Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2492. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dothraki dilini öğrenmek isteyenler için set hazırlanmış bildiğin. Paralı bir de.
http://www.livinglanguage.com/dothraki/
Bu arada hiç bu tip yapay dillerle uğraşan var mı? LOTR'daki diller falan olabilir. Eğer uğraşan varsa şöyle bir sorum var; bu diller ne kadar ayrıntılı? Gerçek dünyadaki herhangi bir dile benziyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 22 Ağustos 2016; 23:26:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FiveSeveN
5.bölümün yarısında kapattım,hiç sarmadı bilmiyorum her bölüme gereksiz cinsel içerik sıkıcı konuşmalar vs. , gördüğüm en overrated şey sanırım
İlk sezonu izlerken bende öyle düşündüm hatta yazmıştım buraya ama her sezon biraz daha toparlıyor, dizi asıl zevki 5. ve 6. sezonda veriyor.
Dizi bu kadar fazla beğenilmese ilk bölümü izleyip bırakmıştım ben. -
tepkilere bak
-
umarım izleyenlere de bu tepkileri verdirecek bir sezon olur :) -
Bana gore genel olarak her sezondaki 8. ve 9. bolumler en aksiyonlu bolumler oluyor. Son bolumde de bir sonuca baglaniyor zaten. Ama her bolumun tadi bir baska tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
konu neden canlandı arkadaşlar -
-
-
Arkadaşlar merhaba diziyi takip eden arkadaşlar (jaqen h'ghar) bu adam hakkında beni aydınlatabilirmi? 5. sezonu bitirdim fakat Arya ile bu adamın muhabbetlerini çözemedim bir türlü amacı ne bu adamın neyi anlatmaya çalışıyor iyi biri mi kötü biri mi, yani özet olarak bu adamın oynadığı bölümlerdeki mantığı çözen arkadaşlar lütfen paylaşabilirlermi, alinti yaparak yanitlarsaniz sevinirim cnku bildirimden takip edecegim, cok yazi oldugu icin takip edemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN
Arkadaşlar merhaba diziyi takip eden arkadaşlar (jaqen h'ghar) bu adam hakkında beni aydınlatabilirmi? 5. sezonu bitirdim fakat Arya ile bu adamın muhabbetlerini çözemedim bir türlü amacı ne bu adamın neyi anlatmaya çalışıyor iyi biri mi kötü biri mi, yani özet olarak bu adamın oynadığı bölümlerdeki mantığı çözen arkadaşlar lütfen paylaşabilirlermi, alinti yaparak yanitlarsaniz sevinirim cnku bildirimden takip edecegim, cok yazi oldugu icin takip edemiyorum
Buyrun sizi 6.sezona yöndirelim. -
quote:
6.sezona başla dostum.
O değilde sezon biteli daha 3 ay olmadı yoklugunu hissettirmeye basladi daha 7 8 ay var soylentiler dogruysa 1 seneden fazla var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
alt yazılı izleyebileceğim bir link verebilirmisin, birtürlü bulamadım, 6. sdezon ihç HD kalitesinde ve alt yazılı bulamadım, bir link atabilirsen hd ve altyazılı izleyebileceğim sevinirim -
quote:
alt yazılı izleyebileceğim bir link verebilirmisin, birtürlü bulamadım, 6. sdezon ihç HD kalitesinde ve alt yazılı bulamadım, bir link atabilirsen hd ve altyazılı izleyebileceğim sevinirim
Gremots sitesi var altyazı mevcut.Ama önerim yeterli İngilizcen varsa torrentten indirip İngilizce altyazıyla izlemen. -
o kadar ingilizcem olsa alt yazıyada gerek kalmadan direk ingilizce izlerim teşekkürler siteeye göz atacağım
-
Turkce altyazi ixlicekse neden torrentten indirsin
Yok espri seklinde gitmis bende dedim devam ediyim .
Olur canim oyle lafimi olur aramizda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X