Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2625. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kevgire cevirdiler diziyi hocam :) Gecen sene sizan 7nci sezon aynen isliyor, birde bolumleri sizdirirlarsa yine gecen sene bir anda 4 bolumun birden nete dusmesi gibi olur :) 7 hafta bekleyecegimize hepsini izlemis oluruz. -
-
2 bölüm dizi bi de senaryo 1.5 TB etmez yav, başka şeyler de isteriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sezonun tüm senaryosu zaten sızmıştı ben pek heyecanlanmadım bu haberden -
HBO'da çoluk çocuk falan çalışıyor herhalde. Her sene sızıntı. -
euron greyjoy rolünü iyi oynuyor. -
-
-
Soguk link var mi beyler, ozelden atabilecek. Telefondayim izlemedim henuz. Bir iki siteye baktim ama acilmadi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hacklenen bölümler internete düşse de izlesek =) -
Son bölümü hangi siteden izlediniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrkb
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih2085
https://eksisozluk.com/entry/69864125 çok iyi yazmış senaristlerin kafa bi milyon sanırım
çok mantıklı zaten diziye heycan getirmek cerceiyi güçlendirmek için böyle birşey yaptıkları belli ama baya batırdılar -
quote:
Orijinalden alıntı: Jaycees
quote:
Orijinalden alıntı: mrkb
+1
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Sean john
quote:
Orijinalden alıntı: fatih2085
https://eksisozluk.com/entry/69864125 çok iyi yazmış senaristlerin kafa bi milyon sanırım
çok mantıklı zaten diziye heycan getirmek cerceiyi güçlendirmek için böyle birşey yaptıkları belli ama baya batırdılar
Bu saatten sonra malesef ki got çöp bir dizi oldu. Tamam prodüksiyon filan güzel ama adanalı bile daha mantıklı gidiyordu.
Yazık ettiler güzelim diziye, sonu yaklaştı diye izleriz ama kimse geriye dönüp bir daha bakmaz bu diziye
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
George R. R. Martin tokat manyağı yapması lazım bu kadar rezalet bir senaryo yazılabilirdi.
Herkesin beklediği gibi biticek bir süpriz beklemeyin Flash Yazarlarına verildi Game of Thrones. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Joker.
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Şu dizideki tartışmasız en cool karakter Gregor Clegane. Tekrar ne zaman 1vs1 dövüşecek çok merak ediyorum.
Keşke eli kesilmeseydi de Jaime-The Mountain düellosunu görseydik
Jaime jon snow görmek isterdim muhtemelen euron jon
Vs si görücez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X