Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2460. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Gelinini sevmeyen kaynananın komple görümceli mörümceli nükleer saldırı düzenlerken aynı anda irticayla mücadele eylem planını devreye sokması... Üstüne hayırsız evlattan kurturup tahta çıkması... I choose violence diyip doğrusunu yaptı kadın!.. -
Diziyi izlemiyordum başlamaya karar verdim de nerden bulabilirim teliften dolayı kaldırıldı diyor hep siteler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Qyrein
Düşünsenize dizi Lost gibi bitiyor. Brann uykudan uyanıyor ve her şey rüyaymış.
Şaka maka lostun sonu hakkında spoiler mı yedim :D bu yaz izlicektim
6 sene oldu be okul bitti askerlik bitti Kac senedir calisiyorum hep game of thrones vardi kitaba kiyasla olaylari atladilar kisa surdu dizi kalmış 2 sezonu bitince çok uzulucem cigerim yaniyo neyse bitince kitabin kalan yarisini okuruz artik ama kesmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 28 Haziran 2016; 18:25:02 >
Öyle degil yemedin
quote:
Orijinalden alıntı: Yatmaz1
Son bölümü nereden izlediniz? Hiçbir sitede bulamadım digitürk komple kaldırtmış galiba. Konuyada girmek istemiyorum spoiler'lar havada uçuşuyodur.
https://gremots.com/dizi/game-of-thrones/sezon-6/bolum-10 -
Ramin Djawadi - The Lights of Seven ve Winter Has Come
Müthiş parçalar yahu. Ekleyin arşivinize
Bi kişide dememiş ki aga bu ejderhalar nereye konacak -
Ejderhaların baya bi yakıtı var,alev malev çıkartmazlarsa 1000km falan gidiyorlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Baelish'in amacı nedir sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Yatmaz1
Son bölümü nereden izlediniz? Hiçbir sitede bulamadım digitürk komple kaldırtmış galiba. Konuyada girmek istemiyorum spoiler'lar havada uçuşuyodur.
Online izleme sielerinden mi izliyorsun? :S Neyse ki online sitelerden izleme şeyini kaldırtmışler.
Deluge programını kur bilgisayara kat.ph den HD olarak torrent dosyasını indirip aç deluge de çıkacak o şekilde indir sonra divxplanetten altyaziyi indirirsin. Altyaziyi indirdiğin got bölümü ile ayni ismiyle koy yoksa açılmaz xd.
dizi finali kaçıncı sezonda yapacak tam bellimi ? 8. sezon 6-7 bölüm olacak ve bitecek diyorlardı bi aralar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hz. Zeus
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
quote:
Orijinalden alıntı: Qyrein
Düşünsenize dizi Lost gibi bitiyor. Brann uykudan uyanıyor ve her şey rüyaymış.
Şaka maka lostun sonu hakkında spoiler mı yedim :D bu yaz izlicektim
Arkadaş farklı lost izlemiş sanırım ya da öyle sanmış, lost öyle bitmiyor merak etmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: kurtay
Ejderhaların baya bi yakıtı var,alev malev çıkartmazlarsa 1000km falan gidiyorlar
Yol tutuşu iyi mi hocam ?
Malum siteler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yol tutuş super de ben diesel olanını bekliyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Devan Seaworth
quote:
Orijinalden alıntı: Hz. Zeus
Son iki bölümü henüz izlemedim tüm spoilerlari öğrendiğim için izleyince bakarım ama demir tahtda gözü olan biri gibi pek durmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X