Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26192620262126222623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • King Stannis kullanıcısına yanıt
    Boş boş konuşmanın anlamı yok.

Ned: Stannis is a commander. He's led men into war twice. He destroyed the Greyjoy flee--
    Renly: Yes, he's a good soldier, everyone knows that. So was Robert. Tell me something: Do you still believe good soldiers make good kings?

Kızını yakan adamı destekleyen gelip burada laf sokuşturduğunu sanmasın.
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow VI -- 31 Temmuz 2017; 15:35:58 >
  • Şu Euron'un gemilerinin ışınlanıp ışınlanmadığını açıklamaları lazım.

Jon'un üstünden geçen babasıydı

• like father like son

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 31 Temmuz 2017; 15:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

anlamadığım bir şey var.

dragonstone görüldüğü gibi kings landingin tek girişinin olduğu bölgede. yani kings landinge denizden gitmek isteyen dragonstone dan geçecek. bu euron dorne lara tuzak kurduktan sonra onları nasıl kings landinge getirdi ?yani dragonstone dan geçmiş olmaları lazım başka türlü görünmeden gitmeleri imkansız.

Euron fırtınayı kullanmıştır muhtemelen

• Boş konuşmak mı?

Sadece bir soru sordum Rhaegar katıldığı ilk savaşta öldü mü ölmedi mi?

Ama bu soru karşısında böyle bir üslup takınıp konuyu başka yerlere çektiğine göre cevap evet olmalı.

Ah yakışıklı prensim nasıl kıydılar sana. Halbuki öldürmek konusunda o kadar da iyiydin.

Ayrıca Stannisle Rhegar'ı hiç karşılaştırmayalım, biri isyan sırasında Dorneda saklanıp ortaya çıkınca ölürken diğeri Fırtına Burnunu savunuyordu.

He güzel şarkı söylemek ve yakışıklılık konusunda da karşılaştırmayalım, o konuda Rgaegarla yarışmak zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Boş boş konuşmanın anlamı yok.

Ned: Stannis is a commander. He's led men into war twice. He destroyed the Greyjoy flee--
    Renly: Yes, he's a good soldier, everyone knows that. So was Robert. Tell me something: Do you still believe good soldiers make good kings?

Kızını yakan adamı destekleyen gelip burada laf sokuşturduğunu sanmasın.

Adam Renly'nin sözünü koymuş Robert zamanı gayet iyiydi geçici bir barış gelmişti tabi bunda Jon Arryn ve Stannis'in etkisi çok büyük..

Edit : Ayrıca güzel söylemek ve yakışıklı olmakla da kral olunmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 31 Temmuz 2017; 15:58:54 >

• Az bölüm çok aksiyon dedik bunlar eskisinden daha beterini yaptı. yine son 2 bölüme yığarlar savaşı kendimizden geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Dizi sinirlerimi bozmaya başladı.. Bu ne abi
    Dany devamlı kaybediyor,
    daraldım.

• Sansa: hey Bran! Welcome back
    Bran: I'm not Bran, I'm the three eyed raven
    Sansa: Hey Arya, welcome back!
    Arya: I'm not Arya, I'm no one
    Sansa: Hi Jon, welcome again
    Jon: I am not a Stark, I am a Targaryen
    Sansa: fu*k you all! I'm out!
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

Farkeden var mı

Jon'un üzerine atlayan ejder Rheagaldi

Zaten çok bariz

Rhaegal Jon sürücek, Drogon Khaleesi, Viserion ise Night King

Hocam
    şu sürme olayını biraz anlatır mısınız özelden veya burdan spoiler olarak. merak ettim de.

Ben de merak ediyorum,
    night king nasıl ejderha sürecek ne alaka?

• Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt

Hocam sürmese bile kontrol edebilir bence sonuçta adam ölüleri bile kaldırıp wight yapıyor sonuçta.
  • Bu sezon en düşük bütçeli sezon mu?

İki koca savaşı yediler resmen hiçbişe göstermeden,hadi lekesizlerde az bişede olsa gösterdilerde diğer savaş resmen skip skip end battle oldu.Adamlar kuruşu hesaplıyo heralde.
  • Koca 1.5 yıl bekledik 4 bölüm kaldı ortada bişe yok
  • düzelteyim o zaman.
  • müdür atsana şu linki özelden. Sağolasın

• Sansa: "I need to go back inside, Bran." Bran: "I'll stay out a little longer." Next episode begins with Bran's funeral Sansa: "F*ck that's right he was a cripple."

• online izlemek için link varsa özelden atar mısınz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

7×3

Kraliçenin Adaletini izlemek güzeldi de arkadaş
    Cersei Dany'den hep birkaç adım önde. Bunu bir kez daha yaparlarsa sıkmaya başlar gibi geliyor. Casterly Rock'da en azından güzel bir savaş izleseydik. Jon ve Dany'nin bir araya gelişi olması gerektiği gibiydi. Tanışır tanışmaz sevişmelerini bekleyenler vardı galiba

10 bölümlük bir sezonda 3 bölümün nispeten durgun geçmesi kabul edilebilir ama 7 bölümlük bir sezonda 3 bölümün nispeten durgun geçmesi bence kabul edilemez. Bölüm sayısıyla birlikte bütçe de mi azaldı nedir

Hocam Cerce'nin öne geçmesi bence çok iyi oldu.Çünkü Danny iyice şımarmaya başladı.Biraz kendine çeki düzen verir.Muhtemelen Jamie yanına Randyl Tarly'yi aldığı için hiç Casterly ile oyalanmadı.Dediği gibi pek anlam ifade etmiyormuş fakat sonra ki bölüm Casterly'de güzel bir savaş olabilir.Sezon öncesi promolarda gösteriyorlardı ya.

Kuzeye gidelim Kuzeye.Son 4 bölüm orada geçsin ne olur.Cidden Dorne kızlarının ölümünü falan izlemek istemiyorum.

Ama Olenna şampiyonlar gibi öldü.Bebeğim ya.

• 
Sayfa: önceki 26192620262126222623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.