Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24562457245824592460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizide Lady Stoneheart olmadığı gibi Aegon'da olmayacak.

Aegon olsa çoktan ortaya çıkmıştı. Dany'de bu kadar GOD MODE bir şekilde geziyor olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 28 Haziran 2016; 14:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

jon snowda kral olacak tip ve özellikler yok. iyi niyetli birisi diye hepiniz onu destekliyorsunuz

Ben başından beri Littlefinger'ı destekliyorum.

Jon şu dizideki en saf karakterlerden biri. Cersei onu şarabı dolana kadar halleder.

7. ve 8.sezon çok pis ters köşede yapabilirler. Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı. (Hobbit: Battle of the Five Armies)

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

jon snowda kral olacak tip ve özellikler yok. iyi niyetli birisi diye hepiniz onu destekliyorsunuz

Ben başından beri Littlefinger'ı destekliyorum.

Jon şu dizideki en saf karakterlerden biri. Cersei onu şarabı dolana kadar halleder.

7. ve 8.sezon çok pis ters köşede yapabilirler. Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı. (Hobbit: Battle of the Five Armies)

aynen hocam ben de dizinin başından beri baelishi destekliyorum

• Böyle giderse önceki mesajlarda da okuduydum, Red Woman Danerys yanına gider.
    Jon'la bunun arasını yapar. Zaten Westeros taki 7 krallığın Kuzey, Vadi, Menzil, Dorne, Pyke Velihatları yanında olmuş olur.
    Eee mükemmel olur yani. Lannisterlarında kökünü kazısınlar. Bir Tyrion Kalsın ha bi de Jamie.

Ayrı bu konuda daha açacam. Bu Baratheon hanesinin sonu ne olacak. Baş geçecek biri kaldı mı?
    Robert = Ölü
    Stannis = Ölü
    Renly = Ölü
    Jofrey = Ölü
    Tommen= Ölü

Cersie mi başı olacak.

Lannisterınkide Jamie mi olacak ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaJuL -- 28 Haziran 2016; 15:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Hocam bosver yazma su herıflere. şikayet ettim hakaretten zaten o üstteki veledi

Çok üzüldüm la ciddiyim bak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam Jon'da tüm Westeros'un Kralı olmaz.

Sadece Kuzey Kralı olur. Ama Danerys geldiğinde bence onu destekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

hocam jon yanıyor yanlız kaledeki WW öldürürken yanmıştı

yabanilerin kalesine saldırırken olan durumu söylüyorsunuz galiba. tam hatırlayamadım izleyeyim tekrar.
  • Olm bu nasıll bölüm lan allahuaqbar nidalarıyla izledim.

Tüm şu olanları önce kitapta okumak vardı ama Martin sağolsun
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım kitabı okudunuz. merak ettiğim kısım var. aegon vi gerçek mi yoksa varys'in ortaya çıkardığı sahte biri mi? gerçekten hikayenin temelin etki edecek bir karakter olsa diziye eklerlerdi. sonuçta targaryen oluyor tahtta iddiası bulunuyor. hatta azor ahai ihtimaline kadar gidiyor mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y Ddraig Goch -- 28 Haziran 2016; 15:33:51 >

• Kitaplar varda okumadım. Nette Game of thrones kitaplarının bölümlerinin özetleri var. Oradan bakmıştım Aegon'a. Uzun zaman oldu ama çıksa şimdiye kadar çıkardı ortaya. Onun yerleri geçti yani kısacası. Başka karakterlerle doldurdular gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 28 Haziran 2016; 15:41:41 >
  • Elveda...

Haa, bu arada hatırlatma yapayım: yeni sezonda 1. bölümü izleyene kadar got ile ilgili forumlara girmeyin.

Bu sene tüm sezonun spoileri yedim, dizinin hiçbir zevki kalmadı. Olacakları önceden biliyordum

2017 nisanında görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbp098

Mükemmeldi, Arya sahnesine bayıldım, o gülüşü filan hiç çıkmayacak aklımdan.

Lady Mormont'un konuşması üzerine herkesin Jon'u King in The North ve White Wolf yapması mükemmeldi.
    Jon artık Jon Stark oldu. Snow diyip durmasınlar adama.

Adam zaten Lyanna Stark'la Rhaegar Targaryen'ın oğluymuş.

En güzel geçiş sahneside zaten Jon bebeklik halinden yetişkin haline geçerken bölümdü.
    O arka plandaki müzikten tutun Jon'un sadece yüzünün sol kısmına vuran ışık olsun.
    Arka arkaya defalarca kez izledim.

Kim bekliyecek 1 yıl ya.

Çok fenaydı çooook noktasına kadar katılıyorum.
    Keşke her sezon 20 bölüm falan olsa. Yeterli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Nasil dizi izliyonuz yaw. Viserysin annesi ve babasi targaryen degildiki. Sadece 1 tarafi targaryendi dany de söyledi bunu vise yandiktan sonra

Ne alaka Sen izlediğin şeyi anlayamamışsın bana diyorsun. Dany onun gerçek bir ejderha olmadığı söyledi annesi babasıyla ilgili bir şey demedi zaten ikisi de Deli Kral'ın çocukları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adRenaliN57 -- 28 Haziran 2016; 15:53:14 >
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    God Mode da olan tek kişi var oda WWlar'ı yenilgiye uğratacak olan Bran. Bran istediği herkesi, her canlıyı rahatlıkla kontrol edip ayrıca zamanda yolculuk yapıp geleceğe etki eden ve herşeyi bilen biri.
  • Dizi cok tahmin edilebilir oldu bence onumuzdeki sezon belli karakterleri oldurerek sasirtmalilar seyirciyi.

Su an herkes sunu tahmin ediyor: Dany lekesizler, dothrakiler, greyjoylar, marteller ve tyrelleri arkasina aldi, 3 tane de ejderhasi var. Durduracak kimse yok o orduyu Westerosta. Dany tahti alacak. Sonra Jon'un Rhaegar'in oglu oldugunu ogrenecek ve bir gelenek olarak Jon ile evlenecek. Targaryenler birbiriyle evlenirler cunku. Bu sirada akgezenler ile olacak savasta Azor Ahai Jon olacak. Mis gibi son iste. Azor Ahai Jon Targaryen ve Ejderhalarin Annesi Dany tahti birlikte yonetecekler. Dogacak cocukta yasal varis olacak.

Simdi cogu kisi bunu tahmin ediyor. Eger gercekten boyle olursa hic guzel son olmaz. Gerekirse dizi kotu sonla bitecek gerekirse Jon da dany de olcek. Gerekirse Starklarin soyu tamamen kuruyacak. Ama kesinlikle sasirtici bi son olmasi lazim. Martinin mutlu sonra alerjisi oldugunu da unutmamak gerek.

• şu anda mevcut ittifaklar, birlikler şöyle:

Tyrell : sadece babaanne Tyrell kaldı galiba, tam emin değilim, loras, meargery ve babaları öldü.
    Martell : ilk bölümde ihtilal olmuştu, kadın geçti başa.
    Targeryan : filme göre sadece Deanerys hayatta. Deanerys, Jon'un halası oluyor :)

Baratheon : Robert Baratheon'un gayrimeşru oğlu Gendry kaçak şu anda. Her zaman dönebilir...
    Lennister : sadece Jaime ve Cersi kaldı.

Stark : Brandon, Sansa, Arya hayatta, Jon'u da buraya katabiliriz. hatta Benjen Stark'ı da...
    Tully : Freylerde tutsak olan Edmure Tully, kurtulursa tekrar Tully'lerin başına geçer, Arya, kurtaracak diye bekledim ama olmadı. Starklar ile akraba (Catleyn Tully Stark)

Arryn: Petyr Bealish'in tekelinde, hangi tarafta yer alacağı belli değil.

Greyjoy : Euron başa geçti, Yara ile Theon kaçıp Deanerys'a sığındı. 7 krallıktan sayılmıyorlar.

• the bad Duelist kullanıcısına yanıt
    dizi ve kitabın sonları farklı , dizi mutlu sonla bitecek inşallah ilk dediğin gibi gayette güzel olur . Kitabın sonu daha karanlık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adRenaliN57

İkisi de değil. Robert öldükten sonra tahtın gerçek varisi önce Stannis'ti. Öldükten sonra ortada meşru Baratheon kalmadığı için taht Cersei'ye geçiyor. Diğerlerinin hepsi işgalci. Ama zamanında Robert de işgal etmişti tabii.

Bu arada bebeğin Aegon olmasına imkan yok kim niye Elia Martell'in çocuğunu getirip Lyanna'ya versin. Hadi onu geç Lyanna kendisini kaçırıp ilişkiye giren birinin çocuğunu kendi doğurmadığı halde neden Ned'den bakmasını istesin? Hadi bunu da geç o çocuk Aegon ise Lyanna'nın doğururken öldüğü çocuk nerede?

hocam o zaten Robert'in gaspçı olduğunu varsayıyorum öyle varsaymazsak taht zaten bir kaç sezon önce ortalıktan kaybolan robertin çocuğunun hakkı.hatırladığım kadarıyla hala çıkmadı ortaya.

roberti saymazsak taht Jon un hakkı sanırım

@tru****
    kral muhafızı olunca taht haklarından vazgeçmiş oluyor ve tahtta hak iddia edemiyor diye biliyorum. o yüzden jamie'nin hakkı yok tahtta.

@the bad Duelist katılıyorum dizi son sezonda çok öngörülebilirdi.önümüzdeki sezonda dedikleriniz olcak gibi.
    kimse dany'nin ordusunun önünde duramaz. e bunlar demir tahtı alıp walker'larla savaşa gircekler.son sezon boyunca walker'larla mı savaşıcaklar? hani önümüzde ki 2 sezonda ne anlatıcaklar hiç anlamadım.

• Bir kaç yorumu okuyayım dedim, dizi sonrası kritik yapanlar iyi de spoiler verenlerin banlanması gerek
  • Müzikler harikaydı yahu.

• 
Sayfa: önceki 24562457245824592460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.