Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24922493249424952496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Jon gerçekte Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın çocuğu. Yani bir Targaryen. Ned'e bebeği vererek gerçek kimliğini saklamasını istiyor çünkü o dönemde Kral Robert, Targaryen soyuna ait kim varsa öldürüyor. Hatta iddialara göre Lyanna'nın Ned'in kulağına fısıldadığı isim Jaehaerys.

hocam yıllar önce ilk bölümlerde ned stark öldürülmeden önce bir kitapta lanistırların soylarını araştırırken hep saçlarının altın renklı olduğu yazıyordu,baratonlarında soylarının yanlış hatırlamıyosam siyah saçlı old. yazıyordu ve bildiğim kadarıyla targaryanlarında saçları hep açık sarıydı bu durumda jon, targaryan değil barethon oluyor bana göre

hocam o sahnede targaryenlar hakkında kesin bilgi yok
    hatta lannisterlar arasında bile siyah saçlı olanlar vardı sanırım ama baratheonlar düz siyahtı komple
    targaryenlara gelirsek geçmişte siyah saçlı targaryenlarda vardı hatta şimdi aklıma gelmedi devamlı isyan eden bi targaryen soyundan aile vardı blackfyre mıydı öyle bi şey yani siyah saçlı olması targaryen olmasına engel değil

Rhagear,Lyanna Stark'ı ne zaman kaçırdı,o kalede 9 ay boyunca esirmiydi ,robertle ne zmn nişanlandılar,nişanlanmadan önce görüştüler mi bunlarıda bilmek lazım

• Jon Snow tartışmasız Targaryen+Stark. Bunu tartışmanın bi anlamı yok bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Jon gerçekte Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın çocuğu. Yani bir Targaryen. Ned'e bebeği vererek gerçek kimliğini saklamasını istiyor çünkü o dönemde Kral Robert, Targaryen soyuna ait kim varsa öldürüyor. Hatta iddialara göre Lyanna'nın Ned'in kulağına fısıldadığı isim Jaehaerys.

hocam yıllar önce ilk bölümlerde ned stark öldürülmeden önce bir kitapta lanistırların soylarını araştırırken hep saçlarının altın renklı olduğu yazıyordu,baratonlarında soylarının yanlış hatırlamıyosam siyah saçlı old. yazıyordu ve bildiğim kadarıyla targaryanlarında saçları hep açık sarıydı bu durumda jon, targaryan değil barethon oluyor bana göre

hatta lannisterlar arasında bile siyah saçlı olanlar vardı sanırım ama baratheonlar düz siyahtı komple
    targaryenlara gelirsek geçmişte siyah saçlı targaryenlarda vardı hatta şimdi aklıma gelmedi devamlı isyan eden bi targaryen soyundan aile vardı blackfyre mıydı öyle bi şey yani siyah saçlı olması targaryen olmasına engel değil

Rhagear,Lyanna Stark'ı ne zaman kaçırdı,o kalede 9 ay boyunca esirmiydi ,robertle ne zmn nişanlandılar,nişanlanmadan önce görüştüler mi bunlarıda bilmek lazım

onların ayrıntıları kitaplarda varda tarih tarih hatırlamıyorum
    ama baya bir esir kalıyor tabi bence esir değil bilerek gidiyor rhaegar'la
    harrenhal turnuvasından önce robert kıyşarına gidiyor nedin babasıda evleniceklerine dair söz veriyor
    turnuvadan sonra lyanna kaçırılıyor/kaçıyor nedin abisi ve babası kralın topraklarına gidiyor kral ikisinide katlediyor savaş başlıyor savaş boyunca lyanna hala neşe kulesinde
    lyanna rhaegar'e aşık olduğundan kaçsada rhagear onunla kehanet için evleniyor ejderhanın 3 başı için ejderhanın 3 çocuğu
    tabi sonra patlıyor bu olay çocukları öldürülünce
    bende hafızamı tazeledim iyi oldu sanırım :D

• Jim Broadbent yeni sezonun kadrosuna katıldı. Rolü açıklanmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

arkadaşlar burda anlatılan hikayelerin doğruluğu nedir yani resmi olarak diziyle bir ilişkisi var mı ona göre izlemek istiyorum. Anlatımı yapan kızın sesi dizideki Lyanna Mormont reyize benziyor ?

bran bu, ne lyanası

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun bilader gece gece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Ne diyorsun bilader gece gece ?

videoyu seslendiren bran, lyanna değil diyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onların ayrıntıları kitaplarda varda tarih tarih hatırlamıyorum
    ama baya bir esir kalıyor tabi bence esir değil bilerek gidiyor rhaegar'la
    harrenhal turnuvasından önce robert kıyşarına gidiyor nedin babasıda evleniceklerine dair söz veriyor
    turnuvadan sonra lyanna kaçırılıyor/kaçıyor nedin abisi ve babası kralın topraklarına gidiyor kral ikisinide katlediyor savaş başlıyor savaş boyunca lyanna hala neşe kulesinde
    lyanna rhaegar'e aşık olduğundan kaçsada rhagear onunla kehanet için evleniyor ejderhanın 3 başı için ejderhanın 3 çocuğu
    tabi sonra patlıyor bu olay çocukları öldürülünce
    bende hafızamı tazeledim iyi oldu sanırım :D

adamlar isyan çıkartmakta ne kadar haklıymış bir kez daha teyit ettik :)

• quote:

Jim Broadbent (Harry Potter, War & Peace, London Spy), gizemli bir rolle Game of Thrones’un 7. sezonuna katıldı.

