Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23652366236723682369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Baelish'in olduğu her bölüm güzel oluyor
  • bölüm güzeldi de dizi çok tahmin edilebilir olma yolunda gidiyor kaç bölümdür %90 tutturuyorum.

o savaşta 3. bir kişinin katılacağı belliydi zaten jon snow un tekrar hayata gelmesi yükseleceklerini gösteriyordu.ayrıca bölüm özetlerinde 'Onlar ejderha hiçbir zaman eğitilemezler' lafını o kadar vurguladılar ki böyle olacağıda belliydi ha güzel gidiyor zevkli gidiyor kaç sezondur istenen kişiler yükseliyor orası ayrı ama ters köşe bekliyorum
  • Gelecek bolume kım öle kim kala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jon eziklikten bir kurtulamadı

• Game of Thrones (2011 - 2019)

• Free Folk'un öyle savştan kaçma sahnesi hiç olmamış bence. Senaristler ya düzgün anlatamadım Free Folk'u ya da ben yanlış anladım.
  • bu bölüm sinematik açıdan efsaneydi jon snow un tek çekimleri gelmiş geçmiş en iyisiydi olaylar öngörülebilir olsada izlerken verdiği keyif çok yüksekti diğer bölüm olaylarla şok edici olucak
  • Beklediğimiz bölüm geldi sonunda.

Yabaniler sıkıştıklarında kaçmaya çalıştılar bi sonraki bölüm oraya değinecekler mi acaba? Sonuçta jonu yüzüstü bıraktılar.
  • bölümü çok beğendim ama 1 ay önce verilen spoilerın kelimesi kelimesine çıkması yüzünden tam tadını alamadım
  • Beyler kitabi okurken bana spoiler olur mu sok iki bolumu izlesem cevap verin lutfen oba gore indiricem 1080p bu bolumu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saniyorum artik ters kose yapacak olaylar bitti.

• Tek kelimeyle mest oldum. O kadar dizi izledim ama böyle bir bölüm yok!
  • Gece vardiyasında Humans izlemekten Robota dönmüştüm. Bir doz Baelish reyiz izlemek kendime getirdi.

Petyr Baelish akar, alem bakar
  • Son bir senedir izlediğim diziler arasında en zevk aldığım dizi bölümü diyebilirim.

• Önlerindeki falanksı kaç kere yırtmayı denedi adamlar, geri çekilme diyoruz ona kaçma değil. Wun wun hala savaşıyordu zaten

• Önlerindeki falanksı kaç kere yırtmayı denedi adamlar, geri çekilme diyoruz ona kaçma değil. Wun wun hala savaşıyordu zaten
  • hollywood dizisi oldu
  • akşama izlicem sabırsızlanıyorum umarım full aksiyon bölümdür konusma dahı gormesek olur bagrış cıgrıs kan istiyorum :D
  • Bölüm tek anlamiyla müthisti.Tam istediklerim oldu.Diger bolumun fragmanina bakmayin, supriz seyler olcak bence

• abi super bolumdu ya tahmin edilen seyler oldu fakat tadı damagımda kaldı acayip keyif aldım muthisti haftaya seozn bitiyor 1 sene ara
  • 
Sayfa: önceki 23652366236723682369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.