Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jon arryn nin ölümü onla birlikte arkasinda gelen karmasalar ned in kral eli olmasi bran dustuksen sonra olanlar hancer olaylari lannisterlarla starklari birbirine dusuruyor kaos ortami yaratiyor ve ortam boyleyken o yükseliyor bunu cok iyi yapiyor. Hatta yanlis hatirlamiyorsam kitapta yada dizide boyle bi kaos ortamindan bahsediliyordu sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar Jon Snow vs Khaleesi demiş ama benim teorime göre

Jon Snow ve Khaleesi evlenir ve birlikte huzur içinde yaşalar..

Hadi çıkın şimdi işin içinden
  • sansayla evlensin biraz daha ensest görelim

• Ulan Sansa ve Jon'un sarılması ne kadar dokunaklıydı

Jon'un savaşda bende varım demesi Winterfell'i aldım demek bir Stark varken kimse bir piçe bağlılık etmez Kuzeyde.

Arryn'de yardıma gelecek gibi.

Bu sezon Dany ve özgür şehirler çok sıkıcı geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

sansayla evlensin biraz daha ensest görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

Bazı arkadaşlar Jon Snow vs Khaleesi demiş ama benim teorime göre

Jon Snow ve Khaleesi evlenir ve birlikte huzur içinde yaşalar..

Hadi çıkın şimdi işin içinden

Ramsay Daenerys'a tecavüz etmeden tahta oturmaz.

• quote:

Ben Sansa ile Jon arasında bir aşk olduğunu düşünüyorum
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS

• Kitaptan bir karakterle ilgili

Pek hatirlayamadim ama son kitapta Aegon'un akibeti neydi sonradan cikan Targaryen varisi.Dizide gorur muyuz acaba Rhaegar'in oglunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Kitaptan bir karakterle ilgili

Pek hatirlayamadim ama son kitapta Aegon'un akibeti neydi sonradan cikan Targaryen varisi.Dizide gorur muyuz acaba Rhaegar'in oglunu?

kitapta en son fırtına burnu'nu fethediyordu. Bu karakter dizide yer almayacak gibi. Bu da Aegon'un sahte Targaryen olduğuna dair teorileri destekliyor bence. Çünkü gerçekten Aegon ölmemiş olup yedi krallığı dönseydi, dizide olması gerekirdi. Gerçi belli olmaz, belki seneye eklerler diziye.

• quote:

Yok yav ensest çok rahatsız edici

ben ramsay ve ejderha arasında zoofili istiyorum
    Da

Hangisi hangisini fikfikler ondan emin olamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Seslerde çok fark ediyor. İnternettekilerin ses kalitesi bir hayli düşük.

önce 720p 1080p indirip izlemek varken internetten izlerken bir anlık donma olacak kapatıp tekrar açmak gerekince tekrar baştan yüklenecek filan.
    cam gibi görüntüyü indirip izlemek en iyisi bence
  • s6.b4-aşırı saçmalıkları...

her şey iyi hoş ta, kezbanı yine ilah yaptılar, aşırı saçma bir sahne ve olaydı...
    1-sen orada resmen esir durumdasın, bütün çadırı kundaklayacak yağı nereden buldun?
    2-hadi yağı bir şekilde buldun, khal'ın gireceği çadırı önceden koruyan, gözetleyen adamlar nasıl olmaz?
    3-1 tane eski khalesi'yi tehdit et, bana sadık ol de, bunların hepsi olsun ne ala...
    4-hadi hepsine kılıf uydurdun diyelim, sen adamların khal'ını gözlerinin önünde yaktın, sonra dışarı çıktın, kardeşim bu dothraki'ler khal'larına aşırı bağlı oluyor, seni orada parça pinçik yapmaları lazımdı, peki yapmadılar, önceki sezonlarda şunu vurguladınız: dothraki'ler büyüden ve büyücülerden nefret ediyor (dothrakilerin khalesi'yi terketme sebebi de buydu kan büyüsüne başvurması), tüm bunların üstüne adamlar kadına biyat etti ya helal olsun senaristler...
    westeros'u direk verin de kurtulalım şu saçmalıklardan... kimse kusura bakmasın ama ilk sezonların tüm güzelliklerini böyle yapa yapa mahvediyorlar, 2 tane savaş sahnesi göreceğiz, jon dirildi ne güzel diye eleştirilmeyeceklerini düşünmesinler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bölümü izledim. Bu khaleesi yine "ay ben ejderhanın kızıyım, ah ben köleliği kaldıracağım, ay ben yanmam" havalarına girerse ağzına kürekle vururlar inşallah.