Game of Thrones (2011 - 2019)

Kaynak:

http://tvline.com/2016/08/31/game-of-thrones-jim-broadbent-cast-season-7/

Marwyn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Jim Broadbent (Harry Potter, War & Peace, London Spy), gizemli bir rolle Game of Thrones’un 7. sezonuna katıldı.

Game of Thrones (2011 - 2019)

Kaynak:

http://tvline.com/2016/08/31/game-of-thrones-jim-broadbent-cast-season-7/

Hisar'daki baş üstat olabilir. Zaten tam üstat tipi var adamda.

• Bu yaz gotu izlemeye başladım ve 3 haftada bitirdim.
    Böyle izleyince daha zevkli oluyor bunun için 3 sene bekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: DrKyle

Hayır Cersei'nin kehaneti gerçekleşiyor devamını spoiler içinde yazacağım

SPOİLER

Cersei genç kız iken arkadaşları ile Lannisport'ta bir maegi'nin yanına giderler.Kadın Cersei'nin kanını alarak gelecek hakkında kehanette bulunur.Şöyle ki kısa kesiyorum;

Spoiler:
    Kraliçe olucaksın. (+)
    Kocanın on altı senin üç tane çocuğun olacak. (+)
    Cersei'nin tüm çocukları taç giyecek. (+)
    Cersei'nin tüm çocukları kendisinden önce ölecek, onların ölümlerini görecek.(+)
    Cersei'nin elinde ki herşeyi alıcak olan çok daha genç ve güzel bir kraliçe var.

Cersei'nin hayatına son verecek kişi ise ''valonqar'' yani Yüksek Valyria dilinde ''küçük erkek kardeş''.

Cersei'nin elindeki herşeyi alacak olan çok daha genç ve güzel bir kraliçe var.
    Eğer bu daenerys ise ve valonqar(cersei her ne kadar onun tyrion olduğunu düşünse de) Jaime ise gurm bize zaten olacakları çok önceden söylemiş oldu. Aynı hodor gibi.

Cersei o kraliçenin Margaery olduğunu düşünüyordu ama elindeki her şeyi alamadı. Asıl kraliçe şu an King's Landing'e doğru yola çıktı.

• tek ve gerçek kral ragnar lothbrok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

bunun kitabı ne zaman çıkacak ingilizce mi ilerletmeye çalışıyorum belki alıp ingilizceden okurum

http://www.hepsiburada.com/a-game-of-thrones-set-5-kitap-ingilizce-pm-kncp00003

Burada var gerçi amazondan yarı fiyatınada alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

bunun kitabı ne zaman çıkacak ingilizce mi ilerletmeye çalışıyorum belki alıp ingilizceden okurum

zaten var kitapları bende 6. kitabını soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

Bu yaz gotu izlemeye başladım ve 3 haftada bitirdim.
    Böyle izleyince daha zevkli oluyor bunun için 3 sene bekledim

ah bilsem spoiler verirdim
  • quote:

quote:

quote:

6. kitabı diye belirtseydin keşke. İngilizcemi geliştirmek istiyorum diyince yanlış anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luimneach

quote:

quote:

quote:

6. kitabı diye belirtseydin keşke. İngilizcemi geliştirmek istiyorum diyince yanlış anlaşılıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Stannis Baratheon

quote:

Orijinalden alynty: Bloody Hell

quote:

quote:

bunun kitaby ne zaman çykacak ingilizce mi ilerletmeye çaly?yyorum belki alyp ingilizceden okurum

Burada var gerçi amazondan yary fiyatynada alabilirsin

zaten var kitaplary bende 6. kitabyny soruyorum

6. kitaby diye belirtseydin ke?ke. Yngilizcemi geli?tirmek istiyorum diyince yanly? anla?ylyyor.

evet ?imdi fark ettim 6. kitaby okumak için ingilizce çaly?yyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bunun kitaby ne zaman çykacak ingilizce mi ilerletmeye çaly?yyorum belki alyp ingilizceden okurum

Burada var gerçi amazondan yary fiyatynada alabilirsin

zaten var kitaplary bende 6. kitabyny soruyorum

6. kitaby diye belirtseydin ke?ke. Yngilizcemi geli?tirmek istiyorum diyince yanly? anla?ylyyor.

evet ?imdi fark ettim 6. kitaby okumak için ingilizce çaly?yyorum

Kolay gelsin ne diyeyim

• Kitapları okumaya devam kralların çarpışması 1 bitmek uzere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24922493249424952496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.