Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2462. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
kitapta ned stark jamie ile dövüşünden sonra bayılıyor rüyasında bu sahneyi görüyor söz ver bana ned söz ver diyor lyanna söz var bana ned sözünü jonu gizlemesi için söylendiğine yönelikti teoriler doğruda çıktı.dizideki o etkiyi vermedi keşke ilk sezonda yapılsaydı bu sahne_____________________________ Losing virginity is for losers. I'm not a loser!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bloody Hell
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
kitapta ned stark jamie ile dövüşünden sonra bayılıyor rüyasında bu sahneyi görüyor söz ver bana ned söz ver diyor lyanna söz var bana ned sözünü jonu gizlemesi için söylendiğine yönelikti teoriler doğruda çıktı.dizideki o etkiyi vermedi keşke ilk sezonda yapılsaydı bu sahne
Finale saklanması daha etkili oldu bence._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Merdomable
Arkadaşlar 6. sezon ve 7. sezon ile bağlantılı olacak kitaplar mevut mudur? Kitap konusunda pek bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dizinin bittiği yerden kitap alıp okumak niyetindeyim.
Teşekkürler.
hocam dizi kitabı geçti şu an kitaplar en son 5. sezonu anlatıyor 6. kitap henüz çıkmadı yazım aşamasında ama kesinlikle en baştan başlayıp okumanızı öneririm arada farklar var baya ve olayları daha iyi kavrarsınız_____________________________
-
@barabarabarbaraquote:
Orijinalden alıntı: barabarabarbara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 28 Haziran 2016; 22:56:15 >_____________________________
''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
-
quote:
Orijinalden alıntı: matraxzalim
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
quote:
Orijinalden alıntı: Qyrein
Düşünsenize dizi Lost gibi bitiyor. Brann uykudan uyanıyor ve her şey rüyaymış.
Şaka maka lostun sonu hakkında spoiler mı yedim :D bu yaz izlicektim
Arkadaş farklı lost izlemiş sanırım ya da öyle sanmış, lost öyle bitmiyor merak etmeyin
Bende tam onu diyecektim farklı bir diziden bahsediyor galiba.
Kardeş sen diyince benimde aklım takıldı, Belki de MAD KİNG deli yapan bizim Bran'dır._____________________________ -
Sonunda 6. Sezon bitti şimdi yapacak tek birşey kaldı oda 6. Sezonu komple indirip bölümleri peş peşe izlemek olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
çoçuk kara sevdaya tutulmuştu intihar etti lan :D _____________________________ Ve Evren'i (Göğü) kuvvetimizle kurduk, muhakkak ki onu genişletmekteyiz.Ya Hak Ya Allah.. BattleLog Oyuncular Eklesinhttp://battlelog.battlefield.com/bf4/user/GarminFenix3/ -
Tommen ölümü en beklediğimdi, o oğlan bu diyarlara göre değildi, bir Jofrey'e bak birde Tommen'a.
Jofrey = Piskopat_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
@barabarabarbara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 28 Haziran 2016; 23:45:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Icefyre
quote:
@barabarabarbara
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
Onu bunu bilmemde
kim isyan başlatacak halk öyle senin benim gibi adamlar değil ki cidden yoksul insanlar yönetenin merhametine muhtaç insanlar. kl'nin halkı bir tek kral robert zamanı huzur bulmuştur onun dışında hep diktatörlük ile yönetiliyordu cercei kl'nin bu zamana kadar göreceği en kötü karakter.İsyan şöyle başlar deanerys geliyor kurtarıcımız geliyor diye bir yaygara çıkar cercei kehanetteki senden güzeli gelecek sözünü hatırlar ve paronayaklaşmaya başlar_____________________________ Losing virginity is for losers. I'm not a loser!
-
quote:
quote:
@barabarabarbara
Aegon diye biliyorum ben de._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: nofear_61
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
quote:
Orijinalden alıntı: ßohemian
mereen değil meera yaw
Evet, ingilizce altyazıya baktım, öyle diyormuş gerçekten. Çöken bir teoriyi fazla zorlamamak lazımmış :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukaplumbaası -- 29 Haziran 2016; 0:50:00 >
-
Robert Baretheon'un laneti teoriye bakın beyler
Cypon abi sen ne düşünüyorsun sen robb olmalısın diyor robb olmaktan çıkıyor kafasına kurt kafası dikilerek adın ne senin Arya diyor Arya artık ismini kullanamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 29 Haziran 2016; 0:59:06 >_____________________________ Losing virginity is for losers. I'm not a loser!
-
quote:
quote:
@barabarabarbara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabarabarbara -- 29 Haziran 2016; 1:23:44 >_____________________________
-
Torrent indirmek isteyenler için kat daki "Joybell" sağlayıcının hvec kodlama olanlara yönelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB & G633 & G710 & F710 Wireless Controller
-
quote:
Orijinalden alıntı: barabarabarbara
quote:
quote:
@barabarabarbara
jon conninghton rheagar'ın en iyi arkadaşlarından birisi en garipsenmiyecek isim olduğu için koymuş olabilir kitapta jon con yaşıyor karşılaşsalar ilginç olur
_____________________________ Losing virginity is for losers. I'm not a loser!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

orda ismi jon demediği kesin ve Jon'un piç olmasını düşünemiyorum
aegon bu saatten sonra diziye gelmemeli zaten 13 bölüm kalmış ve derdimiz başımızdan aşkın birde aegon çıkmasın