Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2490. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Diziyi bunca yıldır izlememiştim, 1 ay önce başladım ve başlamamla 6 sezonu bitirmem bir oldu, şimdi işin yoksa bekle dur, keşke diyorum bu kadar beklemişim sezon daha bekleyip dizi bitip öyle başlasaymışım hiç ara vermeden beklemeden direkt sona gelir bitirirdim diziyi -
Merhabalar.
Serinin kitaplarını almaya karar verdim ama bu konuda hiç bir bilgim yok kaç kitabı olduğu hakkında yani. Bana hangi kitapları almam gerektiğini yazabilirseniz sevinirim. Birde kitaplar dizinin başlangıç tarihinden mi başlıyorlar yoksa daha öncelerini de anlatıyorlar mı acaba?
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou
Merhabalar.
Serinin kitaplarını almaya karar verdim ama bu konuda hiç bir bilgim yok kaç kitabı olduğu hakkında yani. Bana hangi kitapları almam gerektiğini yazabilirseniz sevinirim. Birde kitaplar dizinin başlangıç tarihinden mi başlıyorlar yoksa daha öncelerini de anlatıyorlar mı acaba?
Teşekkürler.
http://urun.n11.com/roman/taht-oyunlari-george-r-r-martin-9-kitaplik-set-P50096557?cid=604001&gclid=CJP76MSspc4CFRa3Gwodf9sA2Q&gclsrc=aw.ds
ben 129'e almıştım 1 sene önce 11 lirada çek vermişti n11 118
Taht Oyunları 800 sayfalık tek kitap 1. sezonu anlatıyor okuyunca bu kitabı 1. sezonun gerçekten güzel diziye aktarılmış diyeceksin
Kralların Çarpışması - Kısım I 400'er sayfa
Kralların Çarpışması - Kısım II
Kılıçların Fırtınası - Kısım I 500'er sayfa
Kılıçların Fırtınası - Kısım II
Kargaların Ziyafeti Kısım I 400
Kargaların Ziyafeti Kısım II
Ejderhaların Dansı - Kısım I 500
Ejderhaların Dansı - Kısım II
sayfalarda yanılabilirim az biraz önemi yok bunun çok efsane bir seri hiç kitap okumayan insanı bile içine çekiyor.
kitap aynı dizinin başladığı yerden başlıyor. 2. kitaptan itibaren dizi ile yollarını yavaş yavaş ayırmaya başlıyor.
148 tl bu daha ucuzunu arayabilirsin epsilon yayınları olmasına ve 9 Kitap olmasına dikkat et
ürünün şu özelliği varmı diyede kontrol etmelisin Sıfır, Orjinal, Bandrollü, Faturalı.
yardımcı olmaya çalışırım elimde geldiğince kitapların ortalama fiyatı 130 tl bu civarda bulursan kaçırma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 3 Ağustos 2016; 16:45:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tru****
2. sezon 1. bölüm başlarında beyaz kuzgun geldiğinden ve yazın bittiğinden bahsediliyor. Bu sezon da aslında aynısı olmadı mı acaba dizi burada bir hata mı yaptı? Yoksa benim kaçırdığım bir şey mi var?
beyaz kuzgunu hatırlamıyorum 2. sezonda gözüktümü ama hep winter is coming deniyordu kış 6. sezonun sonunda geldiği duyuruldu yanlışınız var. -
Teşekkürler hocam çok açıklayıcı oldu. İndirim kovalayıp alırım buradan büyük ihtimalle. Aslında asıl alma sebebim alttaki video oldu. Ama siz dizi ile aynı başlıyor deyince kafam karıştı. Bu videodaki bilgiler buradaki kitaplarda geçmiyor mu acaba? Birde bu kitaplar çizgi roman tarzında mı acaba? Sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum Game of Thrones ile ilgili.
https://www.youtube.com/watch?v=fupbPGzfQzQ
Edit: Birde okuma sırası nasıl acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 3 Ağustos 2016; 17:08:33 > -
quote:
Teşekkürler hocam çok açıklayıcı oldu. İndirim kovalayıp alırım buradan büyük ihtimalle. Aslında asıl alma sebebim alttaki video oldu. Ama siz dizi ile aynı başlıyor deyince kafam karıştı. Bu videodaki bilgiler buradaki kitaplarda geçmiyor mu acaba? Birde bu kitaplar çizgi roman tarzında mı acaba? Sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum Game of Thrones ile ilgili.
westeros tarihi hakkında bilgili değilim değişik şekilde çıkıyor o tarihi anlatan şeyler sanırım internetten kolayca bunlara ulaşabiliyorsun zaten.
