Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26182619262026212622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unutmuşum ben o sahneyi hatırladım şimdi teşekkürler
  • tyrion dany'nin safına geçip ciddi adam rolüne büründüğünden beri dizinin tadı kalmadı
  • dizi iyice çöp oldu ama mevzu white walkerlar olduğu için hala izlenebilir duruyor

neden çöp oldu, kitaptan da referans alarak

https://eksisozluk.com/entry/69864125 şurada çok güzel anlatılmış (link spoilerlı diye spoiler içine aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 31 Temmuz 2017; 14:46:6 >
  • Dany'nin oyunculuğu acayip leş ya

• justice

• "He's good at it. We all like doing what we're good at."
    "I dont't."

Barristan: "Rhaegar never liked killing. He loved singing."

Babasının oğlu be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 31 Temmuz 2017; 14:32:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zehir gibi bölümdü.

Edit: Zaten iki senedir kitaptan ayrı ilerliyor dizi.Daha niye kitaptan referans alarak cart curt diyorsun.Madem hoşuna gitmiyor,izleme o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 31 Temmuz 2017; 14:42:42 >

• kezbaniçe her bölüm tokatlanıyor vuran vurana #teamNightKing

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bölümle birlikte Danynin donanmasının tamamına yakını yok oldu, Kuzeyle ittifak olsalar bile Kuzeyin donanması yok diye biliyorum, ayrıca Menzil donanması da Cerceinin oldu sayılır, denizlerde Danynin eli kolu bağlandı nasıl çıkacak acaba Kings Landing'e?

Euronu oynayan kişi olarak keşke daha psikopat yüzlü birini seçselerdi, saçları kısa sakal var gözlerinin etrafı siyah sürmeli ama hala elma yanaklı gibi görünüyor.

Gregoru son oynayan abide bunun gibiydi hatta o daha beterdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Zehir gibi bölümdü.

Edit: Zaten iki senedir kitaptan ayrı ilerliyor dizi.Daha niye kitaptan referans alarak cart curt diyorsun.Madem hoşuna gitmiyor,izleme o zaman.

kitaptan ayrı ilerliyor çünkü kitap yok, de ekini koymamışım kitaptan da referans alıyor demem lazımdı yanlış anlaşılmış olabilir. mevzu kitapta böyleydi ama dizide böyle oldu değil yani. çoğunlukla örneği geçmiş sezonlardan verip eleştirmiş zaten. he dizi yazarları alternatif bir harita yarattıysa bilemem, kitaptan referans alınan kısımlarda onlar. canım ne isterse de izlerim, fanboy gibi beğenmiyorsan izleme moduna geçmene gerek yok.

ek: hala neden izlediğimi de söyledim zaten, white walker mevzusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 31 Temmuz 2017; 14:56:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smaugun Gözü

Dany'nin oyunculuğu acayip leş ya

Sizi buraya alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 31 Temmuz 2017; 14:57:33 >

• Umarım savaşı cersei kazanır dany tatlı kızsın güzel kızsın eyvallahda kralın şehrinde dothrakilerle normal insanların yaşaması nasıl bir zulümdür. Ayrıca dany sen kimsin kuzeyin kralına "diZ ÇöK MoRuQq" diyorsun köleee!

• bu ejderhalar ne işe yarıyor dedirten bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

quote:

Zehir gibi bölümdü.

kitaptan ayrı ilerliyor çünkü kitap yok, de ekini koymamışım kitaptan da referans alıyor demem lazımdı yanlış anlaşılmış olabilir. mevzu kitapta böyleydi ama dizide böyle oldu değil yani. çoğunlukla örneği geçmiş sezonlardan verip eleştirmiş zaten. he dizi yazarları alternatif bir harita yarattıysa bilemem, kitaptan referans alınan kısımlarda onlar. canım ne isterse de izlerim, fanboy gibi beğenmiyorsan izleme moduna geçmene gerek yok.

Tamam WW'ler gelince ben seni haberdar edeceğim,o zaman izlersin.

Ben yıllardır bu bölüme yazmıyorum.Senin şu kitap yorumunu görünce sıkıldım ve yazdım.Bilmem belki yanlış anlamış olabilirim ama dizi ve kitap ayrıldığı için çokta takılmamak lazım.Zaten 1. sezondan beri kusursuz ilerlemedi sizi.Kitapla beraber olduğu zamanda,ayrıldığı zamanda sıkıntılar mevcuttu.Çok takmamak lazım diye düşünüyorum.

Ve zaten izleyenlerin bir çoğu Ak Gezenler için,Gece Kralı için,Kuzey de geçecek savaş için izliyor.Kimse Güney de geçen olayları sallamıyordur.

• 3. bölüm de çöptü bütün parayı son 1-2 bölüme sakladılar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

Farkeden var mı

Jon'un üzerine atlayan ejder Rheagaldi

Zaten çok bariz

Rhaegal Jon sürücek, Drogon Khaleesi, Viserion ise Night King

Hocam
    şu sürme olayını biraz anlatır mısınız özelden veya burdan spoiler olarak. merak ettim de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• weros W kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum dibine kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weros

quote:

Zehir gibi bölümdü.

Tamam WW'ler gelince ben seni haberdar edeceğim,o zaman izlersin.

Ben yıllardır bu bölüme yazmıyorum.Senin şu kitap yorumunu görünce sıkıldım ve yazdım.Bilmem belki yanlış anlamış olabilirim ama dizi ve kitap ayrıldığı için çokta takılmamak lazım.Zaten 1. sezondan beri kusursuz ilerlemedi sizi.Kitapla beraber olduğu zamanda,ayrıldığı zamanda sıkıntılar mevcuttu.Çok takmamak lazım diye düşünüyorum.

Ve zaten izleyenlerin bir çoğu Ak Gezenler için,Gece Kralı için,Kuzey de geçecek savaş için izliyor.Kimse Güney de geçen olayları sallamıyordur.

Ben yıllardır dizi izleyicilerini taciz eden kitapta şöyleydi diyen tiplerden değilim, kitapları da bu kış okudum En sevdiğim dizinin böyle bozması hoşuma gitmiyor sadece. Eskiden millet klasik 9. bölüm aksiyonuna kadar her bölüme çok sıkıcıydı diye eleştirirken, ben hipnotize olmuş gibi keyifle izlerdim en durağan diyaloglarda bile (hızdan da şikayetçi değilim tutarlı olduğu sürece) zevk alırdım kalite vardı çünkü. Ona üzülüyorum sadece. Mevzu ww olduğu için yapıcak bişey yok tabii artık. Bölümün puanı 9,4 millet umursamıyor artık dediğin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 31 Temmuz 2017; 15:26:25 >

• Rhaegar katıldığı ilk savaşta ölmemiş miydi?

Bu durumda öldürmekten çok ölme konusunda iyi olmuyor mu?

• Bölümü oldukça beğendim.

Bran'ın,Jon'un kim olduğunu açıklamasını iple bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 31 Temmuz 2017; 15:30:52 >
  • 
Sayfa: önceki 26182619262026212622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.