Dothraki'ler artık sanırım emrinde, Lekesiz'ler emrinde. Ejderha'lar emrin altına girer öyle ya da böyle. Bu üçüne sahip olan biri Westeros'u al aşağı edemiyorsa ölsün gitsin zaten boşuna izlemeyelim.
    Ayrıca 3 bölümdür Khalesi'yi kurtarmayı amaçlayan Jorah ve diğer elemanın da bütün çabalarının boşa gitmesi komediydi. Kız zaten kendi kendini kurtaracak planı yapmış çoktan, bunlar uzaktan seyirci oldular sadece...

Vel hasılı çok da beğendiğim bi bölüm olmadı. Umarım açılır dizi. Ümidim yok gerçi ama.

Onlar olmasaydı dışarıdaki öldürdükleri adamlar içeridekileri kurtarmaya giderdi zaten kaldı ki kapıya kütük dayanamayacağı için de herkes kolaylıkla kaçmış olurdu. Ayrıca sanıyorum ki o ikisi toplantıdan önce mekana bir şey döktüler zira tapınak çok kolay alev aldı.

Bu arada Dany ile ilgili kısma katılıyorum, cidden sıktı artık.

Tapınağın kolay alev almasının sebebi Dany'nin devirdiği meşalelerin içinde yanan yağlar. İçinde bir şey olmazsa yanmaz, yağ var ki sürekli yanıyor.

Bu arada nutmuşum.
    Tüm bu gücün yanında
    Dany'nin yanında zeka küpü Tyrion, istihbarat uzmanı Varys var. Westeros'u al aşağı etmesi lazım bu güç, zeka ve istihbarat ile...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yakkr kullanıcısına yanıt

Kitabini okudugumda şu dany den bi tiksinmeye baslamistim dizide de sevmiyorum pek. Zaten belliydi ordan khallari toplamasi bence guzel sahneydi biraz kolaya kacmislardi ama boyle yapmasalardi cok uzardi is zaten eninde sonunda toplayacak khallari. Yinede keşke dany ölse de ejderhalari askerleri falan tyrion yonetse westerosa saldirsa

• quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

Kitabini okudugumda şu dany den bi tiksinmeye baslamistim dizide de sevmiyorum pek. Zaten belliydi ordan khallari toplamasi bence guzel sahneydi biraz kolaya kacmislardi ama boyle yapmasalardi cok uzardi is zaten eninde sonunda toplayacak khallari. Yinede keşke dany ölse de ejderhalari askerleri falan tyrion yonetse westerosa saldirsa

gerçekten got'un mantığına uymuyor şunlar, daha doğrusu yakışmıyor. kimler kimler harcandı entrikalarla...bu kadında hiç bir vasıf yok, tek vasıfı yanmaması (ki orası ayrı bir saçmalık ama bunu tartışmıyorum), ordu yönetebilir mi? - hayır, entrikalara kafası basıyor mu? - hayır, -peki 7 krallığı yönetebilir mi? -kesinlikle hayır! (robert gibi bir adam bile yönetemedi, çatır çatır harcadılar adamı), e kardeşim o zaman niye dizideki her şey bu kadının lehine oluyor? -çünki iyi reyting getiriyor, çünki seviliyor , çünki targeryan doğumlu (ne büyük vasıf ama)

• yakkr kullanıcısına yanıt

Tywin yasarken westerosa gidecekti de gorecekti gununu. Ben dany nin westerosa gidince ölecegini dusunuyorum entrikalarla. Hatta stannis ölmemisse o öldurebilir dany yi :D

Cesedini niye gostermediler orasi merak konusu ama brienne in yuz haline falan bakilirsa gercekten öldurmus

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Aynen ha ben hic dusunmemistim o adami. Ismi bronn. Buyuk ihtimalle 5.bolumde karsimiza cikar, onsuz savas olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

quote:

Yok yav ensest çok rahatsız edici

ben ramsay ve ejderha arasında zoofili istiyorum
    Da

Hangisi hangisini fikfikler ondan emin olamıyorum

In Ramsay we trust

• 
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.