Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24582459246024612462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 28 Haziran 2016; 18:03:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizi ve kitabın farklı sonlara sahip olacağını düşünüyorum. Aegon VI Targaryen, kitap için oldukça önemli bir karakter. Bunun yanında Aegon'un yanındaki Illyrio Mopatis, Jon Connington ve Varys gibi karakterlerin varlığı da boşa çıkmış oluyor. Hatta Varys'in kitaptaki gizli görevli olan Kevan'ı ve Pycelle'i öldürmesi Qyburn'e verilmiş. Bu durum kitaptaki Varys ve dizideki Varys'in asıl planlarını birbirinden ayırıyor. Kitaptaki Varys, Westeros kuşatması için Aegon'un yanındayken; dizideki Varys görüldüğü kadarıyla tamamen Daenerys'e destek veriyor.

Eğer diziye Aegon olarak yeni bir karakter gelmeyecekse bu konu hakkında bir teorim var. Lyanna'nın Ned'e söylediği isim, Aegon olarak değiştirilebilir. Yani Aegon Targaryen, aslında Jon Snow olarak gösterilebilir. Bu durum hem Jon'un Targaryen olması durumunu kanıtlar, hem de dizideki Aegon meselesi boşluğunu doldurmuş olur.

• Gelinini sevmeyen kaynananın komple görümceli mörümceli nükleer saldırı düzenlerken aynı anda irticayla mücadele eylem planını devreye sokması... Üstüne hayırsız evlattan kurturup tahta çıkması... I choose violence diyip doğrusunu yaptı kadın!..
  • Diziyi izlemiyordum başlamaya karar verdim de nerden bulabilirim teliften dolayı kaldırıldı diyor hep siteler

• quote:

Orijinalden alıntı: Qyrein

Düşünsenize dizi Lost gibi bitiyor. Brann uykudan uyanıyor ve her şey rüyaymış.

Şaka maka lostun sonu hakkında spoiler mı yedim :D bu yaz izlicektim

• 6 sene oldu be okul bitti askerlik bitti Kac senedir calisiyorum hep game of thrones vardi kitaba kiyasla olaylari atladilar kisa surdu dizi kalmış 2 sezonu bitince çok uzulucem cigerim yaniyo neyse bitince kitabin kalan yarisini okuruz artik ama kesmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 28 Haziran 2016; 18:25:02 >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    Öyle degil yemedin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yatmaz1

Son bölümü nereden izlediniz? Hiçbir sitede bulamadım digitürk komple kaldırtmış galiba. Konuyada girmek istemiyorum spoiler'lar havada uçuşuyodur.

https://gremots.com/dizi/game-of-thrones/sezon-6/bolum-10
  • Ramin Djawadi - The Lights of Seven ve Winter Has Come

Müthiş parçalar yahu. Ekleyin arşivinize

• Bi kişide dememiş ki aga bu ejderhalar nereye konacak
  • sergio22 kullanıcısına yanıt
    Ejderhaların baya bi yakıtı var,alev malev çıkartmazlarsa 1000km falan gidiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baelish'in amacı nedir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yatmaz1

Son bölümü nereden izlediniz? Hiçbir sitede bulamadım digitürk komple kaldırtmış galiba. Konuyada girmek istemiyorum spoiler'lar havada uçuşuyodur.

Online izleme sielerinden mi izliyorsun? :S Neyse ki online sitelerden izleme şeyini kaldırtmışler.

Deluge programını kur bilgisayara kat.ph den HD olarak torrent dosyasını indirip aç deluge de çıkacak o şekilde indir sonra divxplanetten altyaziyi indirirsin. Altyaziyi indirdiğin got bölümü ile ayni ismiyle koy yoksa açılmaz xd.

• dizi finali kaçıncı sezonda yapacak tam bellimi ? 8. sezon 6-7 bölüm olacak ve bitecek diyorlardı bi aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

Baelish'in amacı nedir sizce?

Demirtahta oturmak zaten son bölümde Sansaya söylemişti önceki sezonlarda da Varysle karşılıklı kaosla ilgili konuşması vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

Orijinalden alıntı: Qyrein

Düşünsenize dizi Lost gibi bitiyor. Brann uykudan uyanıyor ve her şey rüyaymış.

Şaka maka lostun sonu hakkında spoiler mı yedim :D bu yaz izlicektim

Arkadaş farklı lost izlemiş sanırım ya da öyle sanmış, lost öyle bitmiyor merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Ejderhaların baya bi yakıtı var,alev malev çıkartmazlarsa 1000km falan gidiyorlar

Yol tutuşu iyi mi hocam ?

• HR Creative kullanıcısına yanıt
    Malum siteler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Yol tutuş super de ben diesel olanını bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

Baelish'in amacı nedir sizce?

Demirtahta oturmak zaten son bölümde Sansaya söylemişti önceki sezonlarda da Varysle karşılıklı kaosla ilgili konuşması vardı.

Son iki bölümü henüz izlemedim tüm spoilerlari öğrendiğim için izleyince bakarım ama demir tahtda gözü olan biri gibi pek durmuyor

• 
Sayfa: önceki 24582459246024612462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.