Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26152616261726182619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu son 2 bölüm ne biçim devam ediyor böyle.

Deanerys'in müttefiği de ordusu da kalmadı neredeyse. Bence sonraki iki bölüm içinde Cersei'ye ağır darbeyi bir kere de indirecek. Muhtemelen ne var ne yoksa King's Landing'e dalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 31 Temmuz 2017; 10:58:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçüncü bölümün linkini alabilir miyim arkadaşlar?

• Bu bölümü sevmedim barındırdıkları güzeldi ama 63 dakikalık bölüm daha iyi olabilirdi.Ters köşe olduk bayaBran Sansa buluşmasında yanımda kardeşim olmasa ağlayacaktım.Tabi sayko velet korkuttu kızı :D Sansa winterfellin lordusun diyince kahkaha attım
    İce and fire bölümü ve cerseinin tam istediğim gibi öldürmesi kızı beni mutlu etti baya.Aslında bölüm tam olarak istediklerimi verse de eksik bir şey vardı.

• Ajzen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• aryayı ne zaman iş başında görecez.
    missandei <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

İkinci bölümü yeni mi izlediniz? 3 çıkınca bugün kafam karıştı

3. bölümden bahsediyorum. Bölümü daha izlemedin sanırım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hear me Roar!

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Arkadaşlar 3. bölümün sonunda çalan müziği bilen var mı varsa link gönderirse sevinirim.
  • 7x03

Harikaydı.
  • Bölüm çok iyiydi hakkaten

• Tarly lerin Boltonlardan farkı yok gözümde umarım aynı sonu paylaşırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NowOrN3wer kullanıcısına yanıt

Tarly leri bende çok sevmem hocam ama o girişleri efsaneydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Torrent'le uğraşmak istemeyenlere tavsiye, Alldebrid üyeliği alın. 1 aylık 15 TL bir şey. IDM ile son hızda indiriyorum, torrentmiş, hız dalgalanmasıymış cartmış curtmuş hiç uğraşmıyorum

Hocam alldebrid de torrent özelliği var. Ekleyin torrenti anında indirme linki veriyor, ama 7/03 torrentte bulamadım

• Hmm, üzüldüm, link Atarmısınız :D

• Herhalde çok beklentiye giriyorum 3 bölümdür bir iki sahne dışında sıradan geçti benim için. Genellikle tahmin ettiğim şekilde ilerliyor özellikle
    Yüksek bahçede ölürken Joffrey'i zehirlediğini söyleyeceğini az çok tahmin edebildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guirello -- 31 Temmuz 2017; 12:12:2 >
  • Dizi sinirlerimi bozmaya başladı.. Bu ne abi
    Dany devamlı kaybediyor,
    daraldım.

• Jaime nin Robb un FIsıltılı ormanda kullandığı taktiği kullanması çok hoşuma gitt
    Casterly rock tamamen değersizdi zaten,çıkmadan önce de erzakları almışlar zaten.Çok fena oldu dany için bu durum.Şu an donanmasının neredeyse tamamı yok oldu,lekesizler büyük kayıp verdi casterly rocku alırken,ki hiçbir işe yaramayacak.Geri ejder kayasına dönemeyecekler de çünkü gemileri yok
    Dany nin elinde ejderhalar ve dotrhakiler kaldı sadece.Müttefiklerinin tamamı gitti.Jon snow olmadan hiçbiryeri kuşatamaz dotrhakiler ile.Cercei de meydan muharebesine girmez dotrhakiler ile.Savaş nasıl gidecek merak ediyorum gerçekten.

• Malum sahne var mı? Ona göre evde izleyeceğim.

• idm ile indireceğim bir link var mı acep
  • 
Sayfa: önceki 26152616261726182619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.