Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21772178217921802181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabi ki senin düşüncen saygı duyarım ama lotr ile kıyaslayacak bir eser şimdilik olduğunu sanmıyorum. ki bu evreni şimdinin yazarları gibi rahat içinde oluşturmadı. oxford üniversitesinde profesörlük görevine devam ederken ve kıt kanaat geçinirken yaptı. eserlerinin sefasını da kendisinden sonrakiler gördü. şimdiki dönemde olsa tüm zamanını vererek silmarillion ı tam anlamıyla bitirir ve daha ne eserler verirdi. huzur içinde yatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

keşke dediklerim çıksa ama imkansız tabi

Teorileri okuyup burda kendi tahminin gibi yazıyorsun ama imkansız diye de ekliyorsun
    İleride gerçekleşirse ben demiştim demek için yolunu yapıyorsun değil mi. Hadi itiraf et

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 18 Mayıs 2016; 2:50:01 >

• Bazi arkadaslarin teorilerine gore benjen stark jon un babasi olabilirmis. Bunun uzerine benjen ile jonun diyaloglarina bi goz attim şu sekilde

“Bir piçin de onuru olabilir." dedi Jon. “Yemininizi etmeye hazırım ben."
    “Sen daha on dört yaşında bir çocuksun, " diye karşılık verdi Ben. “Bir erkek değilsin. Henüz
    değilsin. Bir kadınla tanışıp âşık olana kadar neden vazgeçtiğini anlaman mümkün değil."
    “Bunları hiç önemsemiyorum ben," dedi Jon ateşle.
    ‘Bilseydin önemserdin belki. " dedi Benjen. “Eğer yeminin sana nelere mal olacağını
    bilseydin, bedeli ödemek için bu kadar hevesli olmayabilirdin oğlum."
    Jon içinde bir öfke dalgasının kabardığını hissetti. “Ben senin oğlun değilim! " dedi.
    Benjen Stark ayağa kalktı. “Ne yazık ki değilsin. " diye karşılık verdi. Elini Jon’un omzuna
    koydu. “Kendi piçlerin olduğu zaman seninle tekrar konuşuruz, bakalım o zaman neler
    söyleyeceksin."
    Jon titredi. ‘Benim asla piçim olmayacak. Asla! " Kelimeler ağzından yılan zehri gibi akmıştı.

Burda sanki bu teoriyi guclendiren bi diyalog var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Lord of the Rings serisini sadece filmlerle bağdaştırıp GoT'a Lotr'dan iyi demek saçmalık. Lotr evreni cidden çok sağlam temeller üzerine kurulmuş çok efsane bir evren. GoT yanına bile yaklaşamaz benim gözümde ama yanlış anlaşılmasın GoT'ta efsane bir yapım. Sadece Lotr'un yeri çok ayrı diyelim

GOT evreninin daha saglam oldugunu dusunuyuorum *dizide biraz basite kacilmis gibi ama aslinda daha derin

GOT ve LOTR'u kıyaslamak LOTR'a hakarettir kardeş, ciddi ciddi bunu diyor musun?

not: iki serininde kitaplarını okudum

• Sezonun en iyi sahnesiydi. Muhtemelen bundan iyisi olmayacak bu sezon. Arkaplan müziğini bilen varsa link alabilirim

• Görüş hocam saygı duyarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru düzgün bir kaynaktan indiremedim şu bölümü.

Fleet indirdim, takılıyor.
    Fum indirdim bu seferde tv desteklemedi mp4 olduğu için.

Tekrar fleet indiriyorum farklı bir siteden.
    Bu seferde olmassa izlemiyorum bu bölümü :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

ben kendi kapasiteme ultra hiper demedimki illa savunacaksın anlıyorum neyse kapatalım şu konuyu..
    Dediğim gibi benim o tarz bir olayımda yok gidip dizi hakkında teori okuyacam arada bir şu konuya girip anlamadıklarımı sorup öğreniyorum başkada diziyle hakkında konuşmuyorum ben sadece kendi düşüncemi yazmıştım da yazdığıma pişman oldum inanç da ney onu dahi bilmiyorum gereksiz tartıştık hakkını helal et iyi forumlar.