Geçmişten bazı şeyler anlatılıyor ama bu kadar detay yok.
Cypon abimiz baya bilgili bu soruna o cevap verebilir üstte yazdığım gibi sıralama
taht oyunları-kralların çarpışması-kılıçların fırtınası-kargaların ziyafeti-ejderhaların dansı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 3 Ağustos 2016; 17:20:31 >
-
Teşekkürler tekrardan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloody Hell
quote:
2. sezon 1. bölüm başlarında beyaz kuzgun geldiğinden ve yazın bittiğinden bahsediliyor. Bu sezon da aslında aynısı olmadı mı acaba dizi burada bir hata mı yaptı? Yoksa benim kaçırdığım bir şey mi var?
beyaz kuzgunu hatırlamıyorum 2. sezonda gözüktümü ama hep winter is coming deniyordu kış 6. sezonun sonunda geldiği duyuruldu yanlışınız var.
Aynen yaz bitiyor kış yaklaşıyor şeklinde oldu 2.sezondaki olay.Kışın başlangıcı bu sezon oldu. -
quote:
Vidyodaki bilgilerin hepsi kitaptan alınma.
Kitapta karakterler geçmişteki olayları anlatıyor (jaime mad king'i nasıl öldürdüğünü anlatıyor mesela geçmişte)
Dizi ve kitap mad king'in ölüp robertin başa geçmesinden 15 yıl kadar sonrasında başlıyor. (15 diye hatırlıyorum)
Kitaplar bildiğimiz roman.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 742793
quote:
Vidyodaki bilgilerin hepsi kitaptan alınma.
Kitapta karakterler geçmişteki olayları anlatıyor (jaime mad king'i nasıl öldürdüğünü anlatıyor mesela geçmişte)
Dizi ve kitap mad king'in ölüp robertin başa geçmesinden 15 yıl kadar sonrasında başlıyor. (15 diye hatırlıyorum)
Kitaplar bildiğimiz roman.
videoyu tam izlemedim mad king olayları filan evet anlatılıyor kitapta bu egg and dunk'un hikayesi filan onlardan bahsediyor sandım.
-
Hocam aramıza hoşgeldin.. -
5.bölümün yarısında kapattım,hiç sarmadı bilmiyorum her bölüme gereksiz cinsel içerik sıkıcı konuşmalar vs. , gördüğüm en overrated şey sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 4 Ağustos 2016; 2:36:11 > -
Kitaptaki 2 valariyan çeliği kılıç da ned in kılıcı mı 3. Kitaptaki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim bildiğim bir hanenin başına piç geçince sancağında ki renkler terse dönüyor yani jon geçince starklarin başına siyah zemin üzerine buz beyazı ulu kurt olması gerekmez miydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Coroic
Benim bildiğim bir hanenin başına piç geçince sancağında ki renkler terse dönüyor yani jon geçince starklarin başına siyah zemin üzerine buz beyazı ulu kurt olması gerekmez miydi
7. sezonda büyük ihtimal öyle olacak -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Coroic
Hocam direkt gerekmez miydi demişsin. Gelecek sezon olacak belki de dediğin. Bu sezon için dediğini görmemiz gereken bi sahne yoktu. Jon kral olduktan sonra , KL ve Daenerys sahneleri vardı sadece.
Ben Winterfell i gördük sanmıştınbran geri gelirse kral bran mi olur jon olarak devam edermi bi de ghost nerede yavrucak görünmüyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X