Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23642365236623672368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca Robert'ın Laneti: (6x9'dan spoiler içerir)

Robert ilk sezon ilk bölümde Winterfell'de Stark'larla selamlaşır, ancak yalnızca bazılarına dokunur. Dokunduklarına ise pek uğurlu geldiği söylenemez.

Game of Thrones (2011 - 2019)

Alıntıdır: thewhitethree

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 20 Haziran 2016; 9:18:09 >

• Biri hayrına spoiler tuşunu öğretsin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9. bölümde çıplak sahneler var mı?
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of Thrones / 6. Sezon 10. Bölüm / The Winds of Winter - Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Yok.

Televizyonda izleyeceğim o zaman teşekkürler

• BÖLÜM TEK KELİMEYLE EFSANEYDİ RİCKON ÖLDÜ AMA AYLAR ÖNCESİNDEN SPOİLER YEDİĞİM İÇİN PEK ÜZÜLMEDİM. WUN WUN ÖLECEK DİYE ÇOK KORKTUM SONUNDA GÖZE OKU YEDİ AMA İĞNE GİBİ BİŞEY BEYİNE ULAŞMAMIŞTIR O SADECE SAĞ GÖZÜNÜ KAYBETTİ YARALARINI SARIP 2-3 GÜN DİNLENDİRSİNLER AYAĞA KALKAR İNŞALLAR REİS 44 AYRICA GELECEK BÖLÜM BAELİSH YİNE Bİ SORUN ÇIKARACAK BOŞ YERE YARDIMA GELMEZ O ADAM.. AYRICA GELECEK BÖLÜMLE İLGİLİ REDDİT'TE DOLAŞAN Bİ KAÇ SÖYLENTİYE GÖRE ; LS GELİYOR BEYLER

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

bölüm güzeldi. ama ne bileyim ben entrika seviyorum bu sezon düzgün bir entrika dönmedi
    sezon finalinden umutlu değilim fragman pek sarmadı.
    Robb ve Jaime içerir

ulan inşallah jaime'nin sonu robb gibi olmaz yapmayın lan şu adama yazıktır yapmayın frey yapma bu adama yapma

Jaime'ye Frey'lerden zarar gelmez o konuda rahat ol, o kadar salak değil Frey'ler ama başkasından zarar gelir mi bilemem .

valla bilmiyorum huylandım ben kadeh kaldırması falan hayra alamet değil.

• Efsane bölümdü. Bölümün net özeti ise;

Baelish; Starklara tekrardan krallık, hükmedilecek topraklar verdi. Tabii Sansa için verdi bunları. Yara ve Khaleesi konuşmalarıda hem komik hemde güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 20 Haziran 2016; 9:42:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

bölüm güzeldi. ama ne bileyim ben entrika seviyorum bu sezon düzgün bir entrika dönmedi
    sezon finalinden umutlu değilim fragman pek sarmadı.
    Robb ve Jaime içerir

ulan inşallah jaime'nin sonu robb gibi olmaz yapmayın lan şu adama yazıktır yapmayın frey yapma bu adama yapma

Jaime'ye Frey'lerden zarar gelmez o konuda rahat ol, o kadar salak değil Frey'ler ama başkasından zarar gelir mi bilemem .

valla bilmiyorum huylandım ben kadeh kaldırması falan hayra alamet değil.

Freyler geri zekalı sorunlu bir aile ama Lannister lara savaş açarlarsa boltonlar gibi perti çekerler

• Rodin kullanıcısına yanıt

Ben şahsen o kadar şeyden sonra, uzuvlarının teker teker kesilmesini bekledim ama çok insaflı bir ölüm oldu onun için

• Savaş sahneleri ve efektler çoğu filmde bu kadar iyi değildi. Müthiş bir bölümdü. Daha iyisi olabilir miydi ? Düşününce evet. Fakat bu bölüm tatmin etti. Bakalım bundan sonra neler olacak ?
  • İzlediğim en iyi bölümlerden biriydi diyebilirim. Ben bölümü çok beğendim özellikle son kısmı tam da beklediğim şekilde ve mutlu sonla bitti.

Ama şimdi yabaniler savaşın ortasında daha doğrusu sıkıştıklarında savaştan kaçmaya niyetlendiler. Orda şok oldum ben reyizi yalnız bıraktılar Şimdi acaba Jon buna karşı bişey yapacak mı merak ediyorum. Kuzeyde tekrar Starkları görmekte ayrı bi güzel

Jon Snow ve Daenerys hükmedecek gibi görünüyor şuanda ama bu dizi hep böyle sağ gösterip sol vuruyor bakalım nolucak

• Abi tek kelime ile efsaneydi

O savaş sahnelerinin karanlık ve çekim detayları mükemmeldi baya çalışmışlar bu çok belli LOTR tadı aldım

Kezban abla demeyeceğim artık bilinçli ve düzgün hareket etti bu bölümde Yara ile olan konuşmaları çok iyiydi.Theon ve Tyrion reyizin aralarında geçecek konuşmalar için sabırsızlanıyorum

Wun Wun kapıya dayandığında durdurdum ve sövmeye başladım rahat 10 dakikadır bir sövüşme yaşadıktan sonra devam ettim ve tahmin ettiğim gibi R.I.P Wun Wun

Jon ve Rickon sahnesinde "aha lan tut hay ..." diye bağırdım. R.I.P Rickon Sonrasında Jon psikopatlaştı O ezilme sahnesinde boğuluyormuşum gibi hissettim gerçekten mükemmeldi

Ramsey'e daha fazlasının yapılmasını onu kurdun parçalamasını çok istedim

Bölüm bir dizi için yapılabilecek en iyi savaşı yaptı 11/10

• Winterfell, bir gün fetholunacaktır. Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır

-Lord of the Light

Savaş sahnesi çok güzeldi hele Jon un arkasından olan atlar çarpışıyordu.Ramsey reyiz de gitti Wunwun da Bi dahaki bölümde Khaleesi yi Westerosa getirip bırakırlar artık.

• Efsane. EFSANE. Lanet olsun Efsaneeee!!!!!!

kronolojik gideceğim.

1)
    Artık Dany nin kendini beğenmiş suratından nefret etmeye başlamıştım, sonunda benim sevdiğim dany geri geldi. Tyrion'un babası hakkında uyarısıyla akıllandı ve donanmanın bir kısmını yakmakla yetindi. Her ne kadar sahiplerden 2 sinin ölüp biri kalacağı çok belliyse de, tyrion ve grey worm sayesinde zevkle izledim. Dragon tamam da,diğer ****r ne ara evcilleşti? Neyse. Ben iner ****rle yakar derken, dothrak ordusu kesti harpiyaları, tekrar ihya oldum.

2)
    Ramsay ve Jon un savaş öncesi istişaresi. Hem Jon hem Ramsey efsane oynamış, feci gaza geldim. Teke tek dövüşe yanaşmayacağı belliydi, ama Jon un cool cool ağzına lafı sokması hoşuma gitti.

3)
    Tormundun savaş terimlerini anlamaması güldürdü, ama Sansanın Jon a atar yapması sinirimi bozdu. Madem gelecek ordu var,haber ver. Haber vermeyeceksen ne atarı bu?

4)
    Tahmin ettiğimiz gibi davos geyiği buldu, hesaplaşma gelecek bölüme kalsa da melissandreye gidecek,belli. İyi sıçmalar kısmı da zevkliydi :D

5) dany ve greyjoy kızının kadın dayanışması güzeldi. Dany nin tyrion a bu kadar söz vermesine bakılacak olursa, baya kraliçe eli oldu tyrion(resmi olarak) İyi bari gemiler de tamam bundan iyisi şamda kayısı.

6)
    Hem gösterimde, hem bölüm öncesi belli olmasına rağmen rickon üzdü, ata binip gidesim geldi. Kızmıyorum, senin sıran gelecek ramsay.

7)
    Savaş sahnelerinde feci gerildim, çünkü ramsay kazanır tarzı bir twist bekliyordum. Sansa kibirli kibirli tullylerle geldi o iş de bitti.

8)
    Ramsay cool cool kaleye dönünce hala planı mı var dedim, dev planı mahvetti (sağol wun wun). Teke tek dövüş mü var dedim, o da olmadı. Jon ramsay e vururken geber piç diye masayı yumrukladığım doğrudur.

9)
    Normalde kanlı sahnede yüzümü çeviririm, ama tazılar ramsay i parçalarken inatla baktım sezonların acısını çıkaralım di mi :D gebersin pezevenk.

Toparlarsak; yeni favori bölümüm. ellerim morardı sağı solu yumruklamaktan. Efsane. Tek kelimeyle efsane. İlk sezon diğer sahneleri acele izler dany ve jon izlemek isterdim, ahanda istediğim bu tip bir bölümdü. Hype is real brothers. İzleyin, izlettirin.

• Savaşın gidişatı çok saçma ve klişeydi. Özellikle Jon'un yerde ezilirken ki vermeye çalıştıkları görüntü olmamış bence. Abartı değil ama bir şey anlamadık yani o önemli sahnelerin olduğu kısımlarda. Bu yüzden sinir oldum ben. Ama genel olarak savaş sahneleri başarılıydı. Film kalitesinde diyebilirim. Sadece O eski sürprizleri olmuyor Got'un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 20 Haziran 2016; 10:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

İzlediğim en iyi bölümlerden biriydi diyebilirim. Ben bölümü çok beğendim özellikle son kısmı tam da beklediğim şekilde ve mutlu sonla bitti.

Ama şimdi yabaniler savaşın ortasında daha doğrusu sıkıştıklarında savaştan kaçmaya niyetlendiler. Orda şok oldum ben reyizi yalnız bıraktılar Şimdi acaba Jon buna karşı bişey yapacak mı merak ediyorum. Kuzeyde tekrar Starkları görmekte ayrı bi güzel

Jon Snow ve Daenerys hükmedecek gibi görünüyor şuanda ama bu dizi hep böyle sağ gösterip sol vuruyor bakalım nolucak

bende hayret ettim yabaniler sonuçta disiplinsizler. bence jon bunlardan kurtulmalı ama onlardan başka ordusu yok. tüm ordu artık sansa'(yani serçeparmak)nın elinde ne isterlerse yaparlar jon'un karşi çikacak ne ordusu nede yetkisi var inşallah Robb o Mektubu yollamıştır. yoksa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 20 Haziran 2016; 10:19:46 >

• Bealish fena karıştıracak ortalığı. Kan dökülür Winterfell'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 20 Haziran 2016; 10:15:57 >
  • Arkadaş ne bölümdü be
  • 
Sayfa: önceki 23642365236623672368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.