dan şifreyi yazıp turn beklemeden 1000 gemi yaptıran euron ne ara dragonstone'dan dorne'ye gitmekte olan filoyu yok edip milleti zincirleyip kingslanding'e geri dönüp birde üstüne casterly kayasında bulunan donanmayı yok ediyor. yemin ediyorum kendimi trailerı indirip unlimited movement ve goldla rome total war oynuyormuş gibi hissediyorum. hadi bunları anladım cersei diyor ki tüm dar deniz benim kontrolüm altında yahu jon snow nasıl o dar denizi elini kolunu sallayarak geçip dragonstone'a gidebiliyor aklım almıyor.

Kesinlikle katılıyorum.

Şunlar da ayrı mantıksızlıklar.

hadi 100 bin kişilik tyrell ordusunun savunduğu yüksekbahçe'yi 20 bin kişiyle 2 saatte aldınız ve tyrelller safdışı kaldı. peki 3 piç kızı öldürdünüz diye koskacaman dorne ordusu nasıl safdışı kaldı??

hadi bu da tamam. son bin yılın en soğuk kışı geliyor ve sadece winterfell'e kar yağıyor. böyle bir saçmalık olabilir mi? winterfell'e yazın bile kar yağıyor zaten. eğer gerçekten westeros'a kış gelmişse casterly rock'a, highgarden'a, king's landing'e hatta dragonstone'a bile kar yağmalı. bin yılın en soğuk kışı bu, boru mu?

• 2 bölümdeki farka bakın..

ilk bölüm dany tarafı
    -dothrakiler,lekesizler ve kaçan greyjoylarla en büyük orduya sahip,istese ilk gün westerosu fethederdi.
    -house tyrell,martell ve greyjoyların bir kısmıyla müttefik
    -3 ejderha(aegon 3 ejderha ile bütün westerosu fethetmişti.)
    cersei tarafı
    -müttefik yok,
    -iç savaştan yeni çıkmış

3.bölüm
    dany tarafı dothrakiler ve 3 ejderha
    cersei tarafı -house tarly ve greyjoylar ile müttefik,iron bank arkasında(çok büyük bir güç),martell ve tyrell haneleri esirleri,ejderhaları öldüren oklara sahip.

yani 2 bölümde bu diziden her türlü şey beklenebilir

• PHI kullanıcısına yanıt
    Bu sezon hızlı ilerleyecek dediler zaten. Bir bölüm boyunca denizdeki yolculuklarını gösterseler bu nasıl bölüm diye söverdi herkes.
    BKNZ 6. sezon 3. bölüm Sam-Gilly'nin gemi yolculuğu
  • https://eksisozluk.com/entry/69864125 çok iyi yazmış senaristlerin kafa bi milyon sanırım
  • Dizi kitaplardan bağımsız mı gitmeye başladı. 2. ve 3. bölümler bana pek zevk vermedi.

Bu Lannisterlar bu kadar güçlü orduyu ne ara kurdu?

En son aldıkları yerde hiç asker yok muydu? Sanki koskaca kaleyi 20 kişi savunuyor gibi.
  • 
Sayfa: önceki 26212622262326242625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.