Böyle dedin ya canını yerim

Helal olsun aende helal et.
    Bir çok kere karşılaştığım için senin niyetininde böyle olduğunu düşündüm genelleme yaptım affola.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceden aklima branin gecmise gidip akgezenlerin saldirisina yada ordusuna krallarina falan bakar mi diye dusunmustum cunku eskidende saldirmislardi bir defa uzun gecede, ama aklima bi fikir gelmisti belki onlar brani gorebilir diye. Bu cok cilginca oluyor zevk veriyor diziye eger yeni bolumde boyle bisey olacaksa cok heyecanli gececek demektir :) ama uc gozlu kuzgunun agacinin ordalar akgezenler ve saldirsalar bile nasil iceriye girecekler ki ordan gecemiyordu bu canavarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Doğru düzgün bir kaynaktan indiremedim şu bölümü.

Fleet indirdim, takılıyor.
    Fum indirdim bu seferde tv desteklemedi mp4 olduğu için.

Tekrar fleet indiriyorum farklı bir siteden.
    Bu seferde olmassa izlemiyorum bu bölümü :(

BATV sürümünü öneririm yalnız 3 küsür GB boyutu var

BATV onermem. Yuksek cozunurluk ama hafif donmalar var biraz sorunlu gozukuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Got evreni bence de lotr ile kiyaslanamaz.got ile skyrim evreni belki.beni mazur gorun kitaplarini okumadim..produksiyon olarak got,twd ve penny dreadfull bence cok ustte

• jorge kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

Got evreni bence de lotr ile kiyaslanamaz.got ile skyrim evreni belki.beni mazur gorun kitaplarini okumadim..produksiyon olarak got,twd ve penny dreadfull bence cok ustte

anlamadım GOT'a daha mı iyi diyorsunuz?
  • Bu arada 10 numara,medeni arkadaslari da alkisliyorum...

• Yok abi saruman carpar adami 😄 gandalf ne yapar siz dusunun...orta dunya rabi ki cok cok ustun...bu arada limitless 19.bolum herhalde bi got diyalogu var muthis 😄
    rus hapisanesinden kizi kacirmak icin muduru martin ile konusturuyor dizinin finali icin

• Jon mektubu okuduktan sonra yumruğu masaya vuracak dedim ama yok arkadaşl adam öldü, dirildi o cevherliği gitti resmen.Sansa sayesinde kendine gelecek galiba yavaş yavaş.

Theon da garibim acıların çocuğu.Ettiği ihanetlerden sonra hak etmiyor değil tabii ama seviyorum şu karakteri yahu.Ramsey'i de ayrı seviyorum.Daha önce izlediğim dizide sevdiğim bi karakteri oynuyodu aynı eleman muhtemelen o yüzden bayağı kanım ısınıks ona da.

Serçeparmak'ı özlemiştik, iyi oldu az da olsa gördüğümüz.

• Juvixted kullanıcısına yanıt
    Ramseyi bende seviyorum fakat gecen bolum bebegi ite kopege yem etmesi cok cinsime gitti.

Jon reis toplasin orduyu savasa gitsin kisyarini alsin sonra donsun akgezenlerle savassin falan valla işi zor ben olsam bende yoruldum derdim ama şu jon snowun bi tane bile sıkıldıgım sahnesini hatirlamiyorum ne kitapta ne dizide

• serçe parmak yine meydana çıktı. dizinin en tehlikeli ve dikkatli takip edilmesi gereken ismi bence.
    ilk izlediğimden bugüne kadar (özellikle 3. sezondan itibaren) gittikçe kuvvetlenen bi tezim var (kitabı okuyan arkadaşlarımdan da aldığım bilgilerle beraber)
    bu serçe parmak çıbanın en başı. dizinin bütün temel noktalarını bu adan bir entrikaya koyup sürdürüyor imajı var. son kitapta daha da bu konunun aydınlatılacağı düşünülüyormuş..
    ned starkın ölümünden tutun küçük konseydeki kulislere kadar bi flashback çakın beyninizde...
    diziyi sadece serçe parmağın çevirdiği işleri göz önüne alarak bi düşünsenize?

• Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    GoT da fena değil diyelim.

• firatciftci2008 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten her halt bunun başının altından çıktı bu son bölümde yaşanan olayda da var bir halt yardıma gitme felan öyle bodoslama atlayacak tip değil.
  • 
Sayfa: önceki 21772178217921802181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.