Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26172618261926202621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cersei'nin krallığı teslim edeceğini sanmıyorum.
    Septi patlattığında gördük ki Aerys'in heryere koyduğu çılgın ateş hala duruyor. Bence Cersei savaşı kaybedeceğini anlayınca bütün Kings Landing'i havaya uçurur.

• cersei vurdukça vuruyor. önce dorne şimdi tyrell. daenerys in johnla müttefik olmaktan başka şansı yok.
    bölümler güzel geçiyor. normal bi sezon olsaydı branın winterfell e gelişi sezon finalinde olurdu büyük ihtimal. sansa nın jonu satması acaip sinirimi bozdu. direk kuzeydeki kral sensin dedi bran a. ölse üzülmem. ayrıca branda bi triplere girmiş 3 eyed ravenım diyor açıklaması zor falan diyor. diyeceğin alt tarafı benden önceki öldü ben onu yerine geçtim. demesi çok mu zor artist.

dany nin jon dan başka müttefiği kalmadı. cersei daha fazla skor alamaz büyük ihtimal. artık yer değiştirme vakti

• .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Bunları senaryonun gidişatı açısından gereklilik olarak gör yoksa basitçe şeyler olduğunun farkındayım.
    Sezonun ilk bölümünde ejderhalarla, lekesizlerle, donanmayla, dothrakilerle topyekün saldırsa taht falan kalmayacaktı ama sezonun geri kalanında ne işleyeceksin o zaman?

Sinirin bozulmasın, Lannisterların bu dizide kazandığı son bölümdür bu. Önümüzdeki bölümü bekle, Drogon'un mangal partisi ile dönüşü olmayan bir yola girilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spache -- 31 Temmuz 2017; 13:22:28 >

• canguler917 kullanıcısına yanıt

branın bildiğini nerden biliyoruz hocam. kulenin tepesine çıkmadılar ki. eski raven daha sonra izleriz gibi bir şey deyip bıraktı sonra da whitewalker saldırdı işte.
  • Abi yeter artık ama ya

Her bölüm lannister show izliyoruz,euron çok şişirildi adam heryerden çıkıp ''zaa XD gemilerinizi batıracam'' modunda ilerliyor.Meraklısı değilimde 2 bölümde resmen Khalesi'nin bütün gösterişini bitirdiler.Geçen hafta deniz gücü gitti bu bölümde de Lekesizler dünyanın diğer tarafında kaldı.Ejderhaları da kesin o mancınıklar ile öldürecekler.Bu dizinin sonu belli herkes ölür Cersei night king'e de tek atar euronu alıp böyle biter.Game of Lanister dizi resmen.Kaç sezondur adamlar sülalem raad modundalar.Kitapları okumadım bilmiyorum orda da mı olaylar böyle yoksa senarist mi Lenister fetişisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 31 Temmuz 2017; 13:19:3 >

• prolotus37 kullanıcısına yanıt

Jeime buna izin vermez, buyuk ihtimalle oncesinde oldurur Cersei’i. Kehanet gerceklesir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki saattir arıyorum hiçbir yerde bulamadım linki olan varsa paylaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

Farkeden var mı

Jon'un üzerine atlayan ejder Rheagaldi

Zaten çok bariz

Rhaegal Jon sürücek, Drogon Khaleesi, Viserion ise Night King

• arkadaşlar final sezonu olduğu için sanıyorum 2-3 sinemalı bir son yapacaklar, bu sebepten son 1 veya 2 bölüm dışında 7. sezon pek istenilen gibi geçmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Abi yeter artık ama ya

Her bölüm lannister show izliyoruz,euron çok şişirildi adam heryerden çıkıp ''zaa XD gemilerinizi batıracam'' modunda ilerliyor.Meraklısı değilimde 2 bölümde resmen Khalesi'nin bütün gösterişini bitirdiler.Geçen hafta deniz gücü gitti bu bölümde de Lekesizler dünyanın diğer tarafında kaldı.Ejderhaları da kesin o mancınıklar ile öldürecekler.Bu dizinin sonu belli herkes ölür Cersei night king'e de tek atar euronu alıp böyle biter.Game of Lanister dizi resmen.Kaç sezondur adamlar sülalem raad modundalar.Kitapları okumadım bilmiyorum orda da mı olaylar böyle yoksa senarist mi Lenister fetişisti.

Dany feministinin sancağını göreceğime Lannister şişirmesi izlerim daha iyi çok ta güzel oluyor..

Targaryen'lere destek veren bir kişi bile ölse mutlu oluyorum dizide sen ne diyorsun ?

Targaryen demek zulüm demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: birincijesus

Arkadaşlar iki saattir arıyorum hiçbir yerde bulamadım linki olan varsa paylaşabilir mi

Hocam link devri eskide kaldı.link olsa bile torrentten indirip izlemek her türlü daha mantıklı,inanılmaz kalite farkı oluyor sitelerdekiyle torrentlerdeki arasında.

Yine de siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Dizi sinirlerimi bozmaya başladı.. Bu ne abi
    Dany devamlı kaybediyor,
    daraldım.

İyi işte ne güzel olması gereken o dany ne ya
  • sanki bu sezon çok iyi olmayacak gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olenna ile jaime arasında konuşmalar fenaydı. queen of thorns giderayak marifetini gösterdi. büyük kadındı rahmetli.
  • link var mı acaba beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

branın bildiğini nerden biliyoruz hocam. kulenin tepesine çıkmadılar ki. eski raven daha sonra izleriz gibi bir şey deyip bıraktı sonra da whitewalker saldırdı işte.

tam hatırlamıyorsun sahneyi.bran çıkıyor yukarı,izliyor hepsini
  • şuraya link link link yazana kadar torrent sitelerine game of thrones s07e03 yazamıyor musunuz ya? bi bölümü indirip izlemek bu kadar zor olmamalı
  • Dany cok sinirimi bozdu, elime gecirsem bogazini sikardim.

kac sezondur mazlum diye uzuldugum umarim kazanir dedigim kiz bu bolumde sinirimi hoplatti. Kizin sen kimsin jon snow a gider yapiyon. senin yaptigin gider jonun ancak hosuna gider :)
  • anlamadığım bir şey var.

Game of Thrones (2011 - 2019)

dragonstone görüldüğü gibi kings landingin tek girişinin olduğu bölgede. yani kings landinge denizden gitmek isteyen dragonstone dan geçecek. bu euron dorne lara tuzak kurduktan sonra onları nasıl kings landinge getirdi ?yani dragonstone dan geçmiş olmaları lazım başka türlü görünmeden gitmeleri imkansız.

• canguler917 kullanıcısına yanıt
    aynı sahneden mi bahsediyoruz hocam. şu sahne değil miydi ? ben mi yanlış biliyorum

• 
Sayfa: önceki 26172618261926202621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.