Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2463. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-

_____________________________ -
ya anlayamadığım bi nokta var. john snowla khalessi kardeş mi yoksa kardeşlerin çocukları mı ?? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: noin
ya anlayamadığım bi nokta var. john snowla khalessi kardeş mi yoksa kardeşlerin çocukları mı ??
Deanerys jon un halası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla üç sayfa geri gittim bi şey göremedim. Dördüncü sayfaya bakmaya üşendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Eğer bu adamlar da john-kalesi birlikteliğine zemin hazırlamıyorsa ben ne olayım. Yakında kalesi johnun kucağını da oturur.
Kalesinin sevgilisi ayrıldığı sahneden sonra durduk yere adamı aslında o kadar da sevmediğini anlatmaya çalışıyorlar. Kalesi ittifak için sevgilisini terk ediyor. Hemen ardından johnu gösteriyorlar. Johnun tageryan olduğuna dair bir fikir veriliyor ve targeryanların ensest fantezisi olduğunu da biliyoruz. Sevgilime bi john sahip olmamıştı bi de o olsun.
Sadece tahtta her ikisi de hak iddaa edecek o nasıl olacak ondan emin değilim. Ama aha da görürsünüz jon- galesi bekliyorum ben.
Sinav var diye tek gunde bitirdim 6. Sezonu ama ne biliyim bence en duraksanmis sezondu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
quote:
Orijinalden alıntı: noin
ya anlayamadığım bi nokta var. john snowla khalessi kardeş mi yoksa kardeşlerin çocukları mı ??
Deanerys jon un halası
hocam ciddi misin dalga mı geçtin yoksa benle_____________________________ -
Beklediğimiz oldu sonunda starklar şaha kalktı. Her stark'ın kendine özgü özel gücü var boşuna dizinin ana hanesi olarak başlamadı dizi.Sam'in görevi belli gidip üstad olacak 8.sezon'da artık WW'lar geldiği zaman da gelip jon'a bilgileriyle yardım eder.
O değil de en büyük tehdit diyoruz ama benim anlamadığım night king dahil 3-4 WW var diğerleri ölü wight'lar bunlar ne yapabilir ki herhalde bunlar kılıç darbesiyle ölüyordu hadi ölmüyor olsun ejdarhalar bunları yakar kalan liderlerinide jon kılıcıyla keser olur biter.
Ama herhalde sur yıkıldıktan sonra önüne geleni kendilerine katacaklar öyle büyüyecekler galiba.Ama yine kuzeyde insan yok gibi birşey boş arazi her taraf.
Ulan jon'un kuzeyin kralı olduğu zaman yanında ghost olsa çok iyi olurdu neden göstermediler anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt007 -- 29 Haziran 2016; 4:26:35 >_____________________________
-
se6ep10 got tarihinin en berbat final bölümüdür. leş be leş 2/10
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
En berbat değil de en olaysizi olabilir genelde savaşla bitiyordu sezonlar bu sefer belki de daha önemli olaylarla bitti
yanı sezon 7 daha bomba olacak gibi.
johnla khaleesi savaşır mı ittifak mı olur teorisi olan var mı? _____________________________ Lütfen "Alıntılayarak" cevap verin. -
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa
johnla khaleesi savaşır mı ittifak mı olur teorisi olan var mı?
İttifak kurcaklar ve 7 krallıkla değil ak yürüyenlere karşı savaşacaklar_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: JeNyoOps
quote:
İttifak kurcaklar ve 7 krallıkla değil ak yürüyenlere karşı savaşacaklar
bu arada 7 krallık ne yapacak :D_____________________________ Lütfen "Alıntılayarak" cevap verin. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JeNyoOps
quote:
İttifak kurcaklar ve 7 krallıkla değil ak yürüyenlere karşı savaşacaklar
bu arada 7 krallık ne yapacak :D
7 krallığa saldırırkan beraber olmıyacaklar 7 krallıgı khaleesi alcak ittifak olacakları zamanı söyledim ben sadece_____________________________ -
Bu final bölümüne berbat diyen arkadaslar var. Fikirlerine saygi duymamla birlikte pek de katilmiyorum.
Bugüne kadar hemen her final bölümü daha cok efsane olan 8. ve 9. bölümleri bir sonraki sezona baglamak üzerine kuruluydu. Cok sakin ve sessiz gecerdi.
Bu final bölümünde ise saglam aksiyon ve drama vardi. Özellikle Cersei ve Sept sahnesi...
Simdi isin yok bir sene bekle... Umarim arada kitap cikar da oradan devam ederiz._